Sport og FitnessUdstyr

Pneumatisk Kalashnikov riffel til kærester våben

Sandsynligvis ikke i verden bedre kendt maskine end AK. Som almindelige borgere ikke har ret til at være i et automatvåben, opfordres de til at med et minimum af dokumenter kan lovligt købes i specialbutikker. Pneumatisk Kalashnikov riffel kan blive en favorit "legetøj" af dem, der elsker at skyde.

Tekniske beskrivelse af de våben

Pneumatisk Kalashnikov riffel er lavet af metal og træ. Dens vægt er 3050, starthastigheden af projektilet, når afvige fra tønden - 110 m / s. Pneumatisk maskine skyder sfærisk BB fraktion, hvor de kaliber 4,5 mm. Butikken LPG AK-47 19 afgifter. Denne fuld-størrelse kopi af den næsten helt svarer til de legendariske sovjetiske arme. Deres dimensioner og udseende kamp. Samlingen shop og placeres i "horn" af maskinen. Disse våben ikke-automatiske sikringshåndtaget. Helt pneumatisk AK-47 justeres lodret. Huset og mekanismen af maskinen er fremstillet af metal, og Butt, handguard og greb - fra træet. Han billede til fastgørelse, designet til skulderstrop.

Dette våben er oftest brugt til amatør og uddannelse af ild. pneumatisk Kalashnikov AK-47 automatisk maskine er ofte brugt som et pædagogisk redskab for uddannelse af våben håndtering teknikker, stående på armene. Prisen på dette produkt varierer fra 9-10 tusind. I Rusland, pneumatisk Kalashnikov stormgevær fremstillet i Izhevsk. Ved salg af disse våben på det er garanteret 6 måneder.

Pneumatisk Kalashnikov stormgevær AK-74

Dette våben nu ud af produktion, men i nogle butikker er det stadig muligt at købe mere. Det er produceret i byen Izhevsk. Denne maskine er udelukkende fremstillet af metal. Han er en kopi af automatiske AK-74. Bruges til at affyre stål skudt BB kaliber 4,5 mm. Butikken 18 afgifter. Vægt - 3600 g Effektiv rækkevidde pneumatisk AK-74 - 10 m Hastigheden af projektilet fra cylinderen når afgående -. 110 m / s. Komplette våben præsentere en sag med knockouts og en skruetrækker, en ladestok. Dag i mange lande produceret en lang række analoger af AK-74, der er væsentligt forskellige fra det oprindelige.

Care retningslinjer for AK og afskedigelsesregler

Skud fra dette Airgun kugler gjort sfærisk på grund af udviklingen af gas energi, hvilket er i tanken, vægte 12, og er placeret inde i maskinen. Brugte flasker med CO2 (tryksat carbondioxid) af udenlandske og indenlandske produktion. Skud fra den pneumatiske AK-47, og 74 halvautomatisk. USM (udløsermekanismen) arbejder DA tilstand.

Pneumatiske maskiner kræver også regelmæssig adskillelse, smøring og kampberedt. AK-74 giver dens ejer har ubegrænsede muligheder for gennemførelse af tuning. Du kan installere det på et træ buttstock og handguard, en anden mundingsbremse. Pneumatiske maskiner er pålidelige og af høj kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.