Mad og drikkevarerSalater

Salat "Mining" med pickles: opskriften med et foto

Hvis du vil vide, hvordan man laver salater "Mining", kender ikke hver værtinde. Derfor, i denne artikel, har vi besluttet at tage fat på dette tema. Det vil blive beskrevet i to måder at forberede lækre måltider, som er perfekt til en festlig middag.

Generelt om snack fad

Salat "Miner" - en varm salat, til madlavning, der kræver et minimum af ingredienser. Hans særlige dommere er repræsentanter for det mandlige køn. Denne appetitvækker er perfekt til en venlig virksomhed med at drikke alkoholiske drikkevarer.

"Mining" (salat) opskrift med fotos snacks

Der er flere muligheder for udarbejdelse af retterne. Vi vil beskrive den klassiske opskrift bruger oksekød, samt ændret - med kyllingebryster og dåse ærter.

Hvad er ingredienserne, vi har brug for at lave en klassisk "Mining" salat? Denne opskrift kræver køb af snacks:

 • ung fersk oksekød (stiklinger) - omkring 300 g;
 • mellemstore friske gulerødder - 2 stk;
 • store løg løg - 1-2 hoveder;
 • syltede agurker - 2-3 små stykker;
 • friske hvidløg - 1-2 fed;
 • fedtfattig mayonnaise - omkring 2 store skeer (efter smag);
 • salt og vegetabilsk olie - på egen hånd.

Komponenterne forarbejdning

Hvordan man laver en salat, "Miner" med pickles? For at begynde at behandle alle komponenter.

Oksekød snack bør få en ung og frisk. Dens en god vask og afskære alle de ikke-spiselige dele. Næste hakket kødprodukt er tynde og lange strimler.

Efter behandlingen oksekød, gå videre til at forberede grøntsager. Løg og gulerødder skrælles. Første grøntsager skæres tynde halvringe, og den anden - gnides på den koreanske rivejern.

Som for pickles, så makulere dem i små skiver. Også gnide hvidløgsfed separat.

ingredienser Varmebehandling

Salat "Miner", opskriften som præsenteres i dette dokument er en varm snack. Når alle de grundlæggende ingredienser, der skal behandles, start stegning dem. For at gøre dette i en klippefast stegepande lægge ud kød og vente, indtil det er fordampet fra al væsken.

Tilføjelse til oksekød lidt olie og salt, steger det op til fuld beredskab. Efter at spredes på et dørslag og ryst kraftigt.

Tilsvarende ristede løg og gulerødder semiring (separat).

Hvordan til at generere og sende til middagsbordet?

Salat "Miner" dannes meget hurtigt. Når alle produkter stegt på panden, dræne al olien, sprede dem i en dyb skål, og tilsæt derefter syltede agurker og revet hvidløg nelliker. Krydret ingredienser en lille mængde af mayonnaise, forhindrer dem omhyggeligt.

Salat "Mining" skal sendes til bordet umiddelbart efter tilberedning. I dette tilfælde bør en snack være stadig varm. Dens gode at bruge i færd med at drikke alkoholiske drikkevarer, samt at gøre sandwich ved at sætte på et stykke rugbrød.

Madlavning Salat "Mining" med pickles, kylling og ærter

Hvis du vil vide, hvordan man laver den berømte ukrainske klassiske snack til alkoholiske drikke, har vi fortalt ovenfor. Dog skal det bemærkes, at nogle husmødre tilberede denne parabol lidt anderledes. For at gøre dette, de bruger:

 • frisk kyllingebryst - omkring 300 g;
 • syltede agurker (shop eller home) - 2-3 små stykker;
 • store løg løg - 1-2 hoveder;
 • Mindre friske gulerødder - 2 stk;
 • Dåse ærter - 70 g;
 • creme fraiche tyk, ikke for fedt - omkring 2 store skeer;
 • salt og vegetabilsk olie - på egen hånd.

proceskomponenter

Præsenteret appetitvækker "Mining" (salat) syltede agurker med kød mindre kaloriefattige end klassisk. Dette skyldes det faktum, at dens oprettelse ikke anvendes oksekød, og kyllingebryster. Desuden er de ikke udsættes for varme, og bare kogt i saltet vand.

Det skal også bemærkes, at dette kun er en salat krydret med frisk creme fraiche.

Så før du opretter en diner måltid, alle de ingredienser, du har brug for at forberede. Til at begynde med kogt kyllingebryst. Når de er bløde, afkøles de og renset for hud og knogler. Derefter er den resterende papirmasse skæres i små terninger.

Som for grøntsager, de også renses og skæres. Løg, skåret i halve ringe og en gulerod - tynde strimler. Også jorden og syltede agurker.

Processen med ristning grøntsager på en tallerken

Som i det foregående opskrift, bør grøntsagerne til denne salat underkastes stegning i vegetabilsk olie. Kog halvdelen ringe af løg og gulerod pinde ud af behovet for individuelt. Det er ønskeligt at anvende et minimum af vegetabilsk olie.

Når ingredienserne er ristet, de smider i en sigte og maksimalt berøvet fedt.

Processen med at danne ukrainske snacks

Dannet "Mining" salat er meget enkel. Først i en dyb skål spredning kogt kyllingebryst. Efter dette, at dem skiftevis tilføje stegte løg og gulerødder. Også opvasken spredt pickles og dåse ærter, blottet for saltlage.

Bland alle ingredienser, deres tykke og krydret med frisk creme fraiche. Nyde snacks smag til det på vil tilføje krydderi.

Hvordan til at præsentere en venlig middag?

Snack under usædvanlige navn "Miner" er at være til stede ved bordet kun i form af varme. Dens udbredelse i fælles salatskål og derefter dekoreret af friske krydderurter.

Hvis du vil, kan du sætte et fad i portioner i separate flade plader. For at gøre dette, skal du bruge en speciel støbning ring.

Nyttige tips til husmødre

Meget mange husmødre til at forberede måltider under overvejelse ikke bruger sådanne bandager, som creme fraiche eller mayonnaise. De mener, at tilføjelsen af olie, som er stegte grøntsager eller kød, er nok til at give fadet en særlig rigdom.

Det skal også bemærkes, at der ofte er en del af denne salat omfatter friske tomater. De gør snack mere lys og delikat. Også brugen af kogte æg er tilladt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.