FormationHistorie

Vitus Behring (Vitus Jonassen Bering). Foto, biografi

Fødslen af fremtiden for navigatoren er ikke præget af nogen vigtige begivenheder. Ingen ville tro, at et barn ikke bare vil være en sømand, og en stor pioner, og selv i tjeneste for en anden stat. Det er svært at sige, hvad årsagerne bedt drengen til at gå ind i flåde i det russiske imperium var ikke så kraftig, var vores magt på det tidspunkt. Måske Behring var i stand til at se for sig selv nogle løfte. Det til en vis grad bidraget til de opdagelser gjort af ham, som var praktisk, geografisk og historisk betydning. Behring ikke kun opdaget nye lande og øer i den nordlige del af landet, men også nåede kysten af kortet, som var yderst vigtigt.

De første år af livet

Vitus Bering blev født August 12, 1681 i Jylland (moderne Danmark) i Horsens. Ikke noget særligt by adskilte sig ikke: nogle kirker og klostre - det er alle seværdighederne. Han begyndte at udvikle først efter 1442, da han blev tildelt chartret forretning, og gradvist udviklet sig til et kommercielt center.

Byen lå på stranden og havde en port. Helten i vores historie fra de første leveår, beundre bølgerne og drømte om at rejse. Selv om hans far var, ifølge nogle historikere, tolderen, og aldrig forladt deres hjem. Det er ikke klart for hvad grund, men i begyndelsen af sin karriere sømand teenager tog sin mors efternavn.

Havet vinkede drengen, så det er ikke overraskende, at have nået ungdomsårene, han indskrevet på Amsterdam Marine Cadet Corps, og i 1703, i en alder af 22, med succes afsluttet det. Men inden da, Vitus Bering lavet en lille tur til Ostindien hollandsk skib. Tilsyneladende, så er fremtiden Behring rejsende og gjort en fast beslutning om at knytte deres skæbne med havet.

I tjeneste Peter I

Hvordan at ramme den russiske flåde Vitus Bering? Hans biografi omfatter ikke denne bekostning af præcise oplysninger. Vi ved kun, at der på tidspunktet på ordre fra kejser Peter den Store russiske russiske flåde admiral Korneliy Ivanovich Kryuys engageret i en række erfarne søfolk for tjeneste. Sievers og Senyavin præsenterede drengen, siger, at han allerede havde været i Ostindien derfor nogle ingen erfaring endnu besidder. Fra andre kilder ved vi, at Vitus ønskede at tjene som hans fætter Sievers, det var i flåden, og helt sikkert i det russiske imperium. Uanset hvad det var, men hans drøm er gået i opfyldelse, og Behring sendt til St. Petersborg. Der blev han tildelt styre skibet, der transporterede træet til at bygge en fæstning Kronstadt. Ikke stor, men stadig havet!

Snart Vitus Bering blev forfremmet til løjtnant og begyndte at udføre mere ansvarlige og udfordrende opgaver. Han deltog i Azovske kampagne, spore flytning af skibe i Den Finske Bugt svenskere, deltog i marchen fra Arkhangelsk til Kronstadt, han tjente på skibet "Pearl" med sin strækning fra Hamburg til St. Petersborg. Og pludselig, ikke stiger til kaptajnen af første rang, Behring forlader militærtjeneste.

Track record af Vitus Bering

Hvis vi gør i kronologisk rækkefølge alle rækker og titler, der modtog opdagelsesrejsende Behring i løbet af sin militære karriere, får vi følgende tabel:

år

begivenhed

1703

Optagelse på flåde af den russiske flåde

1707

Han fik rang af løjtnant (Lt. moderne titel)

1710

Vitus Bering overført til tjene i hæren på Azovske Hav

Tildelt titlen Lieutenant-Commander

Givet kommando af sne "Munker"

1710-1712

Tjenesten på Azovske Fleet, deltog i krigen med Tyrkiet

1712

Oversættelse tjeneste i baltiske flåde

1713

Vyborg, hans ægteskab med Anne Christine

1715

Han opnåede rang af kaptajn rang 4

1716

Behring modtager kommandoen på skibet "Pearl", som han skal levere fra Hamborg til Rusland

1717

Anførerbind rang 3

1719

Han får under kommando af skibet "Selafail"

1720

Fremtidige navigator modtager rang af kaptajn rang 2

Placeret under kommando af skibet Maulburg

1723

Vitus Bering pension i rang af kaptajn rang 2

At disse titler og æresbevisninger for 20 års tjeneste hædret Vitus Bering. Kort biografi, dog ikke afsløre alle fordelene ved den navigator. For historikere og geografer mere interessant efterfølgende del af hans liv.

Udvikling og tilslutning af Kamtjatka til det russiske imperium

Er konstant stigende undertrykkelse af livegenskab kunne ikke undgå at påvirke den russiske historie. Runaway bønder søgte jord, der ville tjene som deres tilflugt fra forfølgelse. Så efterhånden folk har nået og Sibirien, og der til Kamtjatka. Men området var allerede befolket, så turene var organiseret til erhvervelse og udvikling af jord, rige naturressourcer, pels, og så videre .. I 1598 den sibiriske Khanatet blev smadret, og området blev en del af det russiske imperium.

Behovet for forskning i Kamchatka

Udvikling af Kamchatka og andre sibiriske områder var et spørgsmål af national betydning. Først og fremmest var det nødvendigt at genopbygge statskassen. Men pionererne var for det meste dårligt uddannede mennesker, der er primært på udkig efter mineraler, åbne nye territorier, og beskattes den lokale befolkning. Staten havde brug for kort over ny jord og hav rute.

I 1724, Peter den Store udstedt et dekret om tilrettelæggelse af en kampagne for at Kamchatka ledelse af Vitus Bering leveret. Den rejsende blev beordret til at komme til Kamtjatka, at bygge to både og de gik mod nord, for at finde et sted, hvor Amerika er forbundet med Sibirien, og finde ud af vejen til europæiske byer.

Første Kamtjatka Ekspedition af Vitus Bering

Blev forfremmet til rang af kaptajn og leder af første rang, tog det fremtidige rejsende op suveræn orden. Efter 2 uger - 25 ud januar 1725 - de første medlemmer af ekspeditionen modregne fra St. Petersborg til Kamtjatka. Gruppen bestod af to søofficerer (Alexei Chirikov og Martyn Shpanberg), landinspektører, skibsværfter, navigatorer, roere, sejlere, kokke. Det samlede antal er nået 100 mennesker.

Vejen var vanskelig og kompliceret. Jeg var nødt til at få en række forskellige måder: carts, slæder med hunde, flod skibe. Ankommer i 1727 i Okhotsk, begyndte bygning af skibe til at udføre de grundlæggende opgaver ekspeditionen. På disse skibe nåede Vitus Bering den vestlige kyst af Kamchatka. I Nizhnekamchatsk blev bygget krigsskib "St. Gabriel", hvor gik på navigatoren med holdet. Skibet passerede gennem strædet mellem Alaska og Tjukotka, men på grund af vejrforholdene sømændene var ikke i stand til at se kysten af det amerikanske kontinent.

En del af målet med ekspeditionen blev udført. Men han vendte tilbage i 1730 i St. Petersborg, navigator giver en rapport om sit arbejde og gør det næste ekspedition projekt. De fleste af landets øverste embedsmænd og akademikere forstod ikke, ligesom ham selv, Vitus Bering, som han åbnede. Men vigtigst er det blevet bevist - Asien og USA er ikke tilsluttet. En rejsende blev forfremmet til kaptajn-Commander.

Den anden ekspedition til Kamtjatka

Efter hjemkomsten til navigatøren til ham, optegnelser og kort er til en vis mistillid. Vi var nødt til at forsvare sin ære og for at retfærdiggøre den tillid, ham den højeste. Og målet er endnu ikke alle er nået. Du kan ikke stoppe halvvejs. Så en anden ekspedition, og befalede hende Vitus Bering. Biografi skrevet af samtidige med den rejsende, hedder det, kort før den første tur til kysten af Kamchatka, en Shestakov åbnet og strædet, og selv de Kurilerne. Ja, men alle disse opdagelser er ikke blevet dokumenteret. Dansker var heldig - han blev uddannet, i stand til at strukturere og analysere resultaterne og var godt kort.

Den anden ekspedition af Vitus Bering havde følgende mål: Udforskning af Det Japanske Hav og Kamtjatka til mundingen af Amur, kortlægning af hele den nordlige kyst af Sibirien, opnåelse af den amerikanske kyst, og handel med de indfødte, hvis nogen, vil blive fundet der.

På trods af at den kejserlige trone sad Anna Ivanovna, har Rusland forblevet tro mod forskrifter Peters. Derfor er projektet interesseret indflydelsesrige embedsmænd i Admiralitetet. Dekret om kampagnen blev offentliggjort i 1732. Da de nåede Okhotsk, i 1740 Behring bygning to pakke båd - "St. Paul" "Sankt Peter" og De stadig forskere kom til østkysten af Kamchatka.

ekspeditionens resultater

Hav rejse denne gang var mere vellykket. Men på samme tid tragisk - om vinteren i 1741 Vitus Bering døde. Hvad han opdagede, kunne kun vurderes efterfølgende. Fordi så kontrollere rigtigheden af resultaterne af hans arbejde var svært - vejen til Sibirien er stadig alt for afhængig af naturens luner. Men selv da har rejsende allerede begyndt at bruge kort der var Vitus Bering. Åbningen af den store banebrydende lov til at gøre udviklingen og udnyttelsen af nye landområder.

Således blev følgende udført:

 • Achinsk bugten Petropavlovsk blev grundlagt.
 • Gennem moderne Beringshavet nåede kysten i Alaska.
 • På vej tilbage, og åbnede Aleuterne Shumagin.
 • Kortlagt Aleuterne Range.
 • Opdaget og kortlagt Evdokeevskie Øer og Chirikov (Misty).
 • Åbent Bering Island, hvor han døde i 1741 navigator.
 • Kortlagt område i den nordlige og østlige Rusland, den indenlandske område Sibirien.
 • Zakartografirovany Kurilerne.
 • Jeg fandt vej til Japan.

Hvis du undersøger historien om geografiske opdagelser, er det muligt at registrere, at ekspeditionen var kun en del af en større kampagne. Det blev afsluttet i blot et par år inden for Berings død, og selv da kun på grund af hans organisatoriske talent. Efter alt, har han delt deltagerne i grupper på den nordlige Expedition, udstedt til hver enkelt opgave. På trods af de menneskelige omkostninger, har kampagnen er afsluttet med stor succes.

Vitus Bering lignede?

opdageren udseende nogle biografer tvivler. Det viser sig alt det velkendte billede, som er afbildet Vitus Bering (billedet så var ikke), ikke svarer til virkeligheden. Disse er portrætter af sin onkel. Tvister blev løst ved at undersøge kraniet og genetablering af det ydre ved hjælp af simulering. Som følge heraf blev den sande ansigt den rejsende modtaget. Faktisk Vitus Bering (fotos er præsenteret i artiklen) havde en meget anderledes udseende. Men det ændrer ikke betydningen af hans opdagelser.

Karakteren af den store navigator

Ifølge de foreliggende oplysninger, navigatoren havde et par blide natur, som ikke er egnet til lederen af ekspeditionen. Og alligevel Bering to gange udnævnt til denne stilling. Det skal bemærkes, en anden sjældenhed. Sibirien forsker kunne ikke lide at indbringe sagen for det endelige resultat - han kunne blive i det øjeblik, hvor målet ved hånden. Denne funktion Bering fejret og venner, og medlemmer af vandreture. Alligevel anbefales det, det som leder og organisator, og Peter den Store, og Anne Ioannovne. Hvordan kan det forklares? Det bør være det faktum, at trods alle sine mangler, Vitus Bering var en erfaren navigator. Han forstod at følge ordrer, var meget ansvarlig og udøvende, og sidst men ikke mindst, en hengiven af staten, i hvis tjeneste var. Ja, sandsynligvis på grund af disse kvaliteter, han blev valgt til at udføre disse vigtige geografisk forskning.

Tomb of Kamchatka forsker

Efter Vitus Bering mødte sin død på øen, som han også opdagede han blev begravet og installeret i overensstemmelse med den skik af tiden, et trækors. Det er klart, at træet blev nedbrudt og smuldrede med tiden. Men i 1864 på det sted, hvor der ifølge optegnelser af Berings associerede hans grav var, en ny trækors blev rejst. Det var den fordel, den russisk-amerikanske selskab, der blev grundlagt under regeringstid af Paulus.

søgning ekspedition til de steder i Sibirien forsker begravelse blev organiseret i 1991. På øen blev det opdaget graven af Bering ikke alene, men også yderligere fem sejlere. Resterne blev genvundet og sendt til Moskva for at studere. De knogler og kraniet blev restaureret udseende rejsende. forskerne var også i stand til at finde ud af, at han ikke dør af skørbug efter hensigten før, men af en sygdom (som er netop, vides ikke). Efter afslutningen af de undersøgelser rester blev returneret til øen og genbegravet.

Objekter, der er opkaldt efter den store navigator

Til minde om den rejsende og hans bidrag til geografiske undersøgelser, er hans navn givet til sådanne genstande:

 • Gaderne i Moskva, St. Petersburg, Astrakhan, Nizhny Novgorod, Murmansk, Petropavlovsk-Kamchatsky, Tomsk og Yakutsk.
 • Island Straits, Cape, Glacier, Hav.
 • Icebreaker og diesel-elektriske.
 • State University i Kamchatka.
 • Planter, der vokser i Fjernøsten.

Hertil kommer, at rejsende fjernet filmen "Balladen om Bering og hans venner."

Betydning navigator opdagelser

Det er umuligt ikke at erkende betydningen af sørejser af Vitus Bering. Det er takket være ham der var de første godt trukket kort over Sibirien. Senere, det hjalp udviklingen af den asiatiske del af det russiske imperium. Gennem sine ekspeditioner begyndte aktiv udvikling i regionen. Begyndte at udvinde mineraler, begyndte det at udvikle minedrift og støberierne.

Den russiske imperium havde penge strømmer ind i de kasser og nye territorier, øget sin globale betydning og effekt. Og vigtigst af alt - landet haft mulighed for at handle med de lande, som det var umuligt at få allerede mestrer måder. Efter alt, disse territorier var under jurisdiktion af andre stater, der opkræver for deres krydse en betydelig vejafgift. Ikke desto mindre, trods alle sine fordele, anerkendelse af Vitus Bering var posthumt først efter bekræftelse af deres opdagelser af andre feriegæster. For eksempel, en velkendt nu Beringstrædet fik sit navn fra en let hånd James Cook.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.