Publikationer og skrive artiklerPoesi

Lermontov "The Rock". analyse af digtet

Det liv og værk af den store russiske digter og forfatter M. Yu. Lermontova synes lyse lyn på en mørk himmel. Denne talentfulde mand levede ikke op til 30 år, men alligevel formået at efterlade en arv af store værker, imprægneret med mening, kærlighed til land, natur og mennesker. Digtet "The Rock" Lermontov skrev i 1841, et par uger før hans død. Selvom mange bibliographers mener, at digteren vidste om slutningen af sin jordiske tilværelse på jorden, i dette arbejde er der ingen antydning farvel eller noget i den retning.

Vers "Ute" Lermontov skrev, at være i ærefrygt af det omgivende landskab. Hans indre verden opfattes i en særlig karakter, så behandle det som et levende væsen. Selvom gennemsyret af romantik af produktet og kan det ikke kaldes glad. Blot to små quatrains Mikhail var i stand til at formidle den dybe mening med livet.

De fleste litterære kritikere er enige om, at når du skriver digtet "The Rock" Lermontov ønskede at kombinere det åndelige med det materiale, vi sammenligner den guddommelighed, den ukristelige skønhed skyer og rutine, verdslige karakter af stenen. Folk glemmer ofte om hans sjæl, med fokus på kroppen. Forfatteren vil gerne minde om, at for at opnå harmoni og glæde som muligt, men kun ved at kombinere disse to principper.

Nogle forskere af digteren lidt anderledes fortolke betydningen af digtet. De mener, at ved at skrive "The Rock", Lermontov ønskede at skildre skæbne to forskellige mennesker. Cloud kan symbolisere en ung skønhed, fuld af vitalitet og lykke. Til gengæld klinten - dette er en midaldrende, klog mand livserfaring. Ser man på blæsende fremmed, som er egnet til fædrene, forstår han klart, at hans tid er forbi, glade dage er i en fjern fortid. En mand godt i selskab med den pige, hun lyser op i hans kedelig tilværelse, men når hun går til sine venner og veninder, men han klart føler tomhed og ensomhed, vel vidende, at der ikke er plads for unge i verden for ham. uden kroppen sjælen kan være, det er en meget glad, kommer tilbage til den anden verden, men gør ikke jordisk shell uden hendes styrke, hun lider og græder. En levende kontrast mellem det materielle og det åndelige verden skabt Lermontov. "The Rock" - et digt, der indeholder en dyb skjulte betydning. Cloud viser en vægtløs, sjov og munter, men den stejle klipper læseren ser en gammel, ulykkelig, træt af livet.

Et digt M. Yu. Lermontova "The Rock" til en vis grad kan kaldes selvbiografiske. Selvfølgelig, digteren var ikke bogstaveligt en gammel mand, men selv blandt sine jævnaldrende, han følte sig som en fremmed. Mikhail modnet meget tidligt, hans filosofi og visdom evince det klog mand livserfaring. Han var træt af sit eget liv, fra det omgivende mørke. Lermontov kunne ikke finde lykken, så han kunne kun stille op med misforståelser og fordømme sig selv til ensomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.