FinanserPersonal Finance

Afledt - et uundværligt værktøj marked

På grund af sin fleksibilitet og multidimensionalitet derivatmarkedet rummer fantastiske muligheder for omkostningsreduktion, risiko forsikring, dog kan forårsage en række kriser. Det var deres truende kraft ligger i den manglende kontrol med derivater mængder vækst. På trods af denne tvivlsomme ry, disse finansielle instrumenter er lænket interesse i lang tid. Afledte - hvad er det? Hvad er "spise"?

Hvad betyder ordet derivat?

På engelsk derivat - er "afledt". Og hvad siger sådan betegnelse? Afledte - et afledt finansielt instrument. Med andre ord, det er en forpligtelse, som du har brug for at sætte det underliggende aktiv ligger til grund for derivat indtil et bestemt tidspunkt. Også et derivat - et finansielt instrument for futures transaktioner, dvs. aftaler af flere parter, der er præ-definere deres pligter og rettigheder i fremtiden i forhold til de underliggende aktiver.

At henvise til derivater af aktiemarkedet?

Finansielle derivater - det er, per definition, futures og terminskontrakter, OTC og børshandlede optioner, børshandlede derivater på swaps og swaps selv.

Hvad er de funktioner derivater?

Afledte - en sikkerhed, der udfører bestemte funktioner. For eksempel er det vigtigt element afdækning (forsikring) muligheden for immaterielle aktiver prisændringer i fremtiden (som omfatter aktieindeks), for varer i værdien af lån. Det er hele essensen af derivater finansielle markeder. Hvis vi taler om afdækning råvarederivater det - er vigtige regulatoriske værktøjer, der giver råvareproducenter at forsikre sig mod eventuelle fremtidige negative ændringer i priserne på deres produkter.

Hvorfor er det "afledte" instrumenter?

På trods af den tilsyneladende kompleksitet af derivater - er værdipapirer med en forholdsvis enkel at bruge. De kaldes derivater fordi dannelsen af priserne på derivater afhænger af ændringen i værdien af det underliggende aktiv, som ligger på deres kerne. For eksempel, hvis prisen på guld ændrer sig, så prisen på derivatet vil også blive givet til ham. Derfor er du altid skal tale med nogen underliggende aktiv vedrører en eller anden afledte finansielle instrument.

Hvad er de typer af derivater?

Der er flere hovedtyper af finansielle instrumenter.

  1. Derivater på valuta- og aktiemarkeder, hvilket er en kontrakt om køb og salg af forskellige valutaer. Obligatorisk krav - versionen efter nogen tid, som afhænger af valutakursen at købe eller sælge valuta, og i tilfælde af aktiemarkedet er der en direkte afhængighed af det underliggende aktiv er en bestand. Sådanne derivater kan også klassificeres yderligere i tre hovedgrupper: Terminer / futures, swaps og optioner. Den første afhænger direkte af fremtidige priser på de underliggende aktiver. Swaps afhænger af forholdet mellem pris i øjeblikket at prisen i fremtiden. Indstillinger - fra ændringer i værdien, men i mindre grad end de futures og fremad. Disse grupper, ud over swaps, kaldet de "vigtigste afledte instrumenter".
  2. Derivater interesse. Dette værktøj har optrådt takket være destabilisering af interesse perioder med korte rente. Renter derivat - et instrument afdækning dens anvendelse derudover påvirker tilvejebringelsen af likviditet gæld kapitalmarkederne og muligheden for at fastsætte specifikke regler virksomhedernes overskud i fremtiden. Den mest udbredte i det internationale marked har fundet renteswaps, optioner "Flora" og "cap".
  3. Kreditderivater - det er strukturerede OTC finansielle instrumenter, som adskiller kreditrisikoen af aktiverne til den fremtidige overførsel af deres modpart. Disse derivater værdipapirer tillader modtageren at bære af kreditrisikoen på aktiverne i garant på siden uden at det er nødvendigt at sælge aktivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.