SundhedMedicin

Et fælles problem for spædbørn - sudamen: behandling kræver tålmodighed

Sudamen babyer - en hyppig fænomen, især om sommeren, og i fyringssæsonen. Det er manifesteret udslæt af små pletter eller rød. Størrelsen af læsioner - et knappenålshoved, er de vesikler med klar indhold. Årsagen til deres udseende er dækket i hudirritation bagefter. Udslættet er normalt lokaliseret i hudfolder, herunder dem på ryggen, lysken og armhulerne - det vil sige på steder med øget svedtendens, ventilation, som i dette tilfælde er vanskelig. Sudamen, hvis behandling kræver tålmodighed, og undertiden kan også omfatte den øvre ryg.

Ved udseendet af udslæt potnichnoy føre varm, fugtig vejr, stramt tøj af syntetiske stoffer, manglende overholdelse af de elementære regler for hygiejne. Konstant iført af babybleer, især om sommeren, kan give udslæt på balderne af baby. Mange mødre provokere fremkomsten af varmeknopper, nådesløst kutaya deres børn. Hos voksne, kan det ske med overdreven fedme. Nogle gange i løbet af de sygdomme, der ledsages af sved, også synes sudamen. dens behandling i dette tilfælde afhænger af, hvor hurtigt en person klare underliggende sygdom - i dette tilfælde er det normalt går væk. Nogle gange dens udseende kan også være forårsaget af indførelsen af en varm komprimere, især i varmt vejr.

Sudamen, hvilken behandling er normalt udføres ved hjælp af specielle cremer og pulvere, det giver en vis ubehag, fordi dens udseende ledsaget af svær kløe. Hjælp ham med at klare lotion med en opløsning af natron (en teskefuld pr glas vand). Et barn kan kam varmeknopper og skrabe ofte smittet - så det bliver til en pustuløs sygdom. Først er huden dannes 1-2 boble med purulent indhold: de skal være flere gange om dagen for at smøre den geniale grønne. Hvis de bliver større, skal barnet straks se en læge: pustuløs sygdom i barndommen er ekstremt farlige, fordi de spredes hurtigt og kan forårsage alvorlige komplikationer.

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man behandler varmeknopper, er simpelt nok. Det er nødvendigt, først at tage et brusebad regelmæssigt, for at undgå hudirritation bagefter. Nyttige bad med urteafkog. Det er bedst til at klare en række sudamen og eg bark. God hjælp og bleg lyserød opløsning af kaliumpermanganat. Efter badet huden blidt obsushivayut håndklæde, ikke gnide det. Den næste fase - brændende pustler eller individuel, de største grønne maling pletter. Endelig i slutningen af normal hud pulveriseret baby pulver: indeholdt deri talkum fine bobler tørrer. Før du kan bruge pulver "Sudocrem" - det klarer også godt med potnichnoy udslæt. Disse manipulationer bør udføres mindst to gange om dagen, og huden skal være baby pulver efter hver ble skiftende. Det kan være præ-tørre hypoallergen klude. Både voksne og børn bør være, hvordan man ændrer undertøj hyppigt.

Voksne kan også tørre udslæt salicylsyre alkohol (1%), men til spædbørn, denne behandlingsmetode er ikke tilfældet: i den blide børns hud dette værktøj kan forlade forbrændinger. Så hvordan man kan slippe af varmeknopper kan være svært til tider, skal vi ikke forsømme sin behandling, bygger på det faktum, at udbruddet vil være sig selv. I svære tilfælde kan det opsamles i oser læsioner. At beskæftige sig med dem er meget vanskeligere end med en udslæt: sudamen kompliceret behandling, der kræver høring børnelæge eller hudlæge, bringer en masse besvær, da det er let beskadiget tøj.

Forebyggelse af varmeknopper er først og fremmest, at bære tøj lavet af naturlige stoffer og streng personlig hygiejne. Et spædbarn bør ikke stramt svøbt, især i varmt vejr. Meget nyttige luft bade: de vil ikke kun hjælpe slippe af ubehagelige udslæt, men også for at forhindre fremkomsten af nye. Generelt er behandlingen af varmeknopper tørring af hududslæt i områder med en række midler - for ukompliceret udslæt, der er nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.