Sport og FitnessVægttab

Kefir med roer: anmeldelser. Opskrifter til vægttab

Hvad kvinden ikke ønsker at have en smuk figur? Hver forsøger at bringe deres egen størrelse i det nødvendige råderum til at kunne hygge sig på daglig basis og nyde køb af nyt tøj. Mange mennesker forsøger at bruge bestemte midler eller metoder til vekslende belastninger og en afbalanceret kost, under hensyntagen til den tilgængelige naturlige produkter, der bidrager til aktivering af stofskiftet og fremskynde væske output fra kroppen.

beskrivelse

Meget populær blandt kyndige folk bruger det næste kost. Kefir med roer - er grundlaget for kost af et elsystem. To relativt enkle og middelmådige produkter har en enorm bestand af ejendomme, der er nødvendige for vægttab. Mange mener, at dette tandem slags fedtforbrænder, men faktisk yoghurt roer og gøre det muligt for kroppen til en naturlig måde at starte denne proces.

roer

Ugly udseende grøntsag er en fordel at holde niveauet af kulhydrater i kroppen, så den person, der sidder på sådan en diæt, ikke føler undertrykkende ubehag af sult. Også en dejlig bonus er evnen roerne forsigtigt renses af toksiner og lindre tarmene, der kvalitativt forbedrer processen med kost mad. Derudover er produktet farverige opbevaring mineraler (især calcium, som stimulerer tilbagetrækning af fedt fra kroppen) samt vitaminer. Måltider består af roer stor indflydelse på hjerte arbejde, samt fjerne de manifestationer af ødem, fordi grøntsag er perfekt viser den overskydende intercellulære fugt.

kefir

Kefir er et lavt kalorieindhold og let at fordøje produkt, men også en slags distributør af naturligt protein, der er aktivt involveret i at opbygge og vedligeholde celler af protein-kulhydrat harmoni i dem. På grund af den bløde konsistens og behagelig aroma drink perfekt stimulerer appetitten og fordøjelsessystemet aktivitet, såvel som gør et fremragende forebyggelse for alle organer i den menneskelige krop.

Yoghurt + roer

Mange piger har gentagne gange forsøgt yoghurt med roer. Anmeldelser mest overstrømmende begejstring, fordi uskøn udseende produkter har været med til at flytte stofskifte i den rigtige retning, for at redde folk fra de negative konsekvenser af en sådan kost som forstoppelse og oppustethed regelmæssigt. På grund af det faktum, at et af de produkter er grøntsager, kan menuen dieter nemt sprede og ikke at forstyrre forløbet af processen med vægttab.

Nogle er interesseret i fagfolk, uanset om at drikke yoghurt med roer, fordi mange udviklede metoder taler om behovet monopitaniya som et diætetisk produkt er taget på egen hånd, således at kroppen til sin let peretravit. I tilfælde af roer sådanne begrænsninger er unødvendige. Behagelig kombination i form af sukkerroer salat og et glas fedtfattig kefir vil muliggøre optimal sate mand, samt reducere antallet af forbrugte kalorier.

Kost til 5 dage

De mennesker, der rejser opskrift ekstreme kost i 5 dage, den vigtigste ingrediens er yoghurt med roer. Anmeldelser af mange til at prøve det sige om den høje effektivitet af strømforsyningen. I løbet af denne periode, kan du sige farvel til et gennemsnit på 5-7 kg uden at føle ubehag mens. Principperne for denne diæt er, at stræbe efter at tabe sig er forpligtet til at komme ind i din kost salat af roer og selleri, som kan krydre ufuldstændig spsk olivenoliekvalitet. Drik et glas alle mulige lavt kalorieindhold yoghurt.

Morgenmad i kosten betragtes som en ferie forfremmelse, fordi der på dette tidspunkt kan du spise alt, men overholde rimelige målestokke. Men frokost og aftensmad består udelukkende af tandem salat og yoghurt. Snack kan drikke ekstra glas fermenteret mælkeprodukt eller smage sprød selleri.

Tabe i tre dage

Der er en kost "Kefir med sukkerroer" 3-dages, hvilket muliggør en stød til forebyggelse legeme og trække vægten af 3-5 kg.

Daglig kost i løbet af denne periode er 1,5 liter kvalitet fedtfattig yoghurt, de samme liter mineralvand kulsyreholdige noget vand og kogte rødbeder. Andre produkter er fuldstændigt fjernet fra menuen, som får kroppen til en tilstand af sundt chok, når celler nedlægge selvstændige energikilde i akkumulering af fedtvæv.

cocktail

Disse produkter kan bruges i denne periode, både individuelt og som en cocktail - det hele afhænger af personlig opfattelse. Mineralvand regulerer væskebalancen på grund af dehydrering kan forekomme under en oprensning af kroppen. Til fremstilling af cocktail skal være omhyggeligt ren kogt roer, skæres i små stykker (det afhænger af bladene på blender) og hæld i en skål af indretningen. Der bør også hælde 500 ml yoghurt og blandes grundigt alle. Nogle piger drikker aromatiseret med en teskefuld olivenolie, som er fremragende effekt på hud og hår.

Yoghurt, roer og jordbær

Cocktail "Kefir med roer" - er ikke bare en behagelig tekstur for at spise, men også fremragende måde at rense tarmene for ophobede giftstoffer. Der er en anden opskrift. Hvad? Hvem vil fortælle. Opskrift naturlig renere er ganske enkel:

 • Kog små rødbeder og står klar med mørk hud og drikkepenge.
 • I en blender Hæld en spiseskefuld kvalitet rørsukker (det er fantastisk for kosten).
 • Roer skæres i små tern og tilsæt til skålen med sukker.
 • Drej til yoghurt - drikke et glas eller en halv skal hælde grøntsager og sukker.
 • 3 friske eller frosne frugt jordbær skåret i halve og tilsæt til de vigtigste ingredienser, bland godt.

Jordbær i denne opskrift ikke spiller en stor rolle, fordi det kun er naturlig aroma og farve. Cocktail kan fremstilles og uden hendes tilstedeværelse i det, men som et resultat han vil miste farvemætning og en behagelig duft. Månedlig velkomstdrink på tom mave giver et gennemsnit på minus 4-5 kg uden nogen ændring i kosten. Mave-tarmkanalen bliver mere loyale at spise, og forstoppelse forsvinder fra tidsplanen. Her er en nyttig rengøring!

Kefir med roer kan spille en væsentlig rolle i det tilfælde, hvor andre kostvaner vægten stiger kraftigt. Rengøring af tarm aktiverer naturlige processer og hjælpe med at etablere korrekt deres kursus. I tilfældet med den syv-dages kefir kost bør tilføje til kosten af proteiner og vitaminer, anbefales det at beregne mængden af sukker og kulhydrater, som kan komme ind i kroppen. Stor ekstra ingrediens vil blive kogt kylling, krydrede frugt , og selv citrusfrugter, men i begrænsede mængder.

Godbidder

Folk eksperimenteret med roer yoghurt kost, identificeret en række fordele sådanne profylakse:

 • kostprisen af produkter er så lav, at en kost baseret på yoghurt og roer kvalitet skiller sig ud fra glad af deres art;
 • tab kg passerer meget hurtigt og billigt for de mest slankning;
 • under forebyggende rengøring folk tabe 7-8 kg, afhængigt af organismens fysiologi;
 • Det fører ikke til sulten besvimelse, og ubehag regelmæssig afbrydelse eller forstyrrelse af stolen, fordi begge produkter har en mild afførende virkning;
 • kost ikke kun omfatter fedt tab i løbet af en kost forekommer ændringer blød men mærkbar rengøring kroppen.

mangler

Men, som med enhver anden kost, også her, har sine ulemper. Her er, hvad de siger vurderinger

 • Der er en mulighed for at genoplive de gamle fedtdepoter i tilfælde af en tilbagevenden til den uholdbare måde at spise. Brug yoghurt med roer til vægttab, en person renser tarmene, og derfor er det lettere at opfatte den forkerte mad efter.
 • Den karakteristiske afførende virkning af de to komponenter kan resultere i tilfælde af en svag tarmen til svær diarré.
 • Ensidig kost forbyder brugen af kosten i mere end 7 dage, fordi kroppen i fastspændt betingelser kan opføre sig ganske tvetydig.

Kontraindikationer

Der er også en række kontraindikationer, som ikke anbefales til rengøring yoghurt med roer. Anmeldelser af slankende givet nok grund til at udarbejde en specifik liste over betingelser, når er strengt forbudt at bruge denne tandem:

 • eksistensen af eventuelle tarmsygdomme eller overtrædelse af sit arbejde;
 • pancreas patologi (især cholelithiasis), og leverproblemer;
 • tilstedeværelse af diabetes, især i alvorlige former;
 • hypotension - under rengøringen tryk i karrene signifikant nedsætter, så folk, der er anbragt på en sådan sygdom slægten, er det nødvendigt at følge de kost og valg metoder.

folks meninger

Folk, der har oplevet den yoghurt med roer kost, anbefales det at afsætte til at rense weekenden, når du nemt kan besøge badeværelset og ikke være bange for rygter i teamet. Hvis dette ikke er muligt, og jeg vil gerne straks bringe kroppen tilbage til det normale, er det nødvendigt at være tålmodig og prøv mulighed, når sundt måltid vil indgå kun i frokost og middag, mens kroppens reaktion vil være mere loyale.

Mange anfægte gyldigheden af disse kan give en yoghurt med roer. Anmeldelser af flertallet af piger anses for at være overdrevet. Faktisk effektiviteten af enhver kost - et rent personligt anliggende, fordi hver kroppen reagerer på en skarp ændring i kosten på deres egen måde. Nogle mennesker er begyndt at nulstille den akkumulerede vægt, andre ikke tåler barske forhold, der er en udtalt mangel på energi og svimmelhed.

Kefir med roer skal opfattes mere som en måde at vågne op din egen krop, i stedet for at bruge det som en almindelig på vægten af indflydelse teknikker. Stor popularitet blev bagt grøntsag. Det lidt før servering drysses med olivenolie og drysset med salt. At udvikle dine egne præferencer, du har brug for at afprøve alle de måder prima roer, og derefter kost er en yndlingsbeskæftigelse, og ikke tortur.

konklusion

Nu hvor du ved en sjov måde at tabe sig, samt dens opskrift. Kefir med rødbeder ikke kun bidrager til at tabe sig uden større besvær, men giver også kroppen en masse næringsstoffer. Vi håber, at denne diæt vil hjælpe dig med at slippe af med de ekstra kilo. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.