Sport og FitnessHockey

Vadim Shipachev: Biografi af en ishockeyspiller

Vadim Shipachev - den berømte russiske ishockeyspiller, der spiller som en central angriber. Har smidighed og hurtighed, kendetegnet ved, is kreativitet og bearbejdelighed. Takket være de tricks og teknikker er en af de bedste angribere i det russiske landshold og SKA.

biografi

Født fremtidig mester 12 marts 1987. Fødested er blevet en af de industrielle centre i landet - Cherepovets. Typisk berømte sportsfolk begynde at træne næsten umiddelbart efter fødslen. Shipachev Vadim - hockey spiller, der var i afsnittet kun 8 år. Dreng, man kan sige, jeg var der ved en tilfældighed. Han ville bare spille sport, uanset hvad (og elsket fodbold). På isen gik han ud med en ven for virksomheden, der tidligere optaget.

Kun få mennesker ved, hvor vendte kammerat Vadim. Gruppen af firs mennesker ringet tilfældigt, hvoraf er blevet fagfolk kun omkring tre. Træning fandt sted på daglig basis. Klokken syv om morgenen var Vadim Shipachev allerede på isen. Og før det, blev en anden time at komme på den offentlige transport. Ved at kombinere skole og sektion var ikke let.

Med elleve år studerede han på skolen af hockey klub "Severstal". Drengen var lille, svag, men stod hårdt arbejde. Først spillede i forsvaret, men at stoppe de magtfulde hitters havde ikke fungeret. I 14 år var Shipachev overført til angrebet, hvor han viste sine grundlæggende færdigheder: hurtighed, kyndige og snedige.

Professionel karriere

I 2005 flyttede han ind i de vigtigste hold af "Severstal". Men for at få fodfæste på en gang han ikke kunne. Cherepovets klub ganske godt kendt, og spille for et meget erfarne spillere, så Vadim Shipachev gik for at få erfaring i HC "Belgorod". Klubben spillede også i de store ligaer, men blev ikke titlen. Frem til 2009 spillede han i "Belgorod", forsøger at nå et nyt niveau, og vendte derefter tilbage til "Severstal".

"Severstal"

Sæsonen 2009/10 viste, at Shipachev nået et nyt fagligt niveau. Vadim straks blev den mest produktive i sammensætningen. Især mindeværdige til fans for sine smarte assists. Den følgende sæson, blev nummer to i scoring i klubben, hvor han scorede 15 mål. Indikatorer ishockeyspiller bragt en billet til landsholdet i Rusland. Snart fik jeg mulighed for at spille i All-Star Game. Det næste år, kommer ind i klubben fra St. Petersborg kunne Vadym Shipachev.

SKA

I 2013 blev Shipachev overført til SKA, og hans udtalelse blev aldrig spurgt. Det siges, at ishockeyspiller ikke var at spille mod en elite team af Rusland. Udover Cherepovets i nærheden af St. Petersburg, som tillod pårørende at besøge ofte. Sammen med den angriber gik til SKA og flere af hans holdkammerater.

Ny Shipachev klub nået toppen af sine evner, hvilket viser en utrolig spil. I 2015 var han med til at vinde Gagarin Cup, og blev også topscorer i slutspillet.

Fremragende ishockeyspiller og spillede på landsholdet. I 2014 modtog han guldmedalje af verdensmesterskabet, og i 2015 - sølv. De fleste eksperter er ikke i tvivl, at det i 2016 vil være en af holdets ledere.

I maj 2016 blev han den mest produktive i mesterskabet, udmærker 3 mål og 7 assists i 3 kampe.

Få mennesker kan forudsige fremtiden karriere Shipacheva. Men selv nu vi kan sige med sikkerhed, at Vadim - en af de bedste angribere i den russiske ishockey.

familie

Shipacheva har en kone - Catherine. Han stiftede bekendtskab med hende i et af de sociale netværk. Før det første møde hun troede Vadim - en enkel elev, og ikke en fremtidig mester på hockey. Catherine blev gift atlet og ikke fortryde det. Der havde hun kun én klage: spilleren er sjældent hjemme, motion, selv i weekenden. Parret hæve to døtre. Hustruen ikke glip af en eneste kamp Vadim, selv om alle af reglerne i hockey kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.