SundhedPræparater

"Lioton 1000". Superficiel tromboflebitis: behandling

"Lioton 1000" - en gel, som anvendes til forebyggelse og behandling af åreknuder og relaterede komplikationer såsom phlebothrombosis, overflade periflebita eller thrombophlebitis. I dag ser vi på, hvordan man bruger disse værktøjer i behandlingen af disse sidstnævnte sygdomme, farmakologiske egenskaber, og metoder til at bruge stoffet.

Da der er manifesteret tromboflebitis

Overfladiske vener thrombophlebitis (det ofte kommer til underekstremiteterne) - en betændelse i venevæggen, kombineret med dannelsen af en blodprop. I moderne medicin, antages det, at processen med at forsegle hulrummet i venen thrombe og inflammation af sine vægge - disse er processer, der findes i tæt forhold, stimulere patologiske manifestationer af hinanden.

For at danne et koagel, nok skade vene vægge, langsommere blod fremme eller øge koagulation. Enhver af disse grunde kan føre til udseendet af åreknuder og tromboflebitis.

Det udvikler i åreknuder ændret, undertiden ledsaget af feber, rødme, ømhed og forsegle trådlignende årer. Over et område af inflammation kan forårsage let hævelse.

Som anvendt i behandlingen af sygdomme i gel "Lioton 1000"

Tromboflebitis (afhængigt af placeringen og arten af processen) kan behandles, ikke kun på hospitalet, men også på en ambulant basis. Det vigtigste er at overholde alle kravene i den behandlende læge.

Under behandlingen, så prøv først og fremmest for at forhindre yderligere fremskridt af sygdommen og dens udbredelse til de dybe vener. For dette, og salver, som er i stand til at opløse blodpropper. Disse omfatter heparin salve og "Lioton-gel".

Den vigtigste aktive ingrediens af salver til behandling af tromboflebitis

I denne artikel vil vi se på gelen "Lioton 1000". Dens sammensætning indeholder det aktive stof - natriumheparin og hjælpestoffer er: 96% ethanol, Carbomer 940, proamin, og metillaragidroksibenzoat propillaragidroksibenzoat. Gelen indeholder renset vand, orange blomst olie og lavendelolie.

Den vigtigste aktive ingrediens kaldet lægemiddel - antikoagulant. Såkaldte forbindelse depressivt (forsinkende) blodkoagulation og forhindre dannelsen af fibrin, som medfører forekomsten af blodpropper.

Det er værd at nævne, at stop-antikoagulanter som fremkomsten og væksten af eksisterende blodpropper.

Farmakokinetik

I øvrigt, i dyrestudier blev det konstateret, at topisk påføring af den ovennævnte natriumheparin absorberes i blodet, dets indhold når maksimalværdien efter otte timer efter påføring, og en dag tilbagevenden til normal, hvorefter heparin stammer hovedsagelig fra urin.

I nogle tilfælde, det viser brugen af "gel-Lioton"

Lægemidlet har en decongestant og mild antiinflammatorisk virkning, som gør det muligt at anvende det i bløddelslæsioner, og når en subkutan hæmatom, herunder postoperativ resulterende phlebectomy eller ser efter fjernelse af vena saphena.

Atleter i en særlig risikogruppe, held anvendt gelen er beskadiget sener af de øvre og nedre ekstremiteter af kapslen og ledbånd og muskler.

I klinisk praksis anvendes lægemidlet til behandling af hæmorider, t. K. Har analgetisk virkning.

Beslut, om i hvert enkelt tilfælde at bruge stoffet "Lioton-gel", er det kun nødvendigt med lægen. Den eneste måde at træffe den rigtige beslutning, men i tilfælde af alvorlig patologi ikke glip værdifuld tid.

Som anvendt "Lioton-gel"

Typisk lægemiddel ordineret til kun patienter voksne. Bruges stoffet en til tre gange om dagen. Det bør presse salve på det angrebne område og skånsomt som desyatisantimetrovyh kolonne, uden nogen særlig indsats, for at gnide. Når flebitis gel anvendes på de berørte områder, uden at gnide.

Når konsekvenser skader, såsom blå mærker, hævelse eller infiltration gelen påføres, indtil forsvinden af symptomer.

Når tegn på venøs insufficiens i gang, udtrykt som smerter i benene, fornemmelse af tyngdekraften og venøse hævelser, bruges det ikke mere end 3 uger (afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen).

Kronisk venøs insufficiens karakteriseret ved åreknuder, overfladisk tromboflebitis periflebita eller kræver anvendelse af lægemidlet i 6 uger.

Trombose hæmorroider vener involverer administration salve imprægneret tampon i anus eller overlejringslinien salve direkte til knudepunkterne. Behandlingen varer ikke mere end 4 dage.

Husk, at der er behov for yderligere anvendelse af salver i disse tilfælde bestemmes kun af en læge!

Andre tilfælde af gel

Der er også udsagn fra patienter, der har brugt "Lioton-gel" i ansigtet. Gel fjerner vaskulær "stjerne", reducerer ødem optræder under øjnene efter urolig nat eller på grund af skade. Men at misbruge dette værktøj er stadig ikke det værd, fordi dens anvendelsesområde er noget anderledes. Må ikke eksperimentere: ikke at bruge gelen, hvis ansigt har akne, og være omhyggelig med ikke at falde betyder slimhinden i øjnene. Hvis dette sker, skyl øjnene med rigeligt vand.

Gel "Lioton 1000": brugsanvisning

Det beskrevne præparat ikke anvendes i tilfælde af blødning ikke anvendes på slimhinder, åbne sår, sår, og ikke anvendes til behandling af suppurativ læsioner. Begrænse anvendelsen af lægemidlet og i tilfælde af øget blødning. Præparatet er ikke anvendes, når purpura, hæmoragisk diatese og reduceret blodpladeindholdet i blodet.

Hvis behandling "Lioton-gel" er af en kontinuert natur, det strækker sig over store områder eller kombineret med modtagelse antikoagulerende lægemidler (såsom for eksempel "Warfarin", "Sinkumar" eller lignende.), Bør overvåges patienten under blodpropper og protrombin tid.

Husk, at når en dyb venetrombose salve "Lioton 1000" ikke tildelt.

Specifikke instruktioner for brug af stoffet

På grund af utilstrækkelig viden om resultaterne af anvendelsen "Lioton-gel" børn dette stof er ikke ordineres til atten år.

Udnævnelse beskrevet lægemidlet under graviditet og amning er kun muligt af særlige grunde og under nøje overvågning af en læge som kliniske undersøgelser af anvendelsen af midler fra de vordende mødre ikke blev gennemført, og ved denne lejlighed er der ingen data.

Om evnen til at styre enheder og køre køretøjet påvirker ikke medicin.

Er narkotika bivirkninger

I medicin af nævnte præparat som et middel til at reagere, hvilket er meget veltolereret. Når tilgængelig overfølsomhed over for heparin eller en anden komponent af lægemidlet, kan der opstå en allergisk reaktion i form af rødme, kløe, let hævelse, brændende fornemmelser og hududslæt. Nogle gange, i sådanne tilfælde, er der udseendet af vesikler eller pustler, der hurtigt forsvinder efter du holder op med salven.

Påføring til store hudområder gel "Lioton 1000" kan forårsage systemiske bivirkninger.

Er det muligt at tage en overdosis med dette lægemiddel

På grund af de ekstremt lave damp absorption (absorptionsevne) komponenter af lægemidlet, når de påføres topisk overdoser er praktisk umulig.

Medicin kan ikke anbefales til brug med "Lioton-gel"

Gel "Lioton 1000" ikke anvendes samtidigt med lægemidlerne vist til udvendig påføring indeholdende et antihistamin eller et ikke-steroide antiinflammatoriske midler, samt tetracycliner.

Udelukke interaktion med andre lægemidler i tilfælde af langvarig brug af et stort område er umuligt.

Hvor og til hvilken pris, du kan købe en "Lioton-gel"

Enhver apotek kan tilbyde dig "Lioton 1000" (gel). Dens pris ville variere afhængigt af mængden af røret (30 g, 50 g, 100 g). Den minimale omkostninger i Rusland spænder fra 300 rubler, og for stogrammovuyu rør -. 560 gnide.

Salve sælges uden recept, men husk, at den ukontrollerede brug selv for de lægemidler, der har ingen bivirkninger, kan føre til uønskede konsekvenser. Er ikke behandles ordentligt, skal du kontakte en læge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.