FinanserPersonal Finance

Hvordan til at trække penge fra "WebMoney"? Fem vigtige måder

Det har længe været kendt, at masserne fornøjelse at holde i deres hænder de penge, end at se på de mytiske figurer i den elektroniske faktura. Det er i disse øjeblikke er der et overvældende ønske om at hæve penge fra den "WebMoney". En mand vant til at beskæftige sig med noget, der har reel værdi, og ikke med virtuelle oplysninger. Lad os se på, hvordan man kan hæve penge fra "WebMoney", det er langt mere praktisk at have de penge et eller andet sted i nærheden i en pung eller under hovedpuden end på en virtuel konto.

Egenskaber

Når det kommer til Webmoney, ønsket om så hurtigt som muligt hæve penge fra kontoen - en normal reaktion, da tjenesten en vane med at blokere tegnebøger uden grund. Det er derfor, hver bruger bør vide, hvordan man får penge gennem "WebMoney". Lovligt wmz eller WMR - det er ikke penge, men blot "title tegn", der ikke har nogen værdi. Selvfølgelig, mange kan hævde, "Rubel -. Denne samme konventionel enhed, som har en vis værdi, når eksistensen af Den Russiske Føderation" Men tænk på hvem du er mere sikker tillid deres egenkapital: et offshore selskab eller regeringen?

Hvordan til at trække penge fra "WebMoney"? fem måder

For at overføre penge i lommen, skal du først få et certifikat af "WebMoney", som gør det muligt at foretage forskellige bankoverførsler nemmere og hurtigere. Hertil kommer, før hvordan man kan hæve penge fra "WebMoney", installere programmet på din computer Keeper Classic, hvilket yderligere vil lette proceduren.

  1. Den første måde - at hæve penge via Webmoney nærmeste kontor. Vi bliver nødt til at gå eller køre. Alt hvad du behøver - et formelt bevis opnået på stedet, og et pas.

  2. Internettjenester, der leverer tjenesteydelser til tilbagetrækning af midler. Ikke hver eneste af dem - en kvalitet og samvittighedsfuld. Det er vigtigt ikke at glemme alt om de kendte sikkerhedsforanstaltninger, og tænd derefter for at undgå problemer og hæve penge med en lille provision. Det bør erindres, at Webmoney ikke godkende anonyme overførsler til bankkort gennem vekslere. Det er derfor muligt, at transaktionen vil være forpligtet til at give en kopi af dit pas og en fotokopi af kortet.

  3. En anden betalingssystem. Hvordan til at trække Yandex.Money til "WebMoney" og omvendt? Til dette formål, er der en bindende service-konti til kreditkort eller tegnebøger til andre betalingssystemer. At arbejde sammen med ham kræves certifikat med verificerbare data ikke er lavere end en formel.

  4. Ved bankoverførsel. Den Banking Webmoney Transfer sker hævninger. Med denne service kan du trække penge de bankoverførsler. Banking Webmoney Transfer arbejder med WM-punge R, Z, U og E. Desuden tjeneste giver dig mulighed for ikke kun hæve penge, men også til at genopbygge din tegnebøger bankoverførsel eller få vist oplysninger om bankoverførsler og deres historie.

  5. WM-Card. Denne service bruges til at nick WebMoney Overførselsordrer og servicekort "Netværk Clearing House." Før du hæve penge fra den "WebMoney", så du har brug for at bestille en af betalingskort. Det kan erhverve nogen deltager i "WebMoney" har nået en alder af 16, og som har et certifikat på ikke mindre end en formel. Du kan bruge disse betalingskort til online-betalinger og betalinger offline.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.