LovStat og lov

Hvordan at opnå en licens for de traumatiske våben

I de seneste år, kriminalitet dominerer. Og i søgningen efter løsning på spørgsmålet om selvforsvar, mange har tyet til en traumatisk våben. Hvis du forsøger, så dræbe et menneske traumatiske våben er også muligt, men oftere denne type våben, der anvendes til midlertidig tilbagetrækning af fjenden ud af spillet. Fjenden kan fungere som en mand, og et dyr (hund). Legitime brug af denne art vil blive betragtet som, hvis det bruges i selvforsvar i stedet angreb.

Traumatiske våben, eller blot forkortet som "travmatika" kan være både professionel og civile. Professionelle modeller bruges af folk i de retshåndhævende myndigheder (time, patrulje og så videre. N.). Civil, selvfølgelig, enkeltpersoner. Som allerede nævnt, kan travmatika blive en dødsårsag, det hele afhænger af, hvor kuglen ramte, og fra hvilken afstand billedet blev lavet. Formålet med artiklen - at besvare spørgsmålet om, hvordan man får en licens til de traumatiske våben.

Mange mennesker siger, at få en tilladelse til traumatisk våben - processen er forholdsvis let og enkel. Men ak, i virkeligheden er det ikke. Før du går og "spørge" en tilladelse til at bære, er det nødvendigt at forstå, hvad en traumatisk våben. Loven, for eksempel, ikke sådan noget som "traumatiske våben", slet ikke. Loven har delt alle våben i tjenesten, militære og civile. Sidstnævnte er opdelt i jagtvåben, våben til selvforsvar, våben til jagt og alarmsystemer kanoner.
Som historien linje af loven, at en tilladelse bære en traumatisk våben kan få en person, der har nået en alder af flertal (18 år), har ren straffeattest åben (og helst ingen overhovedet), og har en mening om den lægeundersøgelse. I dette tilfælde er der en dedikeret punkt, at civile våben (uanset hvad) ikke skulle være i stand til at skyde køen, og kassetten kapacitet (butik) må ikke være mere end 10 runder.

Hvordan at opnå en licens for de traumatiske våben, jeg foreslog til Forsvarsministeriets hjemmeside. Jeg foreslår at stifte bekendtskab med denne information i flere detaljer.


Teoretisk set processen med at beslutte, hvordan man får en licens til de traumatiske våben, ret simpelt. For det første er du nødt til at indsamle en pakke af dokumenter (det er bedre at angive en liste over den indre anliggender afdeling kontor). For det andet, du nødvendigvis behøver at købe en sikker for sikker opbevaring af våben. Noget i retning af: "Opbevares utilgængeligt for børn sted." Efter, skal du betale staten gebyr (dens størrelse varierer afhængigt af typen af våben). Lav en erklæring. Hertil kommer, at det er nødvendigt at bekræfte evnen til at gøre brug af traumatiske våben, giver et certifikat for ren straffeattest og et sundhedscertifikat psyke, ingen alkohol eller narkotikamisbrug , og så videre. N. Hvis alt dette kan du gøre det, og du har ingen problemer, så efter omkring en måned, du får kort med dit billede på bagsiden af, som vil indikere, at du er ejer af et sådant våben. Gyldighedsperiode - 5 år. I disse 5 år, han har ret til at erhverve op til 5 våben, men fra købsdatoen inden for 14 dage er forpligtet til at registrere det i politiet, hvor han fik tilladelse.

Takket være den ukomplicerede handling, kan du lære, hvordan man får en licens til de traumatiske våben, og derfor at blive sin ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.