SkønhedHår

Frisure i stil Gatsby på forskellig hårlængde

Efter filmen tilpasning af de berømte værker af Francis Fitzgerald "The Great Gatsby" på mode tilbage hår og makeup 20'erne. I denne periode er der en handling, der er beskrevet i bogen. Amerika 20-30-erne af XX århundrede - denne gang en smuk, rigt liv, jazz tid af drømme og romantik. Det er grunden til håret i stil Gatsby er meget populært blandt moderne kvinder. Overveje nærmere sin features på forskellig længde hår.

Historien om forekomsten af 20-erne stil

Efter Første Verdenskrig, folk blev mere interesseret i biografen, mode, kunst, skønhed. Og det er forståeligt. Under krigen, da den stærke halvdel af menneskeheden er på forsiden, kvinderne måtte lære at det, de ikke tidligere tænkt på. Pigerne blev taget og repareret maskiner, der beskæftiger sig med konstruktion, at slukke brande, grave grøfter, var politifolk og læger. War fuldstændig ændret udsigterne for kvinder, og med debut af verden, de begyndte at kæmpe for lige rettigheder med mænd.

Piger, der kun går blev engageret i husarbejdet, blev interesseret i en karriere. I stedet for frodige nederdele, begyndte de at bære en skjorte og bukser. Men på trods af alt dette, mere retfærdig sex har med succes understreget deres kvindelighed. På partier optrådte de i smarte kjoler, som har frank udskæringer, frynser, perler, krystaller, guld tråd. De gjorde gøre et lyst og iørefaldende, og hår pyntet med diverse tilbehør og hatte.

Pigerne begyndte at besøge skønhedssaloner. På dette tidspunkt, din nye stil beviste Koko Shanel, der har hjulpet kvinder til at åbne op og helt glemmer den periode med stagnation. Blev moderne pyjamas stil badetøj VAR ærlig - på grund af denne pige kan frit selv.

KORT BESKRIVELSE frisurer

Hairstyle i stil Gatsby nødt til at være kuperet og lang, og kort hår. I 20'erne pigerne fokuseret på midten og på bølgerne, der indrammede hans ansigt. Og i 30'erne var vægten på bulk hovedet og en bølge, der gik fra hans ansigt. Og hvad nu?

Normalt i sådanne hår bølger er kommet fra den afsked. Hvis du har de regelmæssige træk, bør den afsked være symmetrisk. Hvis ikke, så gør den side. Alligevel ville det være frisure i Gatsby stil. Egne hænder for at bringe denne skønhed er meget enkel. Dernæst vi overveje flere muligheder på håret af forskellige længder.

Funktioner frisurer

Før du opretter en retro-styling godt tænke hvordan komfortable du føler i denne stil. Måske dit lager af karakter kræver en anden måde? Billede og frisure i Gatsby stil har flere accenter, at blive bragt til Att:

 1. Stilfuld styling, sideskilning, kort frisure med bølger.
 2. Hvis du lader dit hår løs, så tilstedeværelsen af dem bløde bølger eller krøller nødvendigvis, plus du skal klart fremgå detaljerne af frisurer.
 3. Pynt på hovedet - tynde bandager med blomster, originale pins, satin bånd, fjer.
 4. Den fokuserer på øjne og læber makeup. I dag er en lignende make-up betragtes som dårlig formular.
 5. Elegant tøj, brug kjoler med lav talje, ingen dikkedarer, frilly detaljer.
 6. Ved hjælp af dele af perler, pels Boas, lange handsker.

Oprettelse frisurer i Gatsby-stil billeder der er præsenteret på siden, det er nødvendigt at opretholde alle de elegante billedet af pigen 20'erne. Overveje yderligere muligheder for frisurer til hår af forskellige længder.

Frisure til kort hår

Frisurer Gatsby-stil kort hår er meget enkel i sin udførelse. For at gøre dette, skal du bruge hjælp med termisk beskyttelse, krøllejern, søm, klip og kam.

 1. Det første skridt vaskes væk og tørrer hår.
 2. Efter det, sat på håret betyder med termisk beskyttelse.
 3. Så deler vi håret side-skiltes hår og opdele det i tråde for nem installation.
 4. Så ved hjælp af et krøllejern, krølle hver streng i en retning væk fra ansigtet. Holde curling ca. 15 sekunder, og derefter fastgør låsen af klemmen. Så vi fortsætter med hver streng.
 5. Vi fjerner det klip, når alle låse er klar. Efter det, vi gå videre til installationen.
 6. På den ene side låser pinned op bag øret, og de øvrige bestemmelser og dækkede del af panden. Hvis du ikke ønsker at holde fast, kan du bruge et bånd med ornamenter, sætte det på hans hoved.

Frisure til langt hår

Frisure Gatsby-stil langt hår er også ganske populært og har en række muligheder for stabling. I det første tilfælde, stablet hår bølger:

 1. Til at begynde, lave en sideskilning.
 2. Hår, der er foran, glat og drysset med lak.
 3. Så, med klemmen foran gør bøjning trådene.
 4. Alle resten af håret krus, bruge krøllejern. Spidsen af krøller på bagsiden wrap og fastgør usynlig.
 5. Dernæst fjerner klemmerne fra de forreste tråde og style dit hår til den ene side. Eventuelt kan du sætte på et hoved band eller bandage.

Ikke dårligt falder denne frisure til mellemstore hår Gatsby. Strengene skal indpakkes i en rulle i nakken. Hvis du lægger på et bånd eller bandage, vil det i væsentlig grad forbedre udseendet.

Der er en anden version af installationen:

 1. Til at begynde med udvasket hår og lægge på dem som et middel til brolægning.
 2. Adskilt af en sideskilning og separere en bred streng fra toppen.
 3. Vi ordne det med klemmer i hele længden for at danne bøjninger.
 4. De resterende hår indsamler i halen (lav) og drejninger i bjælken.
 5. Fra toppen streng fjerne klip og lagde den, og derefter ordne håret via spray. Hvis du tilføjer en bandage eller tape til hovedet, vil håret i stil Gatsby være mere elegant og glamourøst.

Passende hårfarve

Før du beslutter dig for at gøre en frisure i stil med 20'erne, skal du være sikker på, at det er egnet til din hårfarve. Haircut i stil med The Great Gatsby er velegnet til lyse og mørke krøller. Behov lyse farver, valg af udsøgt smag. Glamour stil luksus forhindrer falmet og kedelig farver. Brug professionelle hår farvestofsammensætninger med reflekterende partikler. Dette vil give dit hår til at spille lyset og glitre i forskellige nuancer. Du kan også få smukke sundt hår glans med flydende krystaller.

De farver, der er ideelle til frisurer i stil med 20'erne:

 1. Blændende blondine.
 2. Dybere sort.
 3. Fiery røde toner.
 4. Farven på mørk chokolade.
 5. Chestnut skygge.

makeup Egenskaber

Med sådan en elegant frisure makeup kan ikke ignoreres. Her kan det være helt anderledes. For eksempel, i bløde transparente farver. Ligeledes kan det være let at make-up i stil med Nude: det er nødvendigt at trække pilen blød på øjne og læber til at male en lys farve.

Dette gør det muligt for håret til at fokusere både på øjne og læber. Derfor, for at makeup røgfyldte øjne, som besluttede at være opmærksom på kun øjnene, kan du tilføje en lys farve læbestift. Billedet vil vise sig uimodståelig. Som for skyggerne, så kun du kan bruge mat. Hår og makeup i stil Gatsby ikke tolerere nogen glitter og glans.

ornamentik

Dekorationer var meget populære i 20-30s. Piger har det sjovt iført en række øreringe, ringe, halskæder, brocher og andre smykker. Alt for mange på det tidspunkt gerne slid om halsen en lang perlerække. Men du skal huske, at du kun kan fokusere på en ting eller øreringe eller halskæde.

Til dato, meget populær blandt pigerne halskæde er håndlavet. Meget elegant vil se perle streng med en lille sten. Massive store øreringe er også relevant, hvis du har valgt en frisure i Gatsby stil. De perfekt fremhæve kvinder hals og gøre opmærksom på det.

Det er vigtigt at huske, at i de 20-30s hår smykker anvendes i udstrakt grad skinnende pandebånd, buer, fjer, perler - kort sagt alt, hvad der kan gøre en frisure elegant.

konklusion

Så vi kiggede på et par muligheder frisurer i Gatsby stil til forskellige hårlængder, samt de vigtigste elementer i denne installation. Gør det selv ganske let, så hver pige kan derhjemme til at skabe det perfekte billede af en luksus kvindes 20'erne. Go for it!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.