SundhedMedicin

Indførelsen og anvendelsen af okklusionsbandager

Okklusiv forbinding - en særlig form for den første kirurgiske pleje, som er i sår på brystet. Når såret gennem trykket inde den bliver identisk med ydersiden (atmosfærisk), hvilket gør det umuligt for processen med åndedræt. Dette fænomen kaldes en pneumothorax. For at forhindre luft i at komme ind gennem den "ekstra" hul, der skal tætnes sår. Dette er formålet med okklusionsbandager.

Uden tvivl, den vigtigste opgave for sådanne skader er stadig så hurtigt som muligt at aflevere sårede en erfaren kirurg. At han levede til hospitalet, bare brugt indførelsen af okklusionsbandager.

Dressing til små skader

Skader kommer i forskellige størrelser. Det afhænger af overlay teknikken med okklusionsbandager. Hvis hullet er lille, er den sårede mand, der sad huden omkring såret desinficeres så antiseptisk, der er ved hånden. Det er også ønskeligt at indføre smertestillende medicin. Anbringes på såret steril pude (gummi). Bør overvåges nøje for at sikre, at hele processen skal blive bygget på udånder. Så overlejret noget, der garanterer tætheden af okklusionsbandager - voksdug, cellofan papir, gummi. Dette materiale skal være bredere end selve såret. At forbedre tætningskanten af de overlejrede stykker kan fastgøres på huden med et plaster eller tape. Og oven i det hele strukturen er fast bandager. Såret, hvis det er i skulderhøjde, bandager spiral, hvis den ligger under - småaks.

Pandebånd med omfattende skader

Hvis såret er stor i størrelse, okklusiv forbinding med en åben pneumothorax påført noget anderledes. For det første er patienten ikke sidde, og tilbagelænet. på kanterne af såret i huden skal renses yodonatom. Anæstesi nødvendig, ellers folk med risiko for at dø af en smertefuld chok. I stedet for den skadede har ikke indført en pude, og en steril klud eller bandage, præ-bygget flere gange. Omkring den er smurt med Vaseline hud for bedre vedhæftning af fugemasse, og det bør være bredere end i det første tilfælde. Næste er en vatpind vat og gaze, som er bredere voksdug ti centimeter. Fiksering af okklusionsbandager produceret af de samme regler, som de er fastgjort med små sår. Forskellen er blot, at bør helt sikkert sørge for at tørre forbindinger og at alle dele er forsvarligt fastgjort.

Efter indførelsen af okklusionsbandager til det skadede indlagt på hospital er nødvendigt nøje at overvåge hans tilstand. Hvis du bemærker åndenød, levendegjort hjerteslag, begyndte at skille sig ud sved, vendte blå ansigt eller læber - okklusal straks erstattet af en aseptisk.

Okklusiv forbinding i andre sygdomme

Det bruges til behandling af tromboflebitis, trofiske og åreknuder sår. I princippet er dets anvendelse i dette tilfælde styres af din læge, men det er nødvendigt at vide om det.

Modsætning bandager under voldsomme skader bryst i behandlingen af okklusive forbindinger indbefatter gelatine, zinkoxid og glycerol. Sådanne blandinger kan købes på dit lokale apotek, du kan gøre det selv. Alle komponenter blandes i de ønskede andele og opvarmes i et vandbad til smetanopodobnogo tilstand. Varm personale smurt fods, på toppen af bandager, salve og derefter tilbage igen bandage - lag i fem eller seks. En sådan overlapning i en måned og er meget hjælpsomme i behandlingen. De kaldes okklusiv, fordi de kræver stram overlay.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.