TravelingRejsetips

Palace Bridge i St. Petersborg. Hvor meget fortyndet Palace Bridge?

Den nordlige hovedstad i vores land - den storslåede St. Petersburg - har altid været berømt for sine arkitektoniske monumenter, storslåede paladser, smukke springvand og, selvfølgelig, unikke broer. Tusindvis af turister hvert år besøger denne by til at se pragt beskrevet af klassikere litteratur.

Palace Bridge i St. Petersborg forbinder byens centrum med Vasilyevsky Island. Denne tiltrækning af byen, som altid besøges af turister. I mange år, opløst Palace bro på baggrund af fæstningen - kortet i den nordlige hovedstad.

Lidt historie

I 1880 de lokale myndigheder i St. Petersborg vendte offentlige organisationer med en anmodning om at udskifte det forældede Palace pontonbro. Mens byen regering ikke direkte løse dette problem. Men når attenhundrede 99 år plakshouty broen sank - valget er tilbage. Det var nødvendigt at påbegynde opførelsen.

I nitten hundrede og første år annoncerede vi en konkurrence om det bedste projekt. Som et resultat, bydumaen måtte overveje de syvogtyve varianter. Ingen af dem ikke var blevet godkendt. Derfor året efter blev det besluttet at gentage konkurrencen. På dette tidspunkt blev det bedste design valgt - det var arbejdet i AP Pshenitskogo. På trods af dette, var kun nitten hundrede ellevte år underskrevet kontrakt med den Kolomna anlæg til opførelse af broen. Arbejdet begyndte et år senere. Palace Bridge i St. Petersborg blev idriftsat i 1916. Han blev opkaldt til ære for Vinterpaladset. Det skal bemærkes, at han er blevet udleveret uden efterbehandling. Der var kun en midlertidig træ rækværk og gelændere, som blev erstattet i sovjettiden, i 1939.

Lys, pyntede, rækværk, som kan ses i dag, blev etableret i 1970. Siden 1918 blev broen opkaldt republikanske. Men i 1944, i en vanskelig tid, vendte han tilbage til det tidligere navn.

Planer for registrering

I første omgang blev Palace Bridge i St. Petersborg tænkt som et værk af høj kunstnerisk niveau, som var at forene de kunstneriske ensembler fra to forskellige øer i et kompleks. Det første udkast af broen rækværk blev leveret med et komplekst mønster, otte lamper med dekorative smedning fire-lanterne af fyret, samt skulpturelle grupper. Som det er kendt, har et sådant projekt ikke er blevet godkendt af myndighederne. Det blev besluttet at bruge mere økonomisk løsning. Men det blev ikke gennemført. Krigen begyndte, og broen blev åbnet ufærdige.

Designet af broen

Dette er en kompleks struktur bestående af fem spænder. Central af dem skilsmisser. Det er dækket trehsharnikovoy bue. Andre er forsynet med gennem spær. Aksel skilt vinger gennem en central passage med kontravægte. Justerbar mekanisme af broen har en multi-ton kontravægte (2800 tons), stor gear - nogle af dem arbejder med åbningen af broen, motorer.

Hver spændvidde, der stiger, vejer omkring syv hundrede tons. Støtter sænkes ned i vandet ved 25 meter. Palace Bridge i St. Petersborg har en længde på 250 meter, dens kørebane - 28 meter.

design fejl

I dag, eksperter mener, at en erfaren ingeniør AP Pshenitsky, lavet en oplagt fejlberegning i designet. Halvdelen bro lukker så vigtige historiske monumenter som Zoologisk Museum, Admiralitetet, Spit af Vasilyevsky Island, den Kunstkammer. Mange eksperter mener, at Palace Bridge i 2014 ser langt fra harmonisk med panorama af moderne by. Imponer kun vingerne af broen, når han blev skilt natten.

Fordele ved udformningen

På trods af tyngden og visse pomposity strukturer lykkedes AP Pshenitsky at opnå en slående effekt - breder sig som en bro over vandet. Lavet meget senere dekorative belysning gjort det mere effektivt og moderne. Palace Bridge er inkluderet i det register over monumenter af kultur og historie i Rusland.

Skilsmisse Palace Bridge

I dag er det en af de mest besøgte attraktioner i pragtfulde by. Tusindvis af turister flokkes her for at blive fotograferet på baggrund af fæstningen og Hermitage. Det er ofte muligt at høre forskellige sprog spørgsmålet om, hvor meget Palace Bridge opdrættet.

Den vigtigste handling finder sted om natten. Skilsmisse Palace broen starter ved 1 time og 25 minutter MSK. På dette tidspunkt, er der vil snesevis af både og små skibe med turister, der ønsker at se denne fascinerende procedure. På dette tidspunkt, er på Neva altid overfyldt. Men efter ti minutter (1 time 35 minutter) båd flod beskyttelse sprede alle de tilskuere i de små floder og kanaler. Efter alt, på dette tidspunkt det begynder bevægelsen af store bulk carriers af hovedkanalen. Efter 4 timer 55 minutter genoptager bevægelse langs broen.

Uanset om broen er nødvendig rekonstruktion

Ifølge "Mostotrest" i to tusind og ottende år af Palace Bridge begyndte at kræve større revision. På trods af dette, har sin rekonstruktion er udskudt indtil opførelsen af en ny bro over Svovl Island. September syvogtyvende, to tusinde af den niende, natten af broerne blev tilbageholdt i halvtreds minutter på grund af fejl i en bevægelig mekanisme. Det skete på grund af "træthed" - sidste gang broen blev repareret i halvfjerdserne.

rejsetips

I 1997 er broen udstyret med fremragende belysning, så alle dine billeder vil være meget effektiv. Hvis du står foran Hermitage Museum, i span af broerne, vil du se Kunstkammer. Og hvis du står på Admiralitetet, i den afstand, du vil blive præsenteret klokketårnet af fæstningen.

Kom der

Du skal indtaste den "Vasileostrovskaya" station på Boulevard St. Andrews gå til Neva. Drej derefter til venstre og gå langs universitetet Embankment.

Du skal blot gå til metrostationerne "Nevsky Prospect" eller "Gostiny Dvor". Det er nødvendigt at bevæge sig i retning af at reducere nummereringen af huse. Siden oktober 2012 trafikken på broen er blokeret på grund af eftersyn.

Hvis du tilfældigvis er i den nordlige hovedstad, så glem ikke at inkludere i tidsplanen for deres udflugter Palace Bridge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.