SundhedPræparater

"Atacand": analoger, brugsanvisning, real

"Atacand" - en klassisk lægemiddel med evnen til at reducere blodtrykket under hypertensive stærke angreb. Produceres i en grundlæggende kasse 28 tabletter i anden dosering (8 til 32 milligram). Lægemidlet har en karakteristisk rød farve, som gør det muligt at identificere ham i massen narkotika kits.

beskrivelse

Præparat, "Candesartan" fremstillet under forskellige handelsnavne: "Irbesartan", "Atacand" - analoger med tilsvarende virkning, egenskaber og aktivitet. Opbevaringsbetingelser - et mørkt, tørt sted væk fra børn. Holdbarhed - 36 måneder. Ifølge lægerne, på trods af den høje pris, har stoffet vist fremragende resultater, fordi mange kardiologer anbefaler "Atacand". Brugsanvisning, pris, analoger - alt dette vil blive drøftet i vores materiale.

struktur

En tablet er nødvendigt (afhængigt af mærkning):

 • Candesartancilexetil - 8-32 mg (fx 'Atacand 16 №28 »).
 • Hjælpekomponenter: talkum, rødt farvestof (som jernoxid), stivelse og mange andre, ingen terapeutiske virkninger.

Tallet efter nummer i titlen refererer til antallet af piller i en enkelt pakke, det Tallet efter navnet på produktet - dosering i milligram. Dette er især angivet i de "Nortivan" tabletter, analoger er ikke altid i stand til at give denne information på emballagen.

ansøgning

Indgivet oralt en gang om dagen som en forebyggende foranstaltning, på tom mave. Startdosis - halvdelen af de mindste doser (4 mg) i nærværelse af leverskade og / eller renal indledende mængde af lægemidlet reduceres to gange. Gradvist doseringen "Atacand" øges til 8 mg, den højeste tilladelige del af lægemidlet - 16 mg. Effekten virker 24 til 36 timer og er ikke afhængig af naturlige faktorer: vægt, højde, alder og køn.

Indikationer

Den vigtigste indikation for brug af - enhver form for hypertension (i mennesker - forhøjet blodtryk). Også yderligere vilkår for ansættelse er:

 • Stor alder (fyrre år og ældre).
 • En stillesiddende livsstil.
 • Disposition til hypertensive kriser, visse medicinske cards slægtninge i tidligere generationer.

Kontraindikationer

Candesartan har et lille antal kontraindikationer, så det bør ikke ordineres til alle patienter:

 • Forskellige former af leversvigt, navnlig - cholestase.
 • Overfølsomhed over for candesartan, som manifesterer sig i mange former, fra små urticaria og kløe til allergiske reaktioner og anafylaktisk chok.
 • Graviditet og fodre barnet - lægemidlet kan trænge gennem placentabarrieren og er i stand til at reducere trykket af fosteret, forstyrrer dens levedygtighed og udvikling.

Det har langt færre bivirkninger end "Irbesartan". Brugsanvisning, at han har en langt større chance for at provokere bivirkninger: kvalme, svimmelhed. Desuden bør dette stof ikke gives til børn under atten år.

bivirkninger

Lægemidlet har få bivirkninger sammenlignet med lægemidler af samme klasse af første generation:

 • På den del af centralnervesystemet: stærk pludselig svimmelhed.
 • I luftvejene: influenza-lignende symptomer i de tidlige stadier, hoste, pharyngitis, rhinitis. Det øger chancen for akutte luftvejsinfektioner.
 • På den del af mave-tarmkanalen: mavesmerter (mavesmerter), kan fremprovokere mavesår og sår på tolvfingertarmen.
 • Fra kredsløbssygdomme - øget hyppighed af forekomsten af forskellige ødemer, "vatnost" lemmer.
 • kan ofte forekomme usædvanlige smerter i lænden (lumbodynia) ikke er ledsaget af alvorlige problemer i kroppen.

I overdosis følgende symptomer: svær svimmelhed, forvirring, udseendet af de primære symptomer på pludselige trykfald (hypotension), såsom emesis, tinnitus, døsighed, eventuelt tab af bevidsthed. Behandling uden komplikationer blev observeret, selv ved overskridelse af dosis til 672 mg (forsøg på at reducere deres eget liv reception 21 "Candesartan" tabletter ad gangen).

Hvis overdosering er tildelt kontrol af vitale tegn (blodtryk, puls, åndedræt og hjernens aktivitet), hvile og tilbagelænethed. Sommetider de sætter en pipette med en saltvandsopløsning. Hæmodialyse ikke har den ønskede virkning: præparatet ikke udfælder og er ikke output reagenser, rensende blod, således forbliver i kroppen og bevarer toksiciteten af hele perioden for at fuldføre desintegration i leveren, især karakteristisk er at "irbesartan" tabletter, betjeningsvejledning beskriver detaljeret en fremgangsmåde til rehabilitering efter en overdosis.

Interaktion med andre lægemidler

Af betydelige virkninger af candesartan med andre lægemidler, er følgende:

 • Når administreret medicin stiger kalisberegatmi kalium retention i kroppen.
 • En lignende situation med et lithium-holdige lægemidler.
 • Anvendelsen af analgetika (især - ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler) reducerer den primære effekt af lægemidlet på at sænke blodtrykket. Øget risiko for renal dysfunktion hos patienter med nyreinsufficiens, øget kalium i blodet.

Analoger og priser

Det har en masse af generisk lægemiddel, som er de samme i ejendomme, men anses for at være den bedste - "Atacand". En analog af et medikament præsenteres, "Irbesartan", "Nortivanom", "Prezartanom". Det aktive stof er overalt den samme. Det kan også erstattes af tabletter, "Ira Sanovel". Hver af dem har sine egne fordele og ulemper.

Først og fremmest, disse stoffer har forskellige omkostninger, er meget forskellig fra "Atacand" stof. Analog "Prezartan" er den billigste af denne gruppe, dens pris svinger i et område fra 150 til 175 rubler en pakke med 30 tabletter. Resten af den generiske "Irbesartan" - 410-580 rubler, "Nortivan" - 120-290 .. Clean "Candesartan" koster 175 rubler, og han selv "Atacand" - fra 1300 til 1500 rubler.

Anmeldelser af forberedelse

Virkningen af lægemidler af denne gruppe udvikler sig relativt langsomt (to timer før peak trykreduktionen fra "captopril" - halv time) og opretholdt i en længere periode. Det særlige ved den indvirkning på kroppen gør det praktisk modtagelse af dette stof, "Atacand" bør tages en gang, at han har leveret den hypotensive virkning (sænker blodtrykket) på en hel dag. Den resterende klokken tolv - langsom "rekyl" aktion, en gradvis stigning i systolisk og diastolisk målestok, der er typisk for "Candesartan" tabletter. Instruktioner for brug stater: medicin er karakteriseret ved en god grad af sikkerhed, eksperter bemærkede god tolerabilitet.

Bevist nephroprotective handling (nyre kapacitet beskyttelse mod de toksiske virkninger af lægemidlet) stiger med stigende dosis. Et stort antal af de modtagne "Atacand" ikke øger bivirkninger. Det betyder, at lægemidlet kan udpeges for nyresvigt og nefropati i diabetes. Undersøgelser har vist evnen til at forebygge udviklingen af diabetes af den anden type, og en række helbredsmæssige problemer i forbindelse med hjerte-kar-systemet (hjerteanfald og slagtilfælde), er det særligt bemærkelsesværdigt for det rene stof, som er "Candesartan". Vejledning til brug ikke beskrive det, men sådan handling er fundet efter en masse interviews.

"Atacand" (analogt med "candesartan") er tildelt ældre mennesker, der lider af koronararteriesygdom og hjertesvigt. Ikke forårsager ortostatisk hypotension (pludseligt fald i trykket på grund af ændringer i kroppens position, er det muligt desorientering, svimmelhed og tab af bevidsthed), der ledsager mange antihypertensive lægemidler.

De fleste af de patienter skiftede til modtagelse af dette stof, da anvendelsen af ACE-hæmmere (præventivt middel for hjertesvigt og nyresvigt) forårsager hoste. Personer, der har stor erfaring i brugen af sådanne medikamenter, opmærksom på, at "Atacand" meget bedre end "Prezartan". Anmeldelser viser en bedre reduktion i blodtrykket end den første generation af narkotika. Morning bliver mere effektiv hypotensiv effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.