FinanserPersonal Finance

Sådan optage lån på MTS til holde kontakten

For mange, tabet af forbindelsen kan sammenlignes med en katastrofe, så de nøje overvåge saldoen på din mobiltelefon. I sommerferien er det især vigtigt. Forlader byen, mister vi muligheden for at genopbygge den konto, på trods af den brede vifte af betalingsmetoder, der eksisterer i øjeblikket. I en situation med en nul-balance kan ramme alle, og derefter nødt til at låne penge. I dette tilfælde, for at låne fra venner eller kolleger rejsende er ikke nødvendig, mobiloperatør gerne låne dig det krævede beløb, så du fortsætter med at bruge telefonen. Men for at formalisere lån, skal du vide, hvordan at tage på gæld til MTS.

Hver mobiloperatør har sat sine betingelser for ydelse af lånet. MTS tilbyder sine abonnenter to typer af lån produkt: "forjættede betaling" service og "på fuldstændig tillid."

Sådan låne på MTS. mulighed 1

Services til rådighed for abonnenter, brugere af mobil kommunikation operatører i mere end 60 dage, i mangel af restancer i andre konti. Under disse krav, kan du få et lån i 7 dage i mængden af 800 rubler. Den mindste lånebeløb er lig med 50 rubler. Kredit gives for et mindre gebyr, som kan variere afhængigt af den aktuelle driftsforhold. Alle nødvendige oplysninger er glad for at give operatører. Du skal dog ikke pine personalet: "How to MTS til låne penge?" - da det er ganske simpelt. For løftet om betaling, du har brug for at bruge Content Manager, dvs. dial telefonen kommandoen "* 111 * 123 #".

Sådan låne på MTS. mulighed 2

Tjenesten er "på fuld tillid" link giver dig mulighed for at nyde betale deres telefonsamtaler en gang om måneden, ikke gad, "Hvordan til at tage gælden på MTS?". Samtidig de første seks måneder til rådighed for kunden den maksimale lånebeløb er 300 rubler. Efter 6 måneder, kan grænsen øges med 50%.

For at aktivere denne tjeneste, skal du overholde en række krav: fraværet af gæld på alle eksisterende konti, den gennemsnitlige månedlige udgifter til kommunikation er ikke mindre end 300 rubler, en positiv balance på tidspunktet for aktivering tjeneste ..

Overgangen til kredit beregningsmetode gøres ved at taste et telefonnummer "* 111 * 32 #". Tilslutning er gratis, men går til denne type betaling, så glem ikke, at tjenesten "forjættede betaling" er ikke tilgængelig.

Regningen for brugen af den kommende måned. For at betale sagens omkostninger, bør være op til den 24. i måneden efter forliget. Når udgifterne grænse er større end 75%, en meddelelse på dit telefonnummer. Self-lære status for din konto, kan du ved nummer "* 132 #".

Sådan slår du?

"Forjættede betaling" - en engangs-service: hooked, fik pengene brugt og betalt for - det er simpelt. I tilfælde af at bruge "fuld tillid", hvis denne form for beregning, du ikke længere har brug for, skal du deaktivere tjenesten ved at ringe "* 111 * 32 #".

Alle ændringer og fremkomsten af andre måder om, hvordan at tage på gæld til MTS abonnenter altid lære af nyhedsbrevet. Nyheder også jævnligt komme til telefonen, når brugeren ser på din saldo.

MTS-selskab har altid været forpligtet til kvalitet og service til sine kunder ved at levere nødvendige tjenester og konkurrencedygtige priser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.