SundhedMedicin

Nyresten. Som en konklusion af nyresten?

Dannelsen af sten i de urinvejene organer - er ikke sådan en sjælden patologisk tilstand i moderne medicin. Patienter altid ønsker at først fastslå årsagen, som bragte dem til en alvorlig tilstand, og spørgsmålet: "Hvordan trukket tilbage fra nyresten" - de har tendens til at sætte langt senere. Faktorer for stendannelse i disse dage er der en hel del. Først, kan årsagen være ubehandlet eller dårligt filtreret drikkevand. Skadelige aflejringer i sådant vand tilstoppe nyrevæv og provokere dannelsen af sten. For det andet, mange produkter, især dem, der indeholder store mængder af konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer, stabilisatorer, med hyppig brug, de overtræder metabolisme og også påvirker dannelsen af nyresten. En vigtig rolle i dannelsen af sten spillede kroniske inflammatoriske processer i nyrerne, og forskellige anomalier i urinlederen.

Patienter, der engang lidt angrebet af renal kolik, ønsker kun én ting: hvordan man udvise nyresten hurtig og smertefri måde. Et sådant angreb kan ikke skæres korte enkle smertestillende lægemidler sælges frit uden en læges recept. Han giver i realiteten kun narkotiske analgetika, som udelukkende er udstedt på skriftlig anvisning af den behandlende læge. Varigheden af deres brug er strengt forbudt.

Så, hvordan du fjerner nyresten?

Der findes flere typer af behandlinger, dog drastisk, og dermed den mest effektive metode er at knuse dem. Den udføres på forskellige måder. Før starten af den primære behandling patienten skal være fuldt undersøgt. Det er obligatorisk holdt røntgen af de urinvejsorganer og ultralyd diagnostik. For yderligere lokalisering stenlag kanal obstruktion ønskeligt at udskillelsesvej urografi med kontrastmiddel. De veludstyrede klinikker gøre yderligere CT-scanning og MR.

  1. Som en konklusion af nyresten med ultralyd? Denne metode er baseret på chokbølgen af en ultrasonisk bølgeenergi. Fremgangsmåden udføres fuldstændigt under kontrol af ultralydsscanning. Calculus er knust indtil indtil det bliver en sådan størrelse, at det let kan passere gennem urinlederen og uden problemer til at komme ud. Ulempen ved denne metode er, at opdele en session kan ikke være nok. I tilfælde af fejl, at patienten kræver gentagen række lignende procedurer.
  2. Som output af laser nyresten? Denne metode er den mest pålidelige, mindst traumatiske, det bliver mere og mere populære blandt patienterne. Mange er ikke engang bange for sin temmelig høj pris. Ved kløvning en laser endoskop (et rør med et optisk system) indsættes i urinrøret til det punkt, obstruktion, og derefter under kontrol af laseren, som er ud for endoskopet, knuser calculus til konsistensen af sand, let udledes fra kroppen.
  3. Som en konklusion fra nyresten kirurgi? Denne fremgangsmåde betragtes som den mest uhøfligt og aggressiv mod patienten. For at fjerne calculus har at gøre abdominal kirurgi, som senere kunne true patienten en række meget alvorlige og farlige komplikationer. De kan være bughindebetændelse, svigt af leddene, postoperativ ar stenose af ureter, renal absces , mv I sjældne tilfælde, når patienten ikke er i stand til at betale for dyre og mindre traumatisk kirurgi, er kirurgisk fjernelse af sten udført i en hastesag. Sami læger tendens til at opdele sten eller ultralyd eller laser-metoden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.