Hjem og familieGraviditet

Hvornår morgenkvalme under graviditeten og hvordan at manifestere?

De fleste kvinder begynder at tro, at de er gravide på grund af forsinkelsen af menstruation og / eller toksicitet manifestationer. Test og et besøg til gynækolog bekræfte eller fjerne disse gæt.

Kvinder planlægger fødslen af et barn, som regel undrende når morgenkvalme begynder under graviditeten, og hvordan det manifesterer sig. Da dette ikke er meget behageligt fænomen står 80% af kommende mødre.

Selv om det ikke vides, hvorfor nogle toksicitet ikke, og i nogle tilfælde dens symptomer er så alvorlige, at indlæggelse er nødvendig. Det kan blive endog forårsage abort.

Derfor når morgenkvalme begynder under graviditet, bør du rådføre sig med en fødselslæge-gynækolog, især hvis det giver anledning til alvorlig bekymring. Du skal fortælle lægen i detaljer om deres tilstand og fortsætte med at opfylde alle anbefalingerne.

Når der er svangerskabsforgiftning, en kvinde føler følgende:

  • lugtesans;
  • svaghed og døsighed;
  • kvalme;
  • fødevareintolerance;
  • irritabilitet;
  • øget spytsekretion.

Læger mener, at en rolle i udviklingen og forværring af denne tilstand spiller en psykologisk faktor. Kvinden lærer af hendes graviditet, oplever ikke kun en glæde, men også frygt og angst. Især når undfangelsen ikke var planlagt. I dette tilfælde producerer kroppen specifikke stoffer, der væsentligt påvirker stofskiftet.

En anden faktor - en betydelig ændring i den hormonale baggrund, og op til 12-16 uger, de opstår dagligt. Kroppen simpelthen ikke har tid til at vænne sig til dem. I samme periode, slutter dannelsen af placenta, beskytte moderens blod komme ind i embryo affaldsprodukter. Som regel med den tid, kvinden er normal.

Men i virkeligheden, når morgenkvalme begynder i graviditeten og udvider defineret af individuelle karakteristika. Det antages, at en stor betydning er tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, især maven og tarmene. Udover sværhedsgraden og varigheden af den betingelse påvirker fysisk og mental træthed. Derfor er det nødvendigt at slappe af, gå, glem alt om dårlige vaner, undgå stress, følelser, erfaringer mere positive følelser, spise og nyde foregribelse af deres barn.

Tidlig forgiftning begynder efter den fjerde uge. Alt, hvad der er blevet sagt, tilhører ham. Denne tilstand er ikke normen, og i alvorlige form kan skade mor og barn, men det er meget værre end sent forgiftning.

Læger også kaldet præeklampsi. Til sin mor, han er næsten usynlig, så at afgøre, hvornår den morgenkvalme begynder ved fødslen abort er ikke let. Men frugten ikke får den rette mængde af næringsstoffer og ilt. Sent forgiftning kan begynde på 34-36 uger, og i alvorlige tilfælde, selv med 20. Han er vist ved følgende symptomer:

  • protein i urinen ;
  • hævelse;
  • stigende pres;
  • stor vægtøgning.

Preeclampsia er nødvendigt at identificere, så tidligt som muligt og starte behandling. I de mest alvorlige tilfælde, læger anbefaler føder uanset hvornår. Derfor er det vigtigt at besøge gynækolog, fordi normalt diagnosticere denne betingelse kan han kun med regelmæssig overvågning.

Således når morgenkvalme begynder under graviditet og ender, og hvor svært kørsler, bestemmes af de enkelte funktioner. Hvad værre er, når det forekommer i de senere faser. Tidlig morgen sygdom kan begynde til 4 uger og slutter ved 12, hans alvorlige former kræver hospitalsindlæggelse. Preeclampsia er mere almindelig i det sidste trimester, og udgør en alvorlig trussel for fosteret og kvinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.