SundhedPræparater

Linden te - kur for alle dårligdomme

Linden te - det er en meget delikat, duftende, velsmagende og sund drik. Selv folk, der aldrig har prøvet det, ved, den magiske søde smag, der kommer fra en blomstrende lindetræ om sommeren. Lime Blossom - den mest værdifulde plante, honning plante. For en temmelig gennemsnitlige familie kun 0,7 - 1 kg friske blomster til et år. Men i virkeligheden er det ikke så let at samle op en hel kg atm lime farve - det er meget nemt. Dette vil have en meget arbejde hårdt. Eller købe det på apoteket.

Aromatisk infusion af gul-hvide fluffy blomsterstande lindetræ kaldet kalk te og i mange århundreder, hjælper med diverse forkølelser. Stærk infusion af blomsterstanden har en tilstrækkelig stærk helbredende egenskaber, så det er meget brugt i folkemedicinen. Aromatiske infusion lind blomster har god diaphoretic handling - af denne grund er det bruges som et effektivt antipyretisk. På grund af den fremragende baktericide virkning af lindetræ te bruges til skylning af mundhulen med stomatitis og ondt i halsen; som slimløsende med lungebetændelse og bronkitis; som et diuretikum - for ødem. Men det er ikke alle de helbredende egenskaber af kalk drik. Drik det med neurose, og for at blot fjerne spændinger, blod fortyndingsmidler, og dens mætning med den aktivt oxygen til at øge galde produktion og sekretion af mavesyre.

Udskiftning af traditionelle te kan nemt blive en kalk te under graviditeten. Det faktum, at lime blomster indeholder C-vitamin, flavonoider og saponiner, som er gavnlige for samlet styrkelse af immunitet. Vordende mødre med mild forkølelse er bedre at drikke en kop varm infusion af lindetræ honning, end måske udsætte dit barn nogen form for fare, ved hjælp af usikre narkotika. Også med små børn, hvis baby-våde fødder eller koldt, mens du går - det er bedre at forberede kalk te. Fordelene er det indlysende, i øvrigt, velsmagende og duftende lægemiddel drink også vil helt sikkert smage lidt tot.

For at forberede høj kvalitet kalk te bør være tørre lind blomster hæld kogende vand - et eller andet sted 1 spsk. farve ske på et glas kogt vand. Efter infusionen er afkølet, tilsæt honning efter smag - og en kur mod alle sygdomme i verden er klar! Denne drikkeklar gylden-gul farve, meget duftende og behageligt at smagen. Han har stort set ingen kontraindikationer. De vigtigste advarsel - ikke drikker det regelmæssigt i lang tid. Styrkelse og stimulere immunsystemet hos linden te ekstra byrde på hjertemusklen. Derfor kan vi ikke i alle tilfælde erstatte infusion af lind te hvert måltid. Det er bedre at drikke denne te flere gange om dagen i perioder med sygdom forværring eller under forkølelse. I dette tilfælde har staten af kroppen sikkert forbedret.

Tørre råvarer opbevares bedst i papirposer, så kalk og sælges i papirbeholdere - små kasser. Hold farven på limefrugter skal være væk fra den varme sol stråler.

forberedelse

Tørrede blomster placeret i en porcelæn eller keramik tepotte med en temmelig tyk væg, hældes varmt (90-95 C) vand. Forseglet og indpakket et håndklæde og lagt i et varmt sted 17-20 minutter. Drik denne te kan være i sig selv, med sukker eller honning, og du kan endda tilføje infusion i den sædvanlige sort te.

Hvis der pludselig er det så sket, at den bryggede te ikke drikker kalk til tiden, skal du ikke hælde det direkte. Du kan fryse infusionen, og derefter tørre denne falske is brystet og ansigtet - huden bliver af denne fløjlsagtig, betændelse gå væk, og fine linjer udglattes. Ikke for ingenting, at lindetræ betragtes som den slaviske gudinde for skønhed og kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.