Hjem og familieGraviditet

Har jeg brug for en første trimester screening?

Den første omfattende undersøgelse af barnet holdes inden han blev født. Så for en periode på 11 til 14 uger fødselslæger anbefaler næsten alle deres patienter skal screenes for det første trimester. Må ikke være bange for sætningen, med en fremtidig moderen og barnet vil ikke gøre noget forfærdeligt. Undersøgelsen inkluderer en konventionel ultralydsdiagnosticering og en særlig analyse af blod fra en vene, som er taget fra en mor i laboratoriet. Det er grunden til screening af første trimester kaldes også en dobbelt test.

Den angivne tidsrum er den gunstigste til påvisning af mulige genetiske fejl i barnet. Ifølge analysen og ultralyd specialist kan identificere de forskellige misdannelser af organer eller organ systemer og til at forudsige, om der er sandsynlighed for, at barnet Downs syndrom, Klinefelters eller Edwards. Første trimester screening viser kun sandsynligheden for genetiske sygdomme, og i løbet af yderligere forskning kan de enten bekræfte eller afkræfte.

Princippet i denne undersøgelse er baseret på det faktum, at i løbet af ultralyd lægen ikke kun ser på stedet, om benene og håndterer en baby, men også udfører visse målinger. Mål længden af barnet, kontrolleres dets overensstemmelse med en alder af fosteret. Nok vigtig indikator er tykkelsen af halsen folder - halsområdet. Denne del mellem det bløde væv og huden, i hvilken væske akkumuleres. En stor stigning i dens størrelse indikerer en høj risiko for genetiske sygdomme. Også måle den nasale knogle: I slutningen af den tredje måned af graviditeten, bør det være ca. 3 mm.

Du vil helt sikkert sige, hvis eksperten ikke kan lide resultatet af screeningen af det første trimester. Standarder tykkelse halsområdet for eksempel variere med gestationsalder: 11 uger, den gennemsnitlige tykkelse deraf på 1,2 mm, og 14 - 1,5 mm. Men der er ingen grund til panik, hvis denne zone vil være 2-2,5 mm. Selv hvis værdierne er steget, ikke panik. I betragtning af, at nøjagtigheden af målingen er afhængig af udstyr og professionalisme lægen af ultralyd diagnostik, derefter evaluere resultaterne af denne undersøgelse ikke giver mening uden analyser.

I samme laboratorium screenet første trimester - en biokemisk analyse, hvorunder undersøgte indholdet af frit b-hCG og plasmaprotein A (PAPP-A) i blodet af den vordende moder og sammenlignet med gennemsnit, som bør være. Laboratorium på skemaet angiver de opnåede resultater og deres priser til hver uge. Kun en kombination af ultralyd tests og resultaterne kan give et relativt klart billede af, hvordan graviditeten er. Screeningen af det første trimester kan ikke betragtes som gyldige, hvis kun at give blod eller bare gøre en ultralyd. Desuden skal gøres i næsten en dag at udelukke muligheden for fejl på grund af uoverensstemmelse disse undersøgelser.

Det er ikke nødvendigt at opgive studiet, kun på grund af det faktum, at du er bange for at få dårlige resultater. Selv hvis det sker, nej du kan ikke tvinge til at afbryde en graviditet, skal du blot råde dig til at gå til yderligere undersøgelser for at præcist at bekræfte eller afkræfte diagnosen. Men hvis du på forhånd om de mulige problemer, der passende kan forberede sig på fødslen af barnet særligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.