TravelingRetninger

Kurgalsky halvø Lipovskoe søen. foto

Kurgalsky halvøen, der ligger i Leningrad-regionen har unikke naturressourcer, hvoraf de fleste er opført som truede. Men ikke kun de flora og fauna er dens stolthed. Her, selv klimaet, omend marginalt, men adskiller sig - foråret kommer tidligere og somrene varmere og længere.

Placering halvøen

Kurgalsky halvø beliggende i den sydlige del af Golfen og adskiller de to læber - Luga og Narva. I den nordlige del af halvøen er der en kappe Pitkenen-Næse, syd strømmende flod Luga. På trods af sin lille størrelse, den indeholder to søer og endda bjerget højde på 43 meter, og mere end 40% af sit areal er besat af en State Reserve, som er under beskyttelse.

Klimaet her er tempereret til søs, hvilket betyder en forholdsvis kølig sommer, med en gennemsnitlig temperatur på 15 og en relativ varm vinter ved 5 grader under nul. På grund af det faktum, at der er en temmelig stor del af jorden er beskyttet, har turisterne ikke oversvømmet Kurgalsky halvø. Hvordan kommer her for at slappe af, kan du lære ved at se på kortet. Halvøen ligger i Kingisepp distriktet i Leningrad-regionen, kun 120 km fra St. Petersborg. Først skal du gå på Tallinn motorvejen til Ust-Luga, og derefter 4 km til nord. Hvis du kommer med tog, fra togstationen til Warszawa Kingisepp, og derefter - med bus til reserven.

I det område, som ikke er inkluderet i reserven, der er sådanne byer som lind, Vybe, Ust-Luga, Ostrov og andre. Den oprindelige befolkning af halvøen - repræsentanter for finsk-ugriske folks (Izhora og VOD).

vildtreservat

Ved zakaznik det gælder ikke kun for fastlandet, hvor Kingisepp distriktet, Kurgalsky halvø Lipovskoe sø, men også placeret omkring de små øer og vand i den Finske Bugt, den Luga og Narvabugten, der beløber sig til i alt 60.000 hektar af beskyttede offentlige arealer.

I disse vådområder lander beboet ikke kun de 250 fuglearter, hvoraf nogle indgår i Red Book, men også pattedyr, herunder sæler og sæler. Mere end 700 arter af planter vokser på disse områder, omkring 30 af, som anses for truede og sjældne.

Kurgalsky halvø er et sted for rugende vandrefalke, ørne, sort-lom, ringsæler og gråsæler. Blandt vandfugle nuværende svaner såsom knopsvane, sangsvane, tundra, samt gæs, gås, troldand, gråand, gravand, for overvintring og mange andre.

Grundlagt i sovjettiden, en reserve i 2000 alene modtog regional betydning. I gamle dage på halvøen modtaget dele af Sovjetunionens Helt, hædret kunstarbejdere, forskere og veteraner. I øjeblikket, ud over den oprindelige befolkning bor her vacationers og slægtninge til dem, der fik grunde til deres tjeneste til landet.

Reserven forblev sin karakteristiske økosystem på grund af det faktum, at der ikke er en række industrivirksomheder, selvom den militære træning jorden, der ligger på den sydlige side af halvøen, kan være farlig for sine flora og fauna.

halvøen vegetation

Det meste af reserven er dækket af skov, der vokser egetræer, Elms, ahorn, lind og ask træer. På havet side er domineret af gran og fyrreskove, i et sumpet del - birk og asp.

På øerne, som ligger på Kurgalsky revet vokse dunhammer Østersøen, tricolor violet, volosenets sandede lyadvenets Ruprecht og mange andre. Blandt de sjældne arter til stede svensk kornel, sump gale, vilde hvidløg, zubyanka klubenkonosnaya, TVEPIBET LOBELIE og andre.

Blandt denne vegetation er hjemsted for et stort antal padder - græs, hede og sø frø, grå tudser, salamandre, hugorme, slanger og Anguis. Kurgalsky halvøen ferie der er kun tilladt i udpegede områder, har masser af bær og svampe, som har tilladelse til at indsamle de offentlige til personlig brug.

indbyggere skov

På grund af det lukkede område af skoven i naturreservatet fuld af dyrelivet. Blandt de 40 arter af pattedyr indtager en særlig plads og plettede hjorte, som blev bragt i 1975 til avl. De er godt slog sig ned og er nu en integreret del af den nationale reserve.

Også Kurgalsky halvø er kendt for at være her lever brune bjørne, hjorte og Eliomys. Blandt fuglene er sjældne "berømthed" som Stenvender, Almindelig Ryle, flod sanger og rovterne. Mange af fuglene yngler her, men mange flere bruger halvøen til hvile før de går til kabinen.

I kystområder har sit eget økosystem, bortset skove.

Lipovskoe Lake (Kurgalsky halvøen)

En lille hav - som de lokale kalder det. Dette skyldes det faktum, at et tilstrækkeligt stort sø er saltvand, da den er forbundet med kanaler Finske, og hvorfra vandet falder.

Vandet i denne sø kan samtidig bebor både ferskvands arter og marine. Blandt dem, bas, lampret, gedde, aborre, ide, skalle og hav ål.

Den mest beskyttede område af reserven er dens kystzone, da det er her på klipperne placeret rookery af sæler og sæler. Fiskerne er godt klar over disse steder som fremragende for en vellykket fiskeri, som kan udføres fra midten af juli til midten af april.

Lipovskoe søen er et yndet turistmål. I udpegede områder kan sættes telte op, lejrbål og lave mad. Den rene enkelhed og skønheden i dette sted er godt påvirke turisterne, da der aldrig vil efterlade skrald, brudte træer og trampet vegetation.

Kurgalsky halvø Lipovskoe sø især - som endnu ikke har mestret turister område, så de vigtigste gæster er de fiskere amatører, men ikke mindre berømt sted for fiskeri er Lake White.

hvid sø

Det er placeret i midten af halvøen Kurgalsky og tager kun 3,2 kvadratmeter. kilometer. Det er også berømt for den overflod af fisk, der tiltrækker lystfiskere som en magnet. Placeret omkring skovsøen er rige på bær og svampe, så tavse jagt entusiaster ofte kommer til halvøen til din foretrukne hobby.

I skovene kan du finde vildsvin, elg, ræv og andre velkendte dyr til Leningrad-regionen, men jagt dem er forbudt i reserven. Det er en meget speciel økosystem af de lokale moser.

Sumpene Kurgalsky halvøen

Stor sump uden grund har dette navn. Dette er en reel kompleks af marsken vegetation og et stort antal dyrearter. Blandt bærplanter er domineret af multebær, tranebær og blåbær. moss voksende her er spagnum.

Da Peninsula område i højere grad var ikke genstand for menneskelige aktiviteter, er der bevarede levn enebær og en anden 96 plantearter opført i den kategori af beskyttet som truede.

Sikkerhed Kurgalsky halvøen

På grund af det faktum, at en stor del af halvøen i 1975 anerkendte den enestående økosystem af international betydning, der blev grundlagt en helligdom blev et lukket område for menneskelig aktivitet.

Siden 2000 reserven værdi var regionalt, så streng kontrol af et par turister sikrer overlevelse mange planter, dyr og fugle. Der ønsker at tilbringe deres ferie i naturen kan gøre det i et specielt udstyrede steder, og champignon plukkerne, fiskere og bær elskere inviteres til halvøen, underlagt alle de adfærdsregler på dens område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.