SundhedPræparater

Antivirale midler til herpes: hvordan man vælge?

Herpes - en viral sygdom, der påvirker huden og slimhinderne. Som regel er sygdommen tilbagevendende. HSV (herpes simplex virus) påvirker de hvide blodlegemer og reducerer immunsystemet. Desværre har moderne medicin endnu ikke udviklet metoder til at fjerne virus fra kroppen. Hovedformålet med eksperter på dette trin er at undertrykke dens reproduktion i akut. Til dette formål antivirale lægemidler. Herpes er det mest effektive middel aktivstof der rager acyclovir, valaciclovir, famciclovir, penciclovir eller allostatin.

herpes behandling

Ifølge statistikker, omkring 95% af befolkningen i den fødedygtige alder på vores planet forbløffet over herpes virus. Forværring af sygdom i sådanne individer opstår, normalt 4 gange om året. Den viser sig i udseendet af læber, slimhinder og hud små bobler. Hvis udslættet forekommer oftest, er det nødvendigt at konsultere en specialist, der ordineret behandling af herpes antivirale lægemidler. Sådanne lægemidler inhiberer herpes-DNA-syntese og derved inhibere dens reproduktion.

Under en forværring af sygdommen til mennesker, som findes i blodet hos HSV bør tage visse forebyggende foranstaltninger:

 • Undgå langvarig udsættelse for solen og i de kolde rum. Overophedning og overnedkøling undertrykke immunsystemet og provokere udseendet af herpes.
 • Begrænse forbruget af øl og andre alkoholiske drikke.
 • Regelmæssigt vitamin selvfølgelig.
 • Føre en sund livsstil. Stop med at ryge.
 • Foretage regelmæssige behandlingsforløb på kroniske sygdomme, da de kan fremprovokere udviklingen af sygdommen.

Salver for herpes

Salve - det er en effektiv anti-viral medicin i herpes på læberne. De virker direkte på de synlige manifestationer af sygdommen og gør det muligt hurtigt slippe af med dem.

Overvej de mest populære middel til at eliminere herpes på læberne og huden:

 • "Viru-Merz Serol" - et antiviralt gel. Den vigtigste aktive ingrediens - tromantadin. Dette værktøj fjerner hurtigt den smerte, brændende og kløe. Effektiv mod herpes zoster.
 • "Panavir" - immunmodulerende gelen har antivirale egenskaber. Den vigtigste aktive ingrediens - hexose glycosid. Gelen virker direkte på fokus for inflammation, hæmme virus i det. Det kan bruges i det genitale og herpes zoster.
 • "Bonafton" - antiviral salve. Den vigtigste aktive ingrediens - bromnaftohinon.

Når et udslæt på læberne og slimhinderne i næse og mund anbefales at bruge ekstra salver - "Panthenol" "Depantenola", "Bepanten". De fremmer vævsregeneration og fremskynde helingsprocessen af skorper.

Tabletter fra herpes

Eksperter siger, at de mest effektive antivirale medicin for herpes - tabletter. Mange mennesker har den opfattelse, at disse stoffer hæmmer HSV, mætte kroppen med skadelige "kemi". Men tabletter, i modsætning til salver, påvirke aktiviteten af virus, i stedet for blot at fjerne symptomerne.

Overvej virkningsmekanismen af disse lægemidler.

Efter kontakt med tabletterne i den menneskelige mave frigøres vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet. Så er det optages i blodet og bruge den til at sprede i hele kroppen. Cellerne blokeret specielle enzymer, der er nødvendige for reproduktion af patogenet.

Antivirale midler til herpes er vigtigt at tage tid. Forløbet af behandlingen bør starte så tidligt som den prodromale periode - før begyndelsen af synlige symptomer. I dette tilfælde, vil du være i stand til at undgå forekomsten af sår på slimhinder og krop.

Vær også opmærksom på, at disse stoffer kan kun anvendes efter samråd med en specialist.

Præparater på basis af acyclovir

Medicin, hvor den vigtigste komponent fungerer som acyclovir - den mest effektive antivirale lægemidler mod herpes. Dette stof hører til gruppen af acykliske nukleosider. Acyclovir, at komme ind i det ramte cellevirus aktiveres og hæmmer reproduktion af HSV. This ugiftige og fuldstændig harmløse bestanddele, der kan anvendes til behandling af herpes på noget tidspunkt. Det tolereres godt af den menneskelige krop og sjældent forårsager sidereaktioner. Men dette stof har en væsentlig ulempe - stabiliteten i nogle af patienterne til sin indsats.

De mest effektive lægemidler:

 • "Zovirax". Det fremstilles i form af tabletter, lotioner, oftalmiske salver og injicerbar opløsning.
 • "Viroleks". Det fremstilles i form af tabletter, øjensalver og cremer. Det bruges til genital herpes, hudlæsioner, slimhinder i øjne, skoldkopper, også hos børn under 1 år.
 • "Gerperaks". Det fremstilles i form af tabletter og salver.

andre lægemidler

Overveje andre populære antivirale herpes ( "TSikloferon", "Valacyclovir", "Famvir", "Fenistil Pentsivir", "Allomedin").

 • "TSikloferon". Immunomodulatorisk præparat, som har antivirale egenskaber. Det anvendes i behandlingen af mange sygdomme, herunder herpes. Det har et bredt spektrum af handling.
 • "Valacyclovir." Udarbejdelsen af en ny generation. Dets virkningsmekanisme ligner acyclovir. Findes udelukkende i form af tabletter.
 • "Famvir". Den antivirale lægemiddel, et effektivt middel i kampen mod herpes. Nå optages i kroppen.
 • "Fenistil Pentsivir". Til rådighed i form af en salve. Den er udstyret med høj ydeevne på et meget sent stadium af sygdommen.
 • "Allomedin". Til rådighed i form af en salve. Handling betyder sigter mod at øge den naturlige immunitet af huden på læberne.

Genital herpes behandling

Genital herpes - en sygdom, der overføres ved seksuel kontakt. Det forårsagende middel er HSV. Statistikkerne viser, at sygdommen er den anden mest almindelige lidelser blandt andre seksuelt overførte sygdomme.

De mest effektive antivirale lægemidler i genital herpes:

 • "Acyclovir".
 • "Viroleks".
 • "Famciclovir."
 • "Valacyclovir."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.