Publikationer og skrive artiklerPoesi

Digterinde Yulia Drunina: biografi, kreativitet. Digte om kærlighed og krig

Drunina Yuliya Vladimirovna - Russisk digter, som i hele den kreative aktivitet udført temaet krig i deres værker. Hun blev født i 1924. Han deltog i den store patriotiske krig af 1941-1945. Nogen tid var en stedfortræder for Den Øverste Sovjet i USSR. Hun døde i 1991.

Selvfølgelig, de tørre fakta er ikke nok til at forstå, hvad slags kvinde - Julia Drunina. Biografi hendes fuld af tragiske historier, og den seneste kærlighed er stadig komponere poesi og lave film. Derfor er alt i orden.

barndom

10 maj 1924 i Moskva barsel hospital blev født pige, der fik navnet Julia. Hun blev født i en intellektuel familie: min far underviste historie på skolen Moskva, og min mor arbejdede der som bibliotekar. Vi levede meget fattige, krøb i et lille bryggers.

På trods af alt, fra barndommen hans far indpodet Yule kærlighed til bøger, læsning. Favorit forfattere allerede i den tidlige periode var den franske forfatter Aleksandr Dyuma og den sovjetiske forfatter Lydia Charskaya. I deres bøger, i modsætning til de klassikere, som er stærkt anbefales at læse for faderen, meget lyse, meget farverige, og virkelig beskriver de mange vitale menneskelige følelser - frygt og mod, kærlighed og had, separation, forræderi, og mange andre.

Julia, ligesom mange teenagere tror, at intet i livet er umuligt at livet er givet til alle til at smage det ukendte og løse alle uløste - denne livslange strakt Drunina. Han begyndte at skrive digte i en tidlig alder. Allerede i 1930, da hun var 6 år gammel, har hun forberedt et digt, som vandt konkurrencen afsat til borgerkrigen.

"Vi har en skole skrivebord møde ..."

Det var den første digt Druninoy, som blev offentliggjort i "Lærerens avis", og læse over radioen. Succesen af forældrene troede ikke hans datter. Fader Vladimir Drunina, han forsøgte sig i denne aktivitet, skrev han flere værker, men har ikke nået stor succes. I løbet af undersøgelsen vers Druninoy har gentagne gange offentliggjort i skolens væg avis. På dette tidspunkt, dybest set Julia Drunina skrev kærlighedsdigte, med smukke historier, med ridderne, med prinsen, men ofte nået til emner og noter, der kræves for skolens aktiviteter. Over tid, blev herlighed digteren fastsat for pigen, og miste hende Julia absolut ikke ønsker. Således skolen rutine år efter år gik, og så pludselig krigen brød ud. Kæmpe testen bestået Yulia Drunina. Biografi det blev beriget med nye interessante fakta, heroiske gerninger, medaljer og ordrer.

Unge og krigen

22. juni 1941 tusindvis af drenge og piger sagde farvel til skolen og mødtes med skolen ved daggry, en af dem var og Julia. Ingen kunne endda forestille sig, at i morges ville være fatalt for hele sovjetiske folk. På 05:00 vi hørte de første eksplosioner blev hørt i radioen annonceringen af den pludselige offensiv. Straks begyndte masse appel til rækken af den sovjetiske hær.

Julia Drunina så mange piger, der gang, i spidsen meldte sig til fronten. Ung pige oprindeligt ikke fik lov til sted for kampene. Mens der i den bageste, er det gået sygepleje kurser. Nogen tid arbejdede i Røde Kors samfund.

I slutningen af sommeren 1941, tyske tropper begyndte en aktiv angreb på Moskva, blev Drunina sendt til byen Mozhaisk distriktet til opførelse af defensive beskyttelsesrum. Her under angrebet fra luften den blev kastet fra sit hold, og det var "naglet" til en gruppe af unge mænd, der havde brug for en sygeplejerske. Det var i denne periode, Julia for første gang til virkelig falde i kærlighed. Stadig ikke kender hverken navnet eller efternavnet af manden. I alle de værker var han bare Kombat. I lang tid skrev Julia Drunina kærlighedsdigte til ham, om hans heroiske gerninger og karakter af stål. Desværre, deres venskab var meget kort. Den øverstbefalende for bataljonen og to andre soldater blev sprængt i luften af en mine, da Julia selv var alvorligt bedøvet.

I samme 1941, hvor Drunina endelig vendte tilbage til sin fødeby Moskva, sammen med hele sin familie blev sendt til Sibirien. Julia ønskede ikke at sidde i den bageste, men stadig gik. Årsagen var overbevisende: faderens helbred, som stadig er i begyndelsen af krigen ramt af et slagtilfælde. I 1942, efter den anden, Vladimir Drunina døde i armene på sin datter. Efter begravelsen, Julia Drunina besluttede at gå til Khabarovsk og genindtræde i forreste linje.

I Khabarovsk, hun indskrevet i skolens specialister junior luftfart. Læring var hårdt. Det blev hurtigt kendt, at piger, der har afsluttet deres studium, ikke ville give mulighed for en kamp, og vil danne en reserve regiment af kvinder. Jeg var ikke klar til denne Julia Drunina. Biografi forbundet med krigen slutter ikke bare fordi på det tidspunkt, hun dimitterede fra sygepleje kursus. verhovnokomanduyuschego besluttet girls Send sygeplejersker til hæren. Så fik hun den anden Hviderussiske Front, i sundhedsledelse.

Kendskab til Zina

På dette tidspunkt er der et møde mellem to-medsestrichek piger, der bundet et venskab i svære tider med krig. Zinaida Samsonov - senior sergent af lægevagt. Det handler ikke kun frygtløst udholdt slagmarken sårede soldater, men også vidste, hvordan man bruger skydevåben og granater. For al den tid brugt på krigen blev hendes hænder sparet mere end halvtreds sovjetiske soldater blev dræbt og et dusin tysk. Men januar 27, 1944 under offensiven i Gomel-regionen, mens du forsøger at trække sig selv en såret soldat, hun blev dræbt af en tysk snigskytte kugle. Hun var kun 19 år gammel. Jeg kunne ikke være ligeglade med denne digter. "Zina" Julia Druninoy - en af de mest øjeblikket populære digte, det har en kæreste dødsgangen, modig pige Zinaida Samson

"Zina tog os til at angribe ...

Vi havde ikke forventet posthume berømmelse,

Vi ønsker at leve med berømmelse.

... Hvorfor i blodige bandager

Svetlokosy soldat er? "

Alvorligt såret Julia Druninoy

I 1943 blev Julia såret kampene: rebound fra en granatsplint ind på hans hals, mirakuløst uden at ramme halspulsåren, som var at nogle 5 mm. Julia er en stærk fighter, ikke givet grund betydning for skade. At beslutte, at det var bare en ridse, hun rystede bandage hans hals og fortsatte med at fungere som en sundheds søster. Ingen siger noget (og ikke inden da var), hun gemte dag-til-dag soldater, han tager på sig selv med kampene, med slag. Men når Drunina mistede bevidstheden - en kommer kun i en hospitalsseng.

Tilbage fra hospitalet i drift ikke var muligt. Det var et stykke tid reserven af helbredsmæssige årsager. Tilbage i Moskva, besluttede han at fortsætte sine studier, indsende dokumenter til litterære institut, men tanken om at vende tilbage til systemet ikke frastøde fra ham selv Drunina. Digte, ved en tilfældighed, er ikke bestået den fase af udvælgelsen. Hun vender tilbage til fronten. Denne gang er det definerede 1038 anden fremdrives Artilleriregiment 3. Baltic Front. I 1944, i en af de kampe hun havde en hjernerystelse. Således endte hendes værnepligt.

I løbet af årene, hun fik titlen lægevagt sergent, blev han tildelt rækkefølgen af Red Star og medalje "For Courage".

Krigen har sat sit præg på arbejdet. Gennem årene Julia Drunina digte om krig og død skrev hvert ledigt øjeblik. Mange af dem blev inkluderet i samlinger af militære værker.

efterkrigstidens liv

I 1944 Drunina beslutter at stadig deltage i undervisningen i litterære institut. Og denne gang den starter i midten af året og studere uden optagelsesprøver. Nægte hende ingen tør. Hun deltager klasser i en ært jakke og lærred støvler. Julia skriver Drunina digte om krigen, hvor hver linie er gennemsyret af sorg, mod og bedrifter. Ved at offentliggøre deres samlinger ikke bære, kun lejlighedsvis spurgte en person fra venner til at fange og det fungerer godt. Måske er det derfor digterens berømmelse kom til hende først efter hans død.

familie

Blandt hans klassekammerater, møder hun en ung mand ved navn Nicholas, der på samme måde som det er erklæret uegnet til militærtjeneste. I nogen tid parret mødtes, og snart efter de registrerer deres ægteskab.

I 1946 familien barnet er født - datter af Julia og Nicholas Druninoy Starshinova. Indsatsen med et lille barn tidskrævende. Han tvinger en ung mor, at der var ikke for at studere, og heller ikke poesi. Penge blev ikke fundet i huset, og Julia vidste ikke, hvordan du kører økonomien: Det er slemt endda formået at elementære middag.

Nikolai Starshinov efter lang tid delte minder fra de kulinariske evner sin kone: "En dag, - sagde han - hun fodres mig suppe, som var temmelig meget for salt og havde en underlig farve. Først efter skilsmissen, Julia tilstod mig, at de var klumper af kartofler i deres skind, kogte af sin mor. Jeg indrømmer, at lækker suppe har jeg ikke spist. "

Nicholas og Julia blev skilt i 1960.

sidste kærlighed

Mens stadig gift, Julia mødtes med manuskriptforfatter Alekseem Kaplerom. Kærligheden mellem dem brød ud næsten øjeblikkeligt, men Drunina i seks år kæmper med denne følelse, forsøger at holde sammen på familien. Alligevel kærlighed var stærkere. Næsten tyve år levet i perfekt harmoni Julia og Alex var ikke en hindring ingen forskel i alder eller situationen for den russiske kvinde.

Nu Julia Drunina kærlighedsdigte helliget kun til ham - Aleksei Kapler. I 1979, efter ikke at tunge slå kræft scene ægtefælle dør. For Julia var det et stort tab. Lev det og ikke har lært uden.

Død Yulii Druninoy

I nogen tid den sovjetiske kvinde, blev den store digter forsøger at vende tilbage til et normalt liv, men det var umuligt. En fighter for livet, kunne Julia Drunina kreativitet selv ikke give slip, og leve og se den smuldrende land, blev det umuligt.

Han forsøgte sig i politik, forsøger at forsvare rettighederne for deltagerne i den store patriotiske krig, rettigheder for personer, der er vendt tilbage fra krigen i Afghanistan. Men intet af dette skete. Så du skal ikke finde mening i livet, hun beslutter sig for at begå selvmord.

November 20, 1991 hendes krop blev fundet i garagen af hans hus: hun kvalt af udstødningsgasser fra bilen. Hendes første mand var blandt årsagerne til, at skubbet Yuliyu Druninu sådan en desperat skridt, kaldet det faktum, at hun ikke ønskede at blive gammel. Hendes skræmte alderdom og hjælpeløshed. Julia ønskede at forblive altid ung, men sygdom og alder, desværre, ikke lov til at gøre dette. Så endte livet for den store digter af krigstidens Drunina Yuliya Vladimirovna. Hun er begravet ved siden af Alekseem Kaplerom om Starokrymskiy kirkegård.

Det sidste digt

"Jeg forlader, ingen strøm. Kun fra en afstand

(Alle er døbt!) Pray

Herovre, som dig, - for de udvalgtes

Hold på en klippe Rusland.

Men jeg er bange for, at du er magtesløs.

Fordi jeg vælger døden.

Som fluer afsporet Rusland,

Jeg kan ikke, jeg ønsker ikke at se! "

I hans sidste værk, hun kaldte den sande årsag til hans død. Kort tid efter USSR var fuldstændig uorganiserede.

Julia Drunina biografi ... denne kvinde vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Nogle fordømme det til pleje af livet, mens andre er følsomme over for denne beslutning, men erkendte, at hun var væk, efterlader en del af sjælen i hans digte.

De mest populære værker: "Bobs rug ukomprimeret", "Du skal ikke mødes med First Love", "Zina" Julia Druninoy. De recitere stadig skolebørn og voksne børn, hvilket bekræfter, at livet leves ikke forgæves militære kvinder, den berømte digter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.