TravelingRetninger

Tyrkiet i november: Funktioner rekreation, vejr, vandtemperatur og flyrejsende anmeldelser

Tyrkiet i november er ikke det samme som om sommeren. Gaderne er ikke oversvømmet af turister, de fleste hoteller er lukket, luften er kølig, handlende forlader sommer. Men hvis din ferie er faldet på dette tidspunkt, ikke blive forstyrret, fordi det er i slutningen af efteråret, kan du se landet og få at vide, hvad det egentlig er.

vejr

Vejret i Tyrkiet er stadig varmt i November, men ikke varmt. På dette tidspunkt, slutter stranden sæson. Regnfulde dage i begyndelsen af måneden falder sjældent. Den første uge er normalt varm, men ved midten af november, himlen er i stigende grad strammer grå skyer, nogle gange regn. Hen mod slutningen af måneden, nedbør er mere. I gennemsnit kan 9 være regnfulde dage. Vejret i Tyrkiet i november bandlyser fra strandene forsinket ferierejsende. Men hvis du kommer til at hvile på dette efterår, så glem ikke den varme sviterochke, som er særligt anvendelige natten.

temperatur

Den mest venlige region i denne periode - denne Side og Alanya. De mest succesfulde dage i termometeret viser 26 grader. Vand er også stadig holder varmen + 23 0 C, men bør huske på, at hver dag det køler. Temperatur i Tyrkiet i november, tillader nogle turister stadig svømme i havet, men kun hvis den dag er solrigt. Den fedeste rejsemål ligger i Kemer, men her kan du være rart at slappe af ved at fokusere på rekreative vandreture. Vigtigt er det, kan temperaturen i Tyrkiet i november falde til 10 grader om natten.

Billetter i slutningen af efteråret

En af de største fordele er prisen for turen. På dette tidspunkt, er billetter solgt til den laveste pris, fordi meget få mennesker ønsker at flyve til Tyrkiet i slutningen af november. Men det kan være svært, hvis du bor i en lille by. Sagen er, at for at finde charterfly er ganske vanskeligt på dette tidspunkt, fordi deres ophævelse. Det er nødvendigt at reservere en plads i et par uger på en regelmæssig flyvning. Men disse fly sendes kun fra de større byer. Ved ankomsten i Tyrkiet til hotellet bliver nødt til at rejse på egen hånd, fordi gruppens overførsler i november ikke opfyldte.

Hvordan til at klæde

Da Tyrkiet er ustabil temperatur (om eftermiddagen varme, kølig om aftenen) i november, skal du overveje din garderobe. Fra havet, vinden blæser, så du bør være beskyttet mod træk og kulde. Men det er for varmt ting vil bringe ubehag, fordi solen fortsætter med at varme. Tja, hvis det er pullovere, jakker, jakker. Bemærk venligst, at sko skal være egnet til lange ture, fordi du ikke vil være i stand til at bruge meget tid på stranden.

Ting at gøre

Nogle mennesker kan lide at komme ud i Tyrkiet er i slutningen af efteråret, når den russiske sjap allerede træt, og der stadig dvælede varmen og solen. Mange siger, at Tyrkiet i november minder dem i maj. På dette tidspunkt, kan du føle kulturen i det land, roligt slentre gennem byens gader. Afsætter en rutinemæssig tur i byen, er du sikker på at lægge mærke til den livsstil af den lokale befolkning, som er meget forskellig fra den træge turister om sommeren.

På solrige dage kan du tage tid til at slappe af på stranden. Selv hvis du ikke behøver at svømme i havet, er der stadig en mulighed for at få en blid tan. Du kan også nyde en dukkert i poolen med varmt vand. Så nyder solen og vand behandlinger, kan du føle, hvor smukke Tyrkiet i november.

Priserne i denne periode turister kan kun være glad, fordi sæsonen er lukket, og de ting stadig tilbage, så begynder masse salg og rabatter. Mange specielt udvalgt denne gang for shopping i Tyrkiet. Også værd besøger Istanbul, i virkeligheden er der læder fabrik, som tilbød at købe produkter uden mellemled.

Få glæde af resten som muligt, hvis du går på en ekskursion og besøge seværdigheder. Tyrkiet er fuld af historiske steder. Vær sikker på at se ruinerne tilovers fra den berømte Artemistemplet. Også besøge den gamle by Efesos udvide din horisont og fordyb i den spændende periode. Hvil i Tyrkiet i november, vil ikke være kedeligt, hvis du går med en rundvisning af de moskeer, slotte og gamle kirker.

Det er også værd at afsætte tid til at besøge nationalparker. Disse omfatter beskyttede områder og kulturelle og historiske værdier.

seværdigheder i Istanbul

Tyrkiet vil ikke virke kedeligt i november, hvis et par dage til at afsætte til at udforske de vigtigste attraktioner i Istanbul. Disse omfatter:

  1. Topkapi-paladset. Det er et imponerende sted viser, hvordan arkitekturen var i de dage i det osmanniske rige. Der er også et sted, hvor tøjet er gemt, våben, osmanniske skat og meget mere.
  2. Hagia Sophia. Konstruktion af katedralen blev afsluttet i år 537. I mange århundreder det forblev den enorme kuppel. I 1453 gjorde domkirken moskeen. I dag er det en imponerende struktur kan besøges som et museum.
  3. Galata tårnet. Efter klatring til den sten tårn, der blev bygget i middelalderen, kan du se et panorama af byen Istanbul.
  4. Istiklal Street. Denne gade er den mest berømte i Istanbul, så det er værd at gå på det og gå til Sampiyon Kokorec, at smage lækker sandwich kokorech.

Selvfølgelig, i Tyrkiet er der stadig mange tilfælde, hvor du kan underholde dig selv og gør en ferie den mest imponerende af alle. Prøv for eksempel den berømte kastanje, og generelt få at vide det lokale køkken, en tyrkisk badehus, en tur med sporvogn "nostalgi" og meget mere.

Anmeldelser af turister November

De, der havde besøgt stedet i det sene efterår, har forskellige meninger. Nogle mener, at Tyrkiet i november - er en af de bedste oplevelser, mens andre blev skuffet. Men ikke at tilbringe en ferie forgæves, er det nødvendigt at afgøre på forhånd, hvad du forventer af denne rejse. Hvis du vil hav, sol og sand, gå til Egypten, hvis du kan lide at gå, vandre og overveje farverigt sted, vælger at Tyrkiet, fordi der i dette land er der noget at se. De, der gik med dette mål, siger, at en uge var ikke nok for dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.