Sport og FitnessUdstyr

Motorbåd "Oka-4": specifikationer, anmeldelser

Indenlandsk motorbåd "Oka-4", de tekniske egenskaber er diskuteret nedenfor, blev foretaget af Gorky flyet plante. Dette skib har undergået mange ændringer i designet før serieproduktion. På fjerde forsøg svømning faciliteter med deadrise bund fjorten grader og hærdet hud er det blevet sat i produktion.

beskrivelse

Kroppen er lavet af aluminium nitningsmetode. Båd "Oka-4" specifikationerne er ikke den bedste i sit segment. ydre hudtykkelse på kun 2 mm. Synkefri ansvarlig for hækken og bue af blokkene med en skum fyldt.

Svømning faciliteter er udstyret med en sammenfoldelig markise aftagelig type og styretøj. Forudsat forrude og bløde sæder. Placeret under sæderne rummelig skabene, er bagagerummet beskyttet mod sprøjt på grund af tilstedeværelsen af hegnet på fordækket.

I sub-del af det frit placeres parret af brændstoftanke. I udenbords motorer anvendes som kraftenheder. Dimensioner cockpit - 2120/1340 mm. I masseproduktion kendes tre modifikationer anses varemærker:

 1. Standardudstyr vejer 190 kg.
 2. Version med stive sæder vejer 171 kg.
 3. Variant med stærke banker uden ryg (152 kg).

Båd "Oka-4": tekniske specifikationer

Modellen betragter skibet med minimal konfiguration er langt billigere, hvilket fører til populariteten af sådanne ændringer i de forskellige lag af befolkningen. Følgende er de grundlæggende parametre for den tekniske plan:

 • Maksimal længde - 4,25 m.
 • Bredde / højde - 1,48 / 0,77 m.
 • Deadrise - 14 grader.
 • Agterspejl højde - 38 cm.
 • Våd vægt - 190 kg.
 • belastningstal - 400 kg.
 • Kapacitet af passagerer - fire personer.
 • Ekstrem magt påhængsmotor - 30 hk.
 • Hastigheden ved fuld belastning på strømenheden "Vortex-M" (25 "heste") - 30,4 km / t.

En væsentlig deadrise bund sikrer, at båden "Oka-4" vise god sødygtighed farten på de store floder og hav reservoirer kystnære. Derudover værktøjet vist sig at være fremragende i de lavvandede og rolige vandreservoirer.

fordele

Betragtet sejlbåde kan betjenes med påhængsmotorer "Neptun-23." Dette er tilstrækkeligt til normal svæveflyvning med en besætning på fire mænd og en ugentlig levering af bestemmelserne. God seakeeping, som viste motorbåd "Oka-4", gør det muligt at overvinde spændingen på vandet op til to meter. Hvis vi sammenligner med lignende skib af klassen "Kazanka-2", sidstnævnte er ringere i næsten alle henseender.

Den fjerde "Oka" har en meget vellykket layout, rummelige skabe, fast bund og komfortable siddepladser. Lattice bund loft består af kompakte træ sektioner, hvilket gør dem nemme at afmontere og stigende opbevaring lastrum uden at miste deadrise.

Hvis det ønskes, kan du installere yderligere metal tanke til brændstoftilførslen. Dette gør det muligt at rejse over lange afstande uden særlig tankning. En flad fordybning placeret honning sider, kan to standard brændstoftank holde 20 liter. I dette tilfælde er lugten af benzin ikke mærkes i cockpittet takket være den specielle udformning af båden. Forslag særligt udsatte for fugt, er under bue dæk, og det udstyr og værktøj er anbragt så behageligt som muligt, ikke optager et nyttigt sted i cockpittet.

udnyttelse

Som anmeldelser, efter flere sæsoner af drift er ofte et problem med strømforsyningsenheden og output båd på flyet. Alternativt er det muligt at installere et par "hvirvelvind" eller strømforsyning "Hi-22", som mere økonomisk i forhold til brændstofforbruget. Båd "Oka-4", hvilke specifikationer præsenteret ovenfor, er designet til maksimal effekt inden kraftenheden 30 hestekræfter.

Den tomotorers installation gør det muligt at opnå fordelene ved høj hastighed og stabilitet på ujævnt vand. Hvis vi styrke agterspejlet, det er realistisk at udstyre skibet kraftværk med en kapacitet på omkring 45 "heste". På søgående kvaliteter betragtes flydende midler viser god sikkerhed parametre ved en hastighed på 40 km / t (fuld belastning). styrken af skroget er tid-testet og testforsøg, modstår stød ordentlige kræfter uden deformation. De, der ønsker at spare lidt på brændstofforbruget, eksperter anbefaler at sammenlægge i et par af motorer "Neptun" og "Moskva". Dette tillader høvling ved en belastning på 400 kg ved en hastighed på 30 km / t.

ulemper

Båd "Oka-4", som er repræsenteret ved et foto ovenfor, har et antal ulemper. Den største ulempe - det er modtagelighed for korrosion af langsgående sæt dele. Dette gælder for de rælingen, stringere og langsgående redanov og ryglæn. Der er fremstillet af konventionel vinkelprofil, ingen yderligere behandling fra rustdannelse.

Som følge af en sådan beslutning kunne delaminere duralumin som fugtig krydsfiner, og ifølge bådejere, er processen ikke tvunget til at vente længe. Som en sikkerhedsforanstaltning skal løbende rengøres problemområder, eller korrosion hurtigt ødelægger de elementer, som derefter skal blot erstatte med nye kolleger.

"Oka-4" - boat (referencer nedenfor), som er en anden ulempe. Dette er en stærk zabryzgivaemosti under kørsel på kollisionskurs med den bølge. Som på nuværende rolle svømning facility langsgående redanov play duraluminium profiler nittet uden hjørner af modstrøms knust fine spray, som kastes fremad og vinden sendt til forruden. I dette tilfælde kan beskyttelsen af bunden og siderne ikke klare dem, hvilket fører til indtrængen af vand på dækket og i cockpittet. På trods af denne strukturelle træk, har det pågældende fartøj modtaget de bedste sødygtighed og hastighed kvaliteter i forhold til sine nærmeste konkurrenter.

Egenskaber

"Oka-4" - båden, hvis kendetegn er diskuteret ovenfor - er udstyret med en forrude uden trekantede sidevægge. Denne funktion hjælper med at sikre, at den person, der sidder foran ikke bliver beskyttet mod flyvende spray. Mount yderligere sikkerhedselementer alene er ganske reel. Men for at dette skal du finde en høj kvalitet akryl glas, samt at tilpasse fortøjningsklamper. Den normale udførelsesform anvender en støbt håndtag typen parentes, som fastsætter glasset.

Visse mangler er noteret i planlægningen cockpittet. For at komme ind i motorrummet, vil chaufføren nødt til at træde over på tværs af frontale sæde. For natten kan vi udvide plads ved at skubbe bagcoveret, og det er en temmelig omstændelig og langvarig proces.

forbruger anmeldelser

Så har vi fortalt ovenfor, der har en båd, "Oka-4" specifikationer. Anmeldelser af ejerne kan konkluderes, at der generelt forbrugerne er tilfredse fartøjer. Først, at skibet er sødygtigt god og hurtig. For det andet er holdbart og modstandsdygtigt under omrøring. Desuden båden har god bæreevne og evnen til at anvende forskellige motorer monteret op til 30 hestekræfter.

Blandt ulemperne ved brugere rapporterer en høj følsomhed over for korrosion af visse elementer og zabryzgivaemosti passagersiden. Men i kombination med en acceptabel pris båd betragtes som ganske konkurrencedygtig i forhold til andre analoger med ikke så høj styrke og pålidelighed ( "Moskva," "Dnepr", "Kazanka").

Ved slutningen af

Båd "Oka-4", specifikationer, anmeldelser der er beskrevet i artiklen, er det en god svømning faciliteter til fiskeri og turisme. Hun har god sødygtighed og hastighed, men ikke uden nogle ulemper. Generelt til produktion af Gorky Ordzhonikidze plante få en anstændig vurdering professionelle og amatører, især med hensyn til kombination af pris og kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.