HjemlighedVærktøj og udstyr

Skruetrækker "Devolt» (DeWalt): specifikationer, anmeldelser

Skruetrækker "Devolt" i dag ganske udbredt blandt private forbrugere såvel som blandt fagfolk. I alle former for byggeri, dette værktøj er simpelthen uundværlig i dag. Blandt andet ville det være vanskeligt at samle møblerne uden udstyret, hvis ikke umuligt.

Hvordan man undgår fejl, når de vælger en skruetrækker

Hvis du beslutter dig for at købe en skruetrækker "Devolt" det er nødvendigt at være opmærksom på ikke kun på værdien af enheden. Du er nødt til at gøre dig bekendt med oplysningerne i værktøjet datablad. Det vil blive opført tekniske egenskaber, der giver os mulighed for at forstå, hvad forskellige handlinger kan udføres ved hjælp af udstyr.

Blandt dem er den rotationshastighed, moment, batteritype, om nogen, finder sted. Ifølge de parametre, og bør træffe et valg i retning af en bestemt model.

Professional eller hjemme-version

Skruetrækker "Devolt" kan være i hjemmet eller beregnet til professionel brug. Hvis du ikke bruger værktøjet ofte nok, at fjerne det fra sagen to gange om måneden, giver det ingen mening at betaler for meget for en professionel enhed. I dette tilfælde anbefales det at vælge en amatør model, der kører på batteri - at imødekomme behovene hos hendes husstand ville være tilstrækkelig. Et sådant værktøj har alle de nødvendige funktioner, det har lidt vægt.

Skruetrækker "Devolt" kan være en professionel. Med det, at hver dag vil det være muligt at opnå så meget. Disse værktøjer er de mest almindelige arbejde fra netværket, har en stor og tung. Disse enheder er valgt af disse mestre, som hver dag er der er en nødvendighed for at gøre byggeri og reparationsarbejde.

Karakteristika skruetrækker til rotation hastighed og drejningsmoment

Bor "Devolt" kan have forskellige karakteristika. For eksempel momentet bestemmer den kraft, hvormed værktøjet vil virke på skruen wraps. Denne parameter bestemmer strømmen belastningsmodstand. Når det kommer til at håndtere de daglige opgaver, bør du vælge den enhed, det moment, der varierer fra 10 til 15 Newton meter. Med hensyn til professionelle modeller, kan de nå et tal på 130 Nm drejningsmoment. Dette gør det muligt at bore meget hårde materialer. I disse enheder motorakslen på et minut er fremstillet 1200-1300 omdr./min. Hvis du køber husstand model, kan du regne med 500 omdrejninger i minuttet. Afhængigt af det moment, du bliver nødt til at vælge længden af skruen er snoet og dens diameter. Med brugen af mere kraftfulde skruetrækkere har mulighed for at spinne længere og tykkere elementer.

Blandt andet disse enheder har evnen til at anvende, når man arbejder med hårde materialer, uden risiko for brud. Skruetrækker "Devolt DSD-710 D2" er forskellig fra de alternative instrumenter at dens drejningsmoment mester kan justeres uafhængigt af hinanden. Til dette formål afgrænser der er en ring anbragt efter borepatronen. Det kan bruges til at sætte en bestemt position, og stopskruen skruet. Denne funktion gør det muligt at beskytte værktøjet fra spalten i skruen svigt, slid bits og dybere indstøbningselementernes i overfladen.

ekstra funktioner

Slagnøgle "Devolt" har en skralde, som er anbragt inde i motoren. Det beskytter mod overbelastning, så akslen at glide moment. Hvis du angiver et maksimalt drejningsmoment, så vil dette være nok til at vende den mest stramme skruen og ikke overbelaste motoren. For at oversætte værktøjet i boring tilstand, skal du installere koblingen i det ekstreme modsatte position. Drejningsmoment grænse vil så blive fjernet, og værktøjet vil operere på princippet om en konventionel boremaskine.

Genopladelige skruetrækkere "Devolt" skal vælges korrekt, skal du kontrollere stabiliteten af sit arbejde under visse belastninger, samt sikkerheden hastighed. Skibsføreren skal sørge for, at hvad kvaliteten af strømforsyningen, skal den have mulighed for at holde en afgift. Og når et dødt batteri kapacitet af enheden skal opretholdes.

Anmeldelser af opbevaring og skruetrækkere

Hvis du ikke ønsker at købe batterier til skruetrækkere "Devolt", kan du vælge det analoge net. Den sidstnævnte mulighed har en imponerende vægt, men at arbejde med ham til nærliggende stikkontakt. Forenkle processen kan bruge forlængelsen. I hverdagen nemmere at arbejde med en trådløs værktøj.

Blandt andet har det en anden fordel imponerende, hvilket kommer til udtryk i autonomi. Dette er nyttigt, hvis byggepladsen er ingen stikkontakter, og er nødt til at arbejde i marken. Købere opmærksom på, at ikke kan kaldes stor fornøjelse at overføre et antal tråde, der konstant forvirret. For de mennesker, for hvem ofte står over for opgaven med at arbejde i højden, det mest passende batteri mulighed. For grunden til, at netværket model er meget sværere at hæve toppen af sagen er temmelig problematisk.

Anmeldelser om de forskellige typer af batterier

For at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at begynde at læse anmeldelser af skruetrækkere "Devolt". Komfortabel arbejde med værktøjet, eliminerer konstant genopladning hver 30 minutter, kan du sikre korrekt batteri udvælgelse. Og det er meget vigtigt. Kæledyr rådes til at vælge master akku-skruemaskine, der har en kapacitet på mere imponerende. Fremragende service vil tjene en anden ekstra batteri, hvis det kommer. Hvis du ikke ønsker at tilbringe en masse tid til at genoplade, som påpeget af erfarne brugere, er det bedst at købe en professionel model, som vil være klar til drift efter opladning i en time. Som for husholdningernes skruetrækkere, er de genoplades i 7 timer.

Lidt mere om instrumentet

Som påpeget af købere af nikkel-metalhydrid-batterier bliver mere og mere almindelige i dag. En sådan udførelsesform har ubetydelig vægt og dimensioner, såvel som uden hukommelseseffekt. Disse batterier, i udtalelsen fra brugere, har flere ulemper. Blandt dem er frygten for frost og overstrøm.

Nogle forbrugere nægter skruetrækker med et batteri på grund af de høje omkostninger. Imidlertid er antallet af opladninger med stabil kapacitet er 1500 gange.

Anmeldelser af skruetrækkere med nikkel-cadmium-batterier

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om bæredygtighed, er det bedst at opgive sådan en række batterier. De er mere giftige, men antallet af genopladningscyklusser de har dobbelt så meget i forhold til den ovenfor beskrevne type. Værktøj sådanne batterier er meget billigere, de er ikke bange frost og egnet til russiske forhold kunne ikke være bedre.

Som et minus, kan du markere en stærk hukommelse effekt. Til opbevaring, du har brug for helt at aflade batteriet, ellers risikerer du for et batteri med lavere kapacitet.

Bedømmelser af skruetrækkeren med lithium-ion batterier

Forbrugerne opmærksom på, at instrumenter med sådanne batterier kan findes på salg meget sjældent. De er følsomme over for kulde i sammenligning med nikkel-metalhydrid, deres magt er meget lav. Antallet af opladninger er ikke mere end 3000, men der er ingen memory-effekt. På trods af at batteriets kapacitet er meget stor, selv dette ikke opvejes af de høje omkostninger. Selvafladning batterier er næsten uforgængelige, bruge dem mere bekvemt derhjemme.

Som påpeget af erfarne brugere at få en god skruetrækker, ikke investerer tid på batteri udvælgelse. Dette skyldes det faktum, at batteriet er mere værd end halvdelen af det beløb af instrumentet, for at være præcis, prisen er omkring 70%. Under henvisning til oplysningerne i det pas, er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen eller fraværet af memory-effekt, batteriets kapacitet, batterispænding, og tilstedeværelsen eller fraværet af selvafladning.

konklusion

På salg kan du finde værktøjer mærke "Devolt". Skruetrækker (18 volt) ville være en glimrende løsning for reparation og byggeri opgaver. Det er værd at huske, at batteriet er aftagelige element og består af flere strømforsyninger, indesluttet i en enkelt pakke. Sammen de er fastgjort ved hjælp af plader. En almindelig spænding summeres på udgangen. Det kan være 10, 12, 14,4, 18 eller 24 volt. Dette bestemmer varigheden af kontinuerlig drift og kraft af indretningen. Kapaciteten vil afhænge af, om elementet er inden batteriet. Det bestemmer antallet af opladninger og under batteridrift. Du skal være forberedt på, at kapaciteten vil blive reduceret med tiden, hvilket kan virke meget frustrerende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.