TravelingRetninger

Øst. gamle Øst

Øst - det er medlemslandene i Asien-Pacific regionen, som omfatter sydøstlige, nordøstlige og østlige Asien. Medlemskab af lande bestemmes af geografisk placering og etnicitet. I kategorien "østlandene" omfatter alle af staten, der ligger i den asiatiske region, såvel som på dens periferi. Listen kan indeholde de Nær- og Mellemøsten lande.

Lande i Mellemøsten: Bahrain, Jordan, Israel, Iran, Kuwait, Irak, Libanon, Qatar, Saudi-Arabien, Palæstina, Syrien.

Østlige land beliggende i det sydlige Asien: Indien, Pakistan, Nepal, Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, Sri Lanka, Maldiverne.

Ud over disse republikker, kan listen omfatte selvstændige enheder.

Udtrykket "den østlige del af landet" - et begreb betinget, der kombinerer en masse stater. Men fagforeningen er primært på et territorialt grundlag. De to nabolande kan være helt anderledes kultur og mentalitet uforenelig mellem de to nationer. I så fald, hvorfor det kaldes Østen som værende en enkelt enhed? Ofte forvirre Iran med Irak, Pakistan med Hindustan. Alt sagen i den geografiske og etnografiske identitet.

Nogle østlandene kan tilskrives kategorien "gamle østlige lande." Dette Egypten, den gamle Iran, oldtidens Arabien, Anatolien (moderne Tyrkiet).

På listen over "lande i Fjernøsten" omfatter 18 lande, fuldt selvstændig, med sin egen økonomi, den socio-politiske system, regeringen og hæren. Grænserne mellem de lande, der er defineret af internationale traktater.

Fjernøstlige lande og deres hovedstæder:

 • Rusland, østlige del - Moskva.
 • Kina - Beijing.
 • Kina (Taiwan) - Taipei.
 • Nordkorea - Pyongyang.
 • Sydkorea - Seoul.
 • Republikken Filippinerne - Manila.
 • Kongeriget Thailand - Bangkok.
 • Republikken Singapore - Singapore.
 • Østtimor - Dili.
 • Japan - Tokyo.
 • Republikken Unionen Myanmar - Naypyidaw.
 • Malaysia - Kuala Lumpur.
 • Mongoliet - Ulan Bator.
 • Laos - Vientiane.
 • Kongeriget Cambodja - Phnom Penh.
 • Republikken Indonesien - Jakarta.
 • Vietnam - Hanoi.
 • Brunei - Begawan.

Rusland

I den fjernøstlige del af Rusland omfatter Amur, Sakhalin, den jødiske selvstyrende, Magadan-regionen, Kamchatka, Khabarovsk og Primorsky territorier, Tjukotka autonome distrikt, samt Republikken Yakutia.

Alle disse territoriale enheder har status som et selvstændigt fag i Den Russiske Føderation.

porcelæn

Den socialistiske stat i Østasien, er anerkendt som en supermagt har den største hær i verden, såvel som atomvåben. Er den næststørste økonomiske indikatorer på globalt plan (den første plads er besat af USA). Det er den største eksportør af industriprodukter. Det har betydelige valutareserver.

Nordkorea

Nordkorea blev grundlagt i 1948 som staten med folkets demokratiske system. Regeringen er Koreas Arbejderparti, den første sekretær for centralkomiteen i spidsen, i det øjeblik det er Kim Jong-un. Landet bor på uforanderlige principper ideologi "Juche", der går ind for totalitarisme.

Sydkorea

Er en progressiv, dynamisk land, regeringen - præsidentvalg regel i forbindelse med et demokratisk parlament. Det første sted til eksport betydning er skibsbygning, efterfulgt af bilindustrien.

Cambodja

Landet er meget ustabil politisk og økonomisk. Kendetegnet ved inkonsekvens herskende strukturer i de seneste årtier har det været flere krige og kup. Situationen i landet er tvunget frastødende personlighed, ligesom lederen af "Røde Khmerer" Pol Pot.

Indonesien

Et land med en kompliceret historie, har længe været under indflydelse af de koloniale hollandske, så i 1811 kom han under jurisdiktion af Storbritannien. Han er i øjeblikket en præsidentkandidat republik til en enhedsstat grundlag. Han leder også regeringen. Den lovgivende - er Folkets Rådgivende kongres. Økonomien er nominelt på markedet, men betydelig indflydelse statslige institutioner, et betydeligt antal store industrivirksomheder, der ejes af staten.

Mongoliet

Historien om den mongolske Folkerepublik fik sin start i 1924, når det ikke er uden deltagelse af Sovjetunionen ved magten stod Choibalsan, Omar og Genden. I. V. Stalin forsøgte at sprede den kommunistiske ideologi, oprette en ny mongolsk ledelse til den fuldstændige ødelæggelse af buddhismen i landet, men succesen i deres bestræbelser "Far til nationer" ikke havde. I øjeblikket Mongoliet udvikler og lever af lovgivningen i markedet. Han kører landet Store Folkets Hural. Den lovgivende organ er staten Great Hural, med andre ord, parlamentet.

Malaysia

Staten består af to dele. West ligger på Malayahalvøen, den østlige - på øen Kalimantan. Landet er arrangeret på baggrund af en føderal konstitutionelt monarki og et medlem af de 13 stater. Monarchs ikke arve tronen, men vælges hvert femte år. Parlamentet består af en øvre og en nedre kammer, den udøvende magt - en regering ledet af premierminister. Landets økonomi er stigende på grund af den betydelige mængde eksport af landbrugsprodukter, samt olie- og eksport.

Singapore

Singapore - bystaten - har eksisteret siden oldtiden, den første omtale går tilbage til III århundrede e.Kr. Singapore som et land imponerer med sin unikke, er det spredt af 63 øer, hvoraf de fleste er placeret på ækvator. Klima, så landet er ækvatoriale. Singapore anses for at være staten med den laveste kriminalitet i verden. Agglomerat er en ø med en højt udviklet økonomi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.