TravelingRetninger

Burkina Faso: attraktioner, beskrivelse og interessante fakta

En af de fattigste lande, hvis navn kan oversættes som "jord af ærlige mænd", ligger i Sydafrika. Små og tætbefolket land med en veludviklet turisme tiltrækker primært dem, der er interesseret i historie og ønsker at observere livet af vilde dyr i nationalparker.

De få rejsende, at naturen - det er den største attraktion i det afrikanske land. I Burkina Faso, så mange fascinerende hjørner, så du kan slappe af, mens du nyder de smukke landskaber.

Lovers tur turisme vil være tilfredse, fordi landet tilbyder en række ture, som vil blive husket i lang tid.

Historisk monument af Martyrs Memorial

Staten Burkina Faso, hvis attraktioner er ikke meget talrige, husker deres nationale helte. I hovedstaden - byen Ouagadougou - et monument, som er den oprindelige arkitektoniske ensemble af Afrika. majestætisk mindesmærke tårnhøje over byen Martyrs perfekt synlige ikke kun i dagtimerne, men om natten, på grund af sin base er lys, som gør det muligt at betragte monumentet natten.

Rejsende, der har besøgt i hovedstaden sige, at den bedste anmeldelse er på passerer nær monument over bil vejen.

Romersk Katolske Katedral

Religiøse steder Burkina Faso er usædvanlige og af interesse for turister katolsk katedral i Ouagadougou, bygget i 30'erne i sidste århundrede. Lavet af rødt mudder-mursten struktur anses for at være den største.

Mærkbare elementer i bygningen er ved at hale de to tårne i forskellige højder i øjnene, som om de ikke havde gennemført. En kirke selv er formet som en gammel gård.

filmskabere Palace

Center for statens hovedstad vrimler med unikke monumenter bygget af menneskehænder. Opført i det XX århundrede palads filmskabere er meget populær ikke kun blandt lokalbefolkningen, men også blandt de besøgende, der besøger hovedstaden af hensyn til at passere i 1969 Festival. Direktør og manuskriptforfatter af landet og i hele verden glæde publikum favorit fine bånd. Usædvanlige formet struktur er populært hos alle rejsende.

Og begivenhederne i 1990, hvor filmen er instrueret af berømte afrikanske vandt hovedprisen ved filmfestivalen i Cannes, er det blevet et vartegn for staten Burkina Faso, som er forskellige attraktioner utrolige arkitektoniske design.

National Music Museum

En anden oprindelige kompleks hilser besøgende til hjertet af landet. En lille to-etagers bygning med et tag i form af kupler bygget i Sudano-Sahel stil. Samlinger af Nationalmuseet udvidet siden 1998, og mange af udstillingerne er præsenteret i et enkelt eksemplar. Nogle nationale musikinstrumenter er blevet skabt over 200 år siden.

hus af mennesker

Den største teater i Burkina Faso, hvis attraktioner overraskede mange erfarne rejsende, er et interessant navn "Hus af folket." Open i 1965, bygningen er et originalt arkitektonisk struktur, taget af som ligner en klynge af skorstene.

Beliggende i hjertet af kapitalstrukturen anvendes til folkeforsamlingen. Rådhuset er ved at forberede et nyt byggeprojekt, lover at revidere og ændre ikke kun det indre, men også udseendet.

Biosphere reserve

De fleste turister kommer til et besøg naturreservater og nationalparker, som er rig på enestående land Burkina Faso. Attraktioner (beskrivelse af nogle præsenteres i artiklen) med status for det beskyttede område åbent for besøgende, der foretrækker økoturisme.

Beliggende på den sydvestlige del af landet Biosphere Reserve, som er beboet af mere end hundrede flodheste kommer og lokalbefolkningen, afvikling af der blev gennemført over en lang afstand fra kysten. Mar-Ippopotam sø - et perfekt sted for den enhed af alle, der er trætte af den larmende by, arten af Afrika.

Seværdigheder i Burkina Faso: naturområde

Ved at holde historien om beskyttede områder af landet, kan vi ikke ignorere National Park Arli, spredt ud på 76 tusind hektar jord. Unik naturområde der i savanne ørken er stort set forsvundet fra jordens overflade Tugay skov.

Parken, skabte i 50'erne i sidste århundrede, beboet af en bred vifte af dyr: elefanter og løver, tigre og krokodiller, aber befolkning. For turister arrangere jeep safari, og for fans op tæt og personligt med naturen, er vandrestier lagt.

vandfald Karfiguela

Det mest populære sted blandt turister - er anerkendt som et naturreservat system naturskønne vandfald i nærheden af den lille by Banfora (Burkina Faso). Attraktioner, der er beundret af alle besøgende, er af stor interesse i løbet af året. Og vand kaskader fine tørre sommerperioder og fortsatte brusere.

I nærheden af det vigtigste turistattraktion er klippen Dame de Karfiguela er en fremragende observation platform, som tilbyder en fantastisk udsigt over den måde, hvorpå turbulent strømning af vand kaskade ned fra bjergtoppene på et plant underlag.

buttes Sindhu

Sand klippeformationer ligger ret langt, værd at tage en fascinerende rejse til Burkina Faso. Seværdigheder dannet efter de erosionsprocesser er fantastisk smukke naturlige monumenter.

Outliers betragtes helligt for den indfødte befolkning, og ikke alle besøgende at komme her givet. Stor afstand til den spektakulære naturens skønhed kan overvindes kun i den tørre sæson, fordi der under kraftige regnskyl vejen er sløret og bliver ufremkommelige.

Walking langs tre kilometer dalen landsby Sindhu inkluderet i World Heritage listen over UNESCO, vil bringe en masse sjov. En nat tur vil blive husket uvirkeligt landskab i måneskin.

I mange turistguider afrikanske stat er beskrevet som ikke af interesse for udlændinge. Men dette er ikke tilfældet, og vores papir er et bevis på, at Burkina Faso - et lille land, der kan tilbyde en masse til alle, der ønsker at slappe af væk fra civilisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.