BilerBiler

Oversigt over modellen BMW 116: specifikationer, anmeldelser

I 2004 indtraf en begivenhed, som mange har ventet på. Før vores øjne dukkede BMW 116. anmeldelser har bevist, at det nye produkt ikke har forladt ligegyldige bilister.

Det indtryk af tilstedeværelsen af denne bagklap bageste aktuator og et drejningsmoment på 150 N / m ved 4300 omdr / min. Og det er vigtigt for beboere i store byer, BMW 116 har fremragende manøvredygtighed og kompakthed. Hvis du dykke ned i betragtning af de grundlæggende indikatorer, ser vi, at motorens størrelse er kun 1,6 liter og magt i denne maskine er 115 hk

Det skal også bemærkes, at maskinens drift let nok, da det har en 5-trins gearkasse og en fremragende ABS-systemet. Det skal bemærkes, at de to suspension udstyret med stabilisator bar, fuldt udføre de funktioner, som er betroet dem producenten, så komforten af modellen på et højt niveau.

Hvis vi taler om bremsesystemet, det er cirkulær. Også i BMW 116 nuværende systemer såsom trækkraft og retningsstabilitet. Anmeldelser af bilister siger, at kontrollen af denne model er ganske enkel, især hvis du har Servostyring, der gør det muligt, uden at belaste, indtaste de skarpe sving og manøvrere på vejen.

Ifølge den samlede præstation model BMW 116 er også overlegen i forhold til deres landsmænd. dette køretøj Længde 4227 mm Højde 1430 mm og bredde 1751 mm. Selv med en sådan beskeden størrelse komfort og kapacitet i et givet køretøj i en højde. Men her er størrelsen af stammen er dårlig: kun 330 liter. Hvis du folder bagsædet, er det muligt at øge sin volumen på næsten 4 gange.

Det skal bemærkes, at graden af toksicitet af indikatorerne bil fuldt ud opfylder de standarder, hvilket er meget vigtigt på dette tidspunkt. Efter nogen tid, producenter BMW 116 udgivet sin ændrede version, som blev betegnet BMW 116D. effektivitet og miljømæssige parametre i denne maskine er meget højere end for andre BMW modeller. Den nye hatchback er tilgængelig i både fem-dørs, og den tre-dørs variant. Derudover har motorydelsen blevet forbedret: nu er det blevet en diesel 4-cylinder. Og dens volumen øges (fra 1,6 liter til 2), men strømmen forbliver den samme.

Udviklingen af denne bil blev udført af en særlig model med et effektivt dynamik, samt funktioner såsom elektrisk servostyring, genvinding af bremseenergi. Det er også vigtigt, at blev brugt dæk med lav rullemodstand. Derfor kan vi trygt sige, at dette er en af de mest miljøvenlige bil af i dag, så som en indikator for kuldioxid emissioner på kun 118 g / km. Men på den BMW 116D økonomi kan bedømmes på brændstofforbruget, der ikke overstiger 4,4 liter pr 100 km.

Den positive udvikling kan tilskrives det faktum, at det er ganske nemt - bare 1295 kg. Men man kan ikke kalde denne model den sædvanlige lille bil som high-speed data, og alle andre indikatorer på det modsatte. Den maksimale hastighed, der kan udvikle bilen er 200 km / t, for ikke at nævne det faktum, at de 100 km / t han stille samler nogle 9,8 sekunder. Og alt dette er BMW 116, hvis pris er fuldt berettiget af komfort og glæde afledt under rejsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.