Publikationer og skrive artiklerPoesi

Alexander Artemev - sovjetiske digter-soldat

Den tragiske skæbne flerheden af de dræbte under Anden Verdenskrig, digtere og forfattere, som i den faste vandoverfladen, afspejlede geografi og statistik af fjendtligheder. En sådan person var Alexander Artemev - digter, hvis liv har ikke været lang, men jeg var tilfreds. Han altid ment, at det virkelige liv i aktion og ikke alene. Digteren rejste meget, talte og selv i de få år, der formåede at overleve, har gjort meget.

Artemov Alexander (Biografi): livet er lige begyndt

Alexander blev født i 1912. I 1920 Artemov familie flyttede til Fjernøsten, hvor den dyrkes Sasha lærer og deltager i opførelsen af jernbanen Primorje. I en alder af 15, begynder Alexander Artemov at skrive sine første digte. Først læser han deres kammerater på Komsomol møder og møder.

Efter kort tid udgiver dem ikke kun i den berømte hovedstad St. Petersborg og magasiner, men også i den lokale presse i Fjernøsten. De første kreationer af Alexander Artemov (digter) lokaliserer i byen Vladivostok avis "Red Flag", og bladet "Ved årsskiftet". den unge digter digtet som et publikum og har succes, fordi de er skrevet i tidsånden, fuld af optimisme, vitalitet og håb.

Udgivet under levetid digterens samlinger

I løbet af sit korte liv af Alexander Artemov har udgivet fire bøger. De to første bøger - en digtsamling "Stillehavet", og børnebogen "Eventyret af tre unger digte blev udgivet i 1939. Den tredje var en samling af "vindere" digte. Året for offentliggørelsen er 1940. Den fjerde og sidste udstedt under levetid digterens bog - "Offensive ordet" en digtsamling

Essensen og betydningen af versene Artemova

Hele livet af Aleksandra Artemova var relateret til hans profession og Fjernøsten. Derfor gennem alle hans arbejde gennemsyrer temaet krig og militære liv.

På grund af det faktum, at før krigen på anden specialiteter Aleksandr Artemov temmelig vanskeligt tjeneste, grænsevagt officer, han er en grundlæggende del af hans arbejde er dedikeret netop til hans kolleger grænsevagter. Hertil kommer, digteren lidenskabeligt interesseret i historien om Fjernøsten og Sibirien, skriver han en masse om Semyon Dezhnev, Vitus Bering, samt andre forskere og opdagelsesrejsende i Nord.

Mange gange mødtes med Alexander Artemov kombattanter på Lake Hazan og Khalkhin-. Resultater af mødet blev nye digte om krigshelte.

Meget er blevet skrevet digter Aleksandrom Artemovym også heltene fra den sovjetiske hær.

Den Store Fædrelandskrig og tragiske død

I 1940, Alexander Artemov (digter) ankommer i Moskva til litterære University opkaldt efter Maxim Gorky, der fuldføre den er ikke kommet siden begyndelsen en af de største krig - Den Store Fædrelandskrig. I juni i det følgende år som frivillig, han går til fronten. Under kampene, digteren skriver aktivt digte om krigen, en soldats liv, og kampen mod fascismen. I 1942, i en alder af tredive fighter Alexander Artemov tragisk dræbt i kamp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.