BilerBiler

Historien om Honda modeller: Bus, Civic Bus Service, Fit Transport

Minibus - en personbil med øget kapacitet. de er som regel udstyret med tre sæderækker. Deres krop er meget højere, og større end en personbil. Antallet af passagerer, der kan transporteres minivan lig otte. I dag er sådanne køretøjer er udstyret med et attraktivt design og et anstændigt sæt af muligheder. De er valgt store familier og dem, der har brug for et stort volumen af bagagerummet. En fremtrædende repræsentant for denne klasse af køretøjer er minibusser Honda rumfærgen og andre modeller fra producenten.

En kort historie

De første maskiner med en lignende kapacitet blev opfundet i begyndelsen af første verdenskrig. Far minibusser overvejes bil Alfa 40/60 HP Aerodinamica, som er udviklet af det italienske selskab ALFA Den første officielle minivan er en amerikansk Stout Scarab.

Den mest berømte model med et tilsvarende organ var den italienske Fiat Multipla. Det menes, at han var forud for sin tid. Bulk købere er ikke villige til at købe sådanne maskiner i de 50-70 år af det tyvende århundrede.

Denne udfolde minibusser fandt sted i de 80-90-erne. I forfølgelsen af køberen til at fremstille minibusser begynde store producenter. Espace vises af Renault, Dodge Caravan, Chevrolet Astro, Volkswagen Caravelle (T3), Toyota Model F, Honda Shuttle.

"Honda-Shuttle"

Honda Shuttle - minivan klasse bil med tre rækker af passagersæder, der er designet til den amerikanske forbruger på grundlag af den europæiske model Honda Odyssey. Et karakteristisk træk ved maskinen er en usædvanlig indre transformation. Hos Honda Shuttle anden og tredje sæderækker fold, der danner en kæmpe bagage rum bag den første række.

Forhjulstræk bil. Pakket med to typer af motorer. Oprindelse - 2,2 liter. II - 2,3 liter. Automatisk - Gearkasse. Udstyret med aircondition og en yderligere mulighed i form af fartpilot.

På grund af det aflange legeme og anbragt i en vinkel på 45 grader fremad stativer bil har fremragende aerodynamiske egenskaber.

Uanset hvor god modellen er populær blandt kunderne hun ikke bruge. I 1997 havde producenten besluttet at reducere antallet af modeller produceret i Europa. Lidt senere, produktionen ophørte helt. Det skete i 1999. Hans efterfølger var den minivan Stream, der trådte det europæiske marked.

"Honda-Civic-Shuttle"

I 1987, "Honda" ingeniører skabe ny minivan, baseret på modellen af "Civic". I forhold til tidligere versioner af Civic Shuttle blev jeg mere og fik firehjulstræk system. Med bil dukkede tågelygter, electrohatch, Kassette, audisistema "kenguryatnik".

Modellen er udstyret med forskellige motorer. Der er et volumen på 1,3 liter med 83 l / s og 1,5, hvilket giver en 100 l / s. Grundlæggende samme arbejdsenhed var 1,6 liter udsteder 120 l / s.

Det vigtigste kendetegn af Honda Civic Transport fra andre modeller er dens off-road egenskaber. Ved udviklingen af en anden lav transmission gearkasse blev skabt, som anvendes som en erstatning for en række trin-ned i drivstrengen.

Indtil nu, "Honda-Civic-Shuttle" sælges med den vildt populære, fordi det kombinerer den dynamik, alsidighed, funktionalitet og fremragende tekniske egenskaber.

Honda Fit Transport

Fortsat udvikling af minibusser, Honda lancerer 2011 linje af Fit Bus, skabt baseret på den populære hatchback "Honda-Fit". Maskinen er udstyret med en arbejdsenhed på 1,5 liter og hybridomer - 1,3 liter. Fås i forhjulstræk og firehjulstræk biler.

Fit Shuttle kendetegnet ved høj effektivitet, stor bagagerum, ergonomi og fremragende opførsel på vejen.

Bilen opfører sig godt, når der køres på byens gader. Den opfylder de højeste sikkerhedskrav. Den er udstyret med et sæt airbags, ABS, ESP.

Frigivelsen af de data, selskabet er ikke begrænset til de modeller. Under logoet "Honda" har produceret en masse biler fortjener opmærksomhed af købere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.