SundhedSygdomme og betingelser

Helvedesild.

Herpes infektion efter os fra den meget barndom. Næsten 90% af verdens befolkning er bærer af herpes virus af nogle type. Mange, efter at have lidt en barndom varicella (skoldkopper) evigt forblive bærere af infektionen. Ved tilbagefald af herpes virus infektion efter at have lidt skoldkopper, sygdommen manifesterer sig allerede som herpes zoster. Den virus er bosat i nervecellerne og "sidder" zatayas der, indtil der er gunstige betingelser for forekomsten af en forværring. Dette sker normalt, når nedsat immunitet, når organismen resistens over for infektiøse agenser er minimal.

Hvad er helvedesild?

Helvedesild er forårsaget af den samme virus, der forårsager skoldkopper (Herpes zoster), men børn, der er ny på dette patogen, at sygdommen udvikler skoldkopper. Og i voksne eller tilbagevendende sygdom, det sker lokalt som herpes zoster eller på anden måde, helvedesild.

Klinisk er sygdommen forskellig fra skoldkopper. Primært er der ubehagelige fornemmelser i huden, smerter (brændende eller diffuse), som er forværret under bevægelse, snurren på stedet af fremtidige udbrud, meget gerne interkostale neuralgi (som differentialdiagnose bør udføres). Dette kan signifikant hæve temperaturen, forværrede generelle tilstand vises sløvhed og utilpashed. I nogle tilfælde kan du have kvalme, opkastning, nedsat appetit.

Nedsat følsomhed i huden på skadestedet, kan ardannelse efter følsomhed ikke gendannes fuldstændigt.

Efter to eller tre dage der papulært-vesikulær udslæt på rødlige hudområder. Da virus inficerer nerve celle væv læsioner normalt vises i løbet af nerve kufferter, som regel er der de interkostale nerver, som er placeret rundt om brystet (så at sygdommen har fået sit navn). Udslættet er normalt rigelige lokal, består af en boble med en lys klar indhold. Efter en uge er tømt eller to bobler og tørre op i form af skorper, ledsaget af svær kløe på samme tid. Når børstning huden, er ar dannes i stedet for skorper. I nogle tilfælde infektion af sår (i kontakt med snavsede hænder), og en bakteriel infektion. Ved meget lav immunitet generalisering proces kan forekomme og forandringer, der kræver hospitalsindlæggelse.

Sygdommen viser sig normalt hos ældre og hos børn med reduceret immunitet (for cancer, HIV og andre sekundære immundefekter).

Herpes behandling på kroppen.

Først og fremmest, er behandling med henblik på at styrke immunsystemet, som anvendes alle former for metoder, samt præparater immunmodulerende og immunstimulerende. Som kausal terapi, er udsættelse for herpes behandling efter antivirale lægemidler anvendt: gerpevir, Acyclovir, acykliske, Zovirax og andre. Påført som salver til topisk anvendelse på huden, og tabletter til oral indgivelse (gennem munden) til at modtage en kompleks effekt på virus.

Der er også injektioner, der anvendes satser (en eller to kurser om året), hvilket gør fem injektioner med intervaller på tre dage. Som oplevelsen af behandlingen efter flere kurser af antallet af attakker reduceres til en eller to gange om året. Der er også antiherpethetical immunglobulin, som modulerer immunsystemet mod virussen.

Hvis du bemærker på hans krop enhver udslæt ledsaget af ubehagelige fornemmelser, skal du altid konsultere en læge til råds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.