SundhedMedicin

Medicinsk kort baby. Form 026 / u - barn sygesikringsbevis

udviklede lande, Sundhedsministeriet under projektet befolkning Sundhedsbeskyttelse indtil for få årtier siden, indført en obligatorisk lægeundersøgelse for både voksne og børn. Afhængig af den rækkefølge, som holdet vil være manden i dette land har udviklet et system af relevante dokumenter i forskellige former. Du er nødt til at passere foreskrevne eksaminer og få en konklusion for at opnå sådanne certifikater. Betragt et dokument, uden hvilken forældrene ikke kan arrangere dit barn ind i en hvilken som helst uddannelsesinstitution, nemlig forklare, hvad der udgør en sygehistorie af barnet. Udbredt form af en sådan attest er 026 / u. I denne artikel vil vi se på i detaljer, som har brug for en medicinsk dokument, og hvordan man får det.

Hvad er børnenes journaler?

Medicinsk card Baby 026 / u er nødvendig for optagelse på pre-school og sekundære uddannelsesinstitutioner. Det er bydende nødvendigt at foretage en lægeundersøgelse anbefales til forebyggelse af epidemier i børnenes kollektiv, og at overvåge sundhedstilstanden hos det enkelte barn. Efter alt, opdages i tide problemer øger chancen for sin fuldstændig fjernelse.

Også, hvis under inspektionen af noget unormalt i barnets udvikling bliver fundet, kan lægen henvise barnet til en særlig før-skole eller foretage passende henstillinger til forældrene. For eksempel i tilfælde af problemer med mor og far til et barn at se Rådet til at bestemme barnet i en særlig børnehave for børn med synshandicap. Og der er ikke noget galt, tværtimod, i sådanne institutioner en bred vifte af aktiviteter udføres både forebyggende og behandling for at genoprette funktionen af organer af vision, der fremmer fuld helbredelse eller forbedring af sundheden for barnet.

Hvis fundet i strid med den studerendes helbred, der kræver restriktioner på anstrengelse (fx problemer med hjerte-kar-systemet), børnelæge vil ordinere medicinsk clearance, hvilket gør det muligt for studerende ikke deltage i undervisningen af fysisk kultur.

Hvad du skal se en læge?

Medicinsk barn kort 026 / u involverer samråd med mange eksperter. For at opnå et sådant dokument, skal du først henvende sig til en børnelæge. Denne specialist vil give retning til undersøgelse af barnet af læger på forskellige områder, samt ordinere de nødvendige tests. I standard tilfælde, du har brug for at besøge disse læger:

 • optometrist;
 • neurolog;
 • kirurg;
 • otolaryngologist;
 • ortopædiske;
 • tandlæge;
 • hudlæge.

Hvis barnet har en kronisk sygdom, kan den tilsigtede børnelæge brug for at konsultere andre specialister, såsom en endokrinolog, en talepædagog, en psykolog, gynækolog eller androlog for piger til drenge. De sidste to af disse læger anbefaler afholdt Sundhedsministeriet siden 14 år, selv uden tilstedeværelse af indikationer, for at forhindre spredning af infektioner, seksuelt overførte sygdomme og lidelser i den reproduktive funktion af befolkningen. Men sådanne obligatoriske undersøgelser hos læger er ikke. Derudover kan undersøgelsen kun foretages under tilstedeværelse af barnets forælder.

Hvilke tests er nødvendige?

Til er udstedt medicinske journaler for barnet, ud over at passere de undersøgelser af forskellige læger, bør barnet passere standardforsøg:

 • urin og blod på de generelle analyser;
 • afføring for tilstedeværelsen af bændelorm æg og andre protozoer.

Resultaterne af disse undersøgelser vil være klar i løbet af få dage, afhængigt af lab kapaciteter. Efter modtagelsen af alle relevante analyser af plader, er det nødvendigt at besøge børnelæge igen om registrering af journal. Så dokumentet er certificeret af den ledende læge fra den behandlende institution.

Child Medical Card er tilgængelig i en uddannelsesinstitution for administrationens anmodning. Dokumentet bør bringe i en måned før den planlagte første besøg med sit barn. I skolen skal du give et certifikat inden den 1. september, ellers administrationen har ret til ikke at lade barnet til beskæftigelse.

Hvordan forbereder for analysen?

Indebærer overgivelse af visse analyser formular 026. Den medicinske kort af barnet skal bekræftes af den ledende læge institutionens kun, hvis resultaterne af alle de nødvendige undersøgelser.

Til testresultaterne ikke viser sig at være falsk, var der ingen grund til at re-deponere dem, skal du følge de almindelige anbefalinger.

 1. Urin opsamles i en særlig engangs plastbeholdere. Først skal du foretage en grundig toilet af kønsorganer, vådt håndklæde. Efter dette, er det vigtigt at indsamle om morgenen "betyder" tjener.
 2. Blod behandles også i morgen, på tom mave. Materialet er taget fra fingeren, så bør tage sig af erhvervelsen af apoteket scarifier (særlige engangsnåle at punktere finger).
 3. Afføring skal opsamles i særlige beholdere (de let kan købes på apoteket).

Hvilke dokumenter der er nødvendige?

Hvis du planlægger en baby passerer en lægeundersøgelse i distriktet hospital, behøver du ikke noget andet end en forsikring. Andre data, såsom oplysninger om fødsel, immunisering kortet, er i dokumentet, som sygesikringskortet af barnets udvikling.

Hvis præference er en privat klinik, så på du bliver nødt til at have nogle bestemte værdipapirer. De er:

 • barnets fødselsattest;
 • forældres pas;
 • vaccination kortet;
 • patientjournaler (History of udvikling af barnet) eller et uddrag af det, certificeret af distriktet børnelæge.

Som anført i de blanke kort?

Skal udfyldes af en børnelæge eller en sygeplejerske sygesikringsbevis af barnet. Dæk den indeholder følgende oplysninger:

 • fornavn af barnet;
 • fødselsdato;
 • bopæl;
 • Fulde navn forældre, deres arbejdsplads, kontakter;
 • tælling af vaccinationen og reaktionen på dem;
 • liste over en sygdom;
 • allergiske reaktioner.

Som du fremskridt gennem hvert specialist lægeundersøgelse efterlader en oversigt over resultaterne af undersøgelse af barnet. Hvis alt er normalt, det bemærkede i den tomme læge forlader besøg dato og record "sund". Ellers specialist beskriver afvigelserne og giver anbefalinger om, hvorvidt et barn kan deltage i en børnehave personale.

Hvor der skal undersøges for at opnå et sundhedskort?

Underkastes en lægeundersøgelse gratis er muligt i den lokale børn klinik. Denne proces kan tage mere end en uge, da det er svært nok til at fange alle de nødvendige lokale læger i samme dag. Det vil tage tid og test klinik i staten, da det ofte er udstyr sådanne sundhedsfaciliteter er betydeligt dårligere i forhold til samme niveau i private centre.

Skolebørn ofte tilbød at tage en planlagt scanning direkte ind i væggene af uddannelsesinstitutioner. En sådan undersøgelse er også gratis og obligatorisk for alle.

Medicinsk kort af barnet kan udstedes i en privat klinik. Fordelene ved denne undersøgelse er, at den meget næste dag, kan du få de nødvendige dokumenter, som forudbestille en aftale til alle de nødvendige læger, kan du give det bogstaveligt inden for få timer. Og test kan være afsluttet inden for få dage. Men for sådanne faciliteter bliver nødt til at betale for lægebesøg og laboratorieundersøgelser.

Udgifterne til lægeundersøgelse

I bydelen hospitalet gennemgå en lægeundersøgelse for at få kortet helt gratis. Men i private klinikker, sådan procedure er ikke billigt, da betaling kræves konsultationer med flere læger og forskning. I gennemsnit lægeundersøgelse koster 3000-6000 rubler. Men så forældre bør omhyggeligt undersøge alle de tjenester, som klinikken, som det sker, at i den foreslåede vifte af lægelige ydelser omfatter ikke behandlingen af en ekspert (kun mod betaling) eller test hegn.

Det er vigtigt, at forældrene forstår, at denne undersøgelse i, ikke kun for at designe et instrument som barnets sygesikringsbevis. Årsoversigt vil holde barnets helbred, vil hjælpe tidlig påvisning af afvigelser og dermed i tide til at begynde den nødvendige behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.