BilerBiler

HBO. Metan: anmeldelser, fordele og ulemper

Hvis du - ejeren af bilen, og køre på det hver dag i byen, har du sikkert allerede træt af at bruge en stor sum penge for at brødføde sin jern ven. Men hvordan så være? Det er meget simpelt - installere i bilen gasflaske udstyr, såsom metan. Anmeldelser bilister om denne alternative brændstof vil hjælpe os med at finde ud af fordele og ulemper ved denne HBO.

Hvilke ændringer i udformningen af maskinen efter installation af sådant udstyr?

Efter installation af HBO din bil forbliver den samme, som den var før. Den eneste nyskabelse i design du bemærke brændstof linje, hvor specialister sat særlig magnetventil til at skifte leverer benzin til gas eller omvendt. Også i din kuffert (hvis en bil) vil være en metalcylinder rød. Og hvis en sådan er monteret på HBO eller gazelle Zil, vil kapaciteten være placeret mellem rammen og kabine. Dette øger lidt belastningen på de bærende konstruktioner, så det er ikke nødvendigt at installere maskinerne i lastbil tanke 10-15, da denne ekstra 1.000-1.500 kg.

Som det er kendt, et alternativt brændstof har altid fordele i forhold til klassiske. Så lad os se på, hvad de professionelle har metangas:

  • Anmeldelser sige, at når motoren kører på naturgas levetid af cylinderen gruppe (omkring 30 procent) er steget betydeligt.
  • Kilde olier udskiftning øger også som brændstof ikke producerer sod som benzin.
  • Miljøvenlig - en anden uomtvistelig fordel, som er ejet metangas. Anmeldelser Eksperter hævder, at forbrændingsmotoren på et givet brændstof oktantal steget til 100, vil du ikke have nogen problemer med færdselspolitiet om bæredygtigheden af dets jern ven. Udledningen af CO i atmosfæren er lav.
  • Prisen på brændstof. Her er alt klar, og sandsynligvis er det let at beregne, hvor meget du vil bruge penge til at købe den 7-rubel metan og 30-rubler benzin. Besparelserne er indlysende.
  • Cruising. På denne måde den karakteristiske funktion af bilen uden optankning i lang tid. Og hvis bilen har 2 tanke, så ingen ekstra stop for at købe brændstof, kan det rejse i de 2 gange mere. De bilister, der kan lide at rejse, har værdsat det og blev overbevist om nytten af installationen af HBO "metan" i bilen.

Anmeldelser selvfølgelig, indeholder ikke kun positive, men også negative aspekter. Heldigvis, meget få af dem, men alligevel kan vi konstatere dem:

  • Et væsentligt tab af motorkraft. Efter installation af bilen HBO tilbringer 25-30 procent af sin kapacitet, især mærkbar i lastbil græsplæner, Zilahi og gazeller.
  • Den enorme vægt af cylindre fyldt med metangas. Anmeldelser af chauffører siger, at når du installerer hver tank bil mister op til 110 kg sin bæreevne, hvilket er grunden til det ikke er nødvendigt at installere dem i store mængder.
  • Et lille antal tankstationer. På trods af den lave pris af metangas fundet i Rusland kan fylde hvert hjørne, som det er tilfældet med benzin, så for at tanke op, du har brug for en god søgning tankstation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.