BilerBiler

Motorolie "Kiks": beskrivelse, tekniske egenskaber og anmeldelser

Motorolie giver normal drift af motormekanismer. Korrektheden af hans valg afhænger af varigheden af hele stedet. Smøremiddel skal have et bestemt sæt kvaliteter. Dette giver mulighed for at sikre god vaskemiddel og antioxidant kvaliteter af olien. Det forhindrer mekanisk slitage af friktionspar, sikrer nem start af motoren under forskellige miljøforhold.

известно отечественным автомобилистам достаточно давно. Motorolie "Kicks" er kendt for indenlandske bilister i lang tid. At træffe beslutning om brugen af dette værktøj i motoren af forskellige typer biler, er det nødvendigt at overveje dets tekniske egenskaber samt anmeldelser fra fagfolk og erfarne brugere.

Generelle egenskaber

производит известная во всем мире компания GS-Caltex. Kix olie produceres af det verdensberømte GS-Caltex selskab. Blandt de sydkoreanske virksomheder er dette en af de bedste producenter. Det præsenterede selskab anvender de seneste videnskabelige udviklinger i udviklingen af smøremidlerne. Takket være dette opfylder smøremidlerne moderne miljømæssige og tekniske standarder.

Alle bilproducenter, der i øjeblikket opererer i Sydkorea, samarbejder med GS-Caltex. Selskabets olier hældes i motorens krumtaphus, når der produceres nye biler i dette land. Disse omfatter "Kia", "Hyundai", "Daewoo" osv. Også producenten samarbejder med så kendte mærker som "Volvo" og "General Motors".

Olier produceret under varemærket "Kicks" er alle sæsonforbrugsmaterialer. De bruges i mange biler med forskellige motoregenskaber.

arter

Virksomheden producerer olier på mineral, syntetisk og semisyntetisk basis. Viskositetsklassen er valgt i overensstemmelse med driftsbetingelserne. , 5W40, 10W40. Den mest populære i vores land bruger motorolie "Kicks" 5W30 , 5W40, 10W40. Forskellige viskositetsgrader overholder den internationale SAE-standard.

Det sydkoreanske selskab producerer flere forskellige produktlinjer. De adskiller sig i substratets sammensætning, i additivpakken og i præstationsegenskaberne. Den mest populære serie i vores land er G1, HD1, Guld, Neo, Pao.

Forskellen er i pris. Det anbefales ikke at spare på valg af smøremiddel. Udskiftning eller reparation af en motor vil koste betydeligt mere end et kvalitets smøremiddel.

Syntetiske omkostninger

Prisen på olie afhænger af dens sammensætning og anvendelse. Serie G1, "Pao", "Neo" indeholder midler på syntetisk basis. серии «Пао» составляет 750-760 руб. Prisen på en motorolie "Kiks" 5w40 serie "Pao" er 750-760 rubler. Til 1 liter. Hvis viskositetsklassen er 0w30, er prisen på 1 liter ca. 1050-1100 rubler.

G1 serien indeholder forskellige smøremidler. De mest populære i denne serie er agenter med en viskositetsklasse på 5W50, 5W30. I det første tilfælde koster en dåse med 1 liter kapacitet køberen 400-450 rubler og i anden - 410-460 rubler.

"Neo" serien er præsenteret på hjemmemarkedet med olier med en viskositetsklasse på 0w30. Omkostningerne ved en 1-liters kapsel er 290-310 rubler. De tilgængelige beholdere er 4, 5, 20 liter. Dette giver dig mulighed for at bruge sydkoreansk olie til forskellige formål. Til industriel produktion er der også store mængder.

Omkostningerne ved semisyntetiske

Olier på halvsyntetisk basis er repræsenteret af serien "Gold" og HD1. зависит от объема, состава и особенностей применения средства. Prisen på Kix motorolie afhænger af volumen, sammensætning og anvendelse af produktet. "Guld" serien indeholder olier med en viskositetsklasse på 10W30 og 10W40. Omkostningerne ved en 1-liters kapsel i det første tilfælde er 210 rubler, og i det andet tilfælde - 280 rubler. Til salg er beholdere på 1, 4, 5, 20 og 200 liter.

HD1-serien fremstilles også på halvsyntetisk basis. De mest populære i denne serie er produkter med en viskositetsklasse på 10W30, 10W40 og 15W40. De fremstilles hovedsageligt i beholdere med høj volumen.

En dåse på 20 liter med olie af viskositetsklasse 10W30 af den præsenterede serie koster 5500-5700 rubler. På samme niveau blev prisen for en dåse på 20 liter olie af viskositetsklasse 15w40 etableret. Hvis køberen kræver smøremiddel 10W40, vil den samme beholderstørrelse koste 5700-5900 rubler.

Grundlaget for olien

Som allerede nævnt har Kix motorolier et andet grundlag . 10W40, 15W40 и прочие разновидности смазки просто. Pick up bilen 5W30, 10W40, 15W40 og andre typer fedt er nemt. Til dette er det nødvendigt at undersøge motorfabrikantens anvisninger. Det præciserer klart de kvaliteter, som forbrugsvarer kan besidde.

Først og fremmest være opmærksom på grundlaget for anlægget. Den sydkoreanske producent leverer syntetiske og halvsyntetiske produkter til det russiske marked. I den første variant består oliefasen udelukkende af kunstige komponenter. Sådanne forbrugsstoffer anvendes i forskellige typer motorer af et nyt design såvel som i lastede motorer.

Semisyntetiske omfatter i sin sammensætning kunstige og mineralske komponenter. Sådanne midler er egnede til motorer af de gamle og nye modeller, der drives under mellemlange og let belastede forhold.

Viskositetsklasse

Ved valg af motorolie skal driftsbetingelserne tages i betragtning. Det sydkoreanske selskab introducerer multigradeolier til hjemmemarkedet. De kan bruges både om vinteren og om sommeren.

позволяют заливать представленное средство в картер двигателя, который будет работать при температуре за бортом от -30 до +45 ºС. Kiks 5w50 motorolien gør det muligt at hælde det indsprøjtede produkt i motorens krumtaphus, som vil fungere ved en temperatur uden for området fra -30 til +45 ° C. Dette er det bredeste område. Sådan olie kan bruges praktisk taget på hele vores lands territorium.

Hvis klimatzonen karakteriseres af alvorlige frost om vinteren og ikke meget varmt om sommeren, opkøber man fonde med en viskositetsklasse på 5W30, 0W30. Sådanne olier vil give en let start af motoren, selv i frosten på -30 ºі.

For et klima hvor vintrene ikke er så kolde og somrene er varme, er alle vejrsmøremidler 10W30, 10W40, 15W40 mere egnede.

fordele

15W40, 10W30 и т. д., можно выделить ряд преимуществ южнокорейских смазочных материалов. I betragtning af egenskaberne ved motorolien "Kicks" 5W30, 15W40, 10W30 osv. Kan du identificere en række fordele ved sydkoreanske smøremidler. Ved anvendelse og korrekt valg er det let at starte motoren i en alvorlig frost.

Ved brug af "Kicks" -olie i motorsystemet er der ikke dannet sod og carbonaflejringer. Mekanismerne forbliver rene i hele smøremidlets livstid. Dette forhindrer udseende af spor af ødelæggelse af motormaterialer.

Viskositetsindeks og andre tekniske egenskaber, ifølge eksperter, overholder fuldt ud producentens erklærede kvaliteter. De opfylder fuldt ud alle kravene i relevante verdensstandarder. Olien brænder ikke ud, den oxiderer ikke i lang tid. Ved brug af det reduceres forbruget af benzin.

mangler

10W40, 10W30 и прочие разновидности обладают и рядом недостатков. Motorolie "Kicks" 5W40, 10W40, 10W30 og andre sorter har en række mangler. De opdages af professionelle teknologer under testen af anlægget. I nogle tilfælde svarer fabriksspecifikationerne ikke til indstillingerne. I dette tilfælde bliver motorens kvalitative arbejde umuligt. Dette er dog typisk for fakes. For ikke at blive offer for bedrag, er det nødvendigt at købe den præsenterede facilitet på specialiserede salgssteder.

I kulden -25 ºC startes motoren med den rigtige olie simpelthen. Men når temperaturen falder med yderligere 5-10 grader, kan denne proces blive mere kompliceret. For at undgå dette er det nødvendigt at vælge olier svarende til viskositetsklassens område.

De høje omkostninger ved de fremlagte midler er ikke altid berettiget. Smøremidlerne af konkurrerende mærker er til salg, som i deres egenskaber ikke adskiller sig fra sydkoreanske produkter, men omkostningerne ved analoger vil være meget lavere.

Egenskaber

следует отметить ряд его особенностей. I betragtning af egenskaberne ved motorolien "Kiks" skal det noteres en række af dens funktioner. Smøremidlets sammensætning indeholder visse additivpakker. De forhindrer aflejring af kulstofaflejringer, snavs på motorens indre overflader, forhindrer udviklingen af korrosion. Oftest i blandingen af additiver anvendes metal vaskemiddel og ashless dispergeringsmiddel. Dette gør det muligt at anvende de viste midler selv ved høj belastning på motoren.

Tynd, men holdbar film omslutter detaljerne i mekanismerne. Det fremmer god glidning, forhindrer for tidligt slid på metaloverflader. Ved høje temperaturer brydes det ikke. I koldt vejr falder olie hurtigt på motorens dele. Dette giver en nem start selv i svær frost.

Olien brænder ikke ud i lang tid, det oxiderer ikke. På grund af dette kan den bruges i lang tid. Dette medfører besparelser i vedligeholdelsesomkostninger.

Negativ feedback

получает больше положительных отзывов. Motorolie "Kiks" modtager mere positiv feedback. Der er dog mange negative udsagn. Det præsenterede produkt fra den sydkoreanske produktion er ifølge mange chauffører meget dyrt. Analog produkter vil være meget billigere.

Der er også mangel på flydende smøremidler. For at sikre en let start af motoren er det nødvendigt at købe syntetiske sorter af olie. Semisyntetik skal anvendes i en varmere klimazone.

Nogle drivere hævder, at når du bruger "Kicks", begyndte olie i motoren at danne et depositum. Motoren begyndte at arbejde mere lydløst, der var en vibration. Eksperter hævder, at denne situation er mulig, når man køber en falsk eller når det forkerte valg af smøremiddel.

Positiv feedback

в большинстве случаев получает положительные отзывы. Motorolie "Kiks" modtager i de fleste tilfælde positiv feedback. Det anerkendes som et produkt af høj kvalitet, som er mest velegnet til asiatiske maskiner. Ved brug af Kiks smøremidler forbliver motoren ren i lang tid. Det danner ikke kulstofaflejringer og sod. Mindre partikler af forurenende stoffer opsamles omhyggeligt fra mekanisternes overflader og bevares af værktøjet indtil slutningen af dets levetid.

Motoren kører stabilt. Det kommer let ind i en frost. Under tung belastning slides dele ikke ud. Motoren kører tydeligere. Samtidig reduceres brændstofforbruget betydeligt. Skift smøremidlet er ikke påkrævet i lang tid efter vedligeholdelse.

Mange chauffører hævder, at den sydkoreanske olies olie, selv om den er dyr, men fuldt ud retfærdiggør sin høje pris med en kvalitetssammensætning. Motoren kører med fuld effekt.

Efter at have overvejet egenskaberne ved Kicks smøremidler kan det konkluderes, at dette er et kvalitets smøremiddel. Det kræver det rigtige valg af sort. I dette tilfælde vil motorens drift være fuld og stabil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.