LovOverholdelse om regulering

Prøve egenskaber fra sted elevernes læring og studerende

Karakteristik af en studerende (studerende) er en af de vigtigste dokumenter, der udgør en lang række forskellige situationer: .. Ved indlæggelse og efter endt uddannelse, når oversat, til fremme eller straf, for passage af kommissionen i militæret osv Sample egenskaber fra studiestedet eller uddannelse praksis skulle være klar i spidsen for hver undersøgelsesgruppe, dekanatet medarbejder, vejleder for praktikanter i virksomheden, med henblik på at lette og fremskynde rapportering.

Konstruktionselementer karakteristika

Enhver karakteristisk kandidatstuderende eller består af standard punkter, der skal beskrives. Endvidere er det suppleret med specifikke data, afhængigt af stedet for dets destination og individuelle punkter vedrørende den enkelte elev. Således bør prøven karakteristika studiestedet omfatte en sådan standard data:

 1. Cap eller header del. Du skal angive det fulde navn på institution, adresse, kontaktoplysninger og oplysninger om de institutioner, som dokumentet er sendt.
 2. De vigtigste karakteristika ved den (første afsnit) biografiske data viser den studerende (navn, fødselsdato, tidspunkt for optagelse på en uddannelsesinstitution, afdeling, speciale, navnet på den akademiske hold).
 3. Data om ydeevne og holdning til læring - den gennemsnitlige score, tilgængeligheden af kapaciteten for den valgte aktivitet, interesse i specialitet, resultater, deltagelse i andre arrangementer (konferencer, udstillinger), klasse fremmøde.
 4. Psyko-pædagogiske data: adfærd og interaktion med en gruppe og lærere, personlighed, kultur niveau.
 5. Dato og underskrift af de ansvarlige personer (påkrævet dekan eller rektor og ophavsmanden - kurator eller en anden person)

Karakteristik af en elev fra skolen. prøveforberedelse

funktion

kandidat (studerende) ... (navn på institution)

Faculty of ... (navn på fakultetet)

speciale (afdelingen) ... (navn)

Navn på kandidat (studerende)

... (fulde navn), studerede på ... (navn på universitetet) på fuld tid fra ... til ... (studieophold).

I løbet af skole tid beviste jeg at være en dygtig og flittig elev. studerede forsigtigt de almindelige og specielle discipliner, særligt opmærksom på de praktiske og laboratorieøvelser. Fremskridt i alle fag højt - 4-5 (C-A). Pædagogisk kvalificering arbejde på "..." (navn) afveg autonomi og kreative bidrag.

Under praksis i ... (navn på institution) viste en succes beherskelse af specifikke discipliner, i stand til at sætte dem i praksis i sådanne grundlæggende funktioner, der tildeles det: ... (beskrivelse af de opgaver produktion praksis). Han viste sig som en proaktiv, ansvarlig og tænke uden for boksen praktikant, for hvilke der er konstateret en høj vurdering af virksomhedens ledelse.

... (navn) har været en aktiv deltager i livet på universitetet: lederen af elevrådet af fakultet, et medlem af en disciplineret kraft hostel elevråd. I løbet af undersøgelsen deltog han i de videnskabelige og studerende konferencer (titel) og runde borde.

... (navn) - målrettet, kreative og ressourcestærke mennesker. Han nød stor prestige blandt medstuderende og med respekt for lærerne.

Interesseret i fantastisk litteratur, atletik, nyder aeromodelling.

Feature rådighed på anmodning ... (navn på institution) / Student ... (navn) kan anbefales til studier.

dato

Underskrifterne på de ansvarlige personer

Så karakteristisk kan se fra studiestedet at arbejde. En prøve af den kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika karakteriseret menneske.

Karakteristika fra det sted, praktisk uddannelse studerende

på de studerendes karakteristika udgør ikke blot en uddannelsesinstitution, men også virksomheden (organisation), hvor han holdt nogen form for praksis - evaluering, produktion og præ-diplom. Den er lavet for at illustrere graden af mastering praktiske færdigheder af de studerende, at analysere brugen af deres viden til potentielle arbejdspladser, vurdere dens relevans for arbejdet. I denne beskrivelse omfatter:

 1. Titel (navn og kontaktoplysninger på den institution, der udsteder et dokument).
 2. Den CV for studerende gren af den virksomhed eller organisation, hvor han holdt en praktikplads periode.
 3. Beskrivelse af de funktioner, der er fastsat for gennemførelsen af praktikanten, graden af beherskelse af dem de nødvendige færdigheder, holdninger til at udføre arbejde (initiativ, samvittighedsfuldhed), fremmøde.
 4. Evaluering af en tidligere praksis.
 5. Dato og underskrift på den ansvarlige person.

Karakteristisk for udkastet til bord

Prøve egenskaber fra skolen kan bruges til passage af en elev i den militære kommission. I dette tilfælde, dokumentet indeholder, foruden de vigtigste, følgende punkter:

 • raffinement, en elev af kurset, og specialkemikalier grupper er i øjeblikket en studerende;
 • Gør øvelser passerer uden grund (hvis ja, hvor mange afleveringer for perioden - måned, seks måneder, et år);
 • Er der nogen kommentarer til den disciplin, om det er muligt at karakterisere adfærd som ikke er i overensstemmelse med kravene i de videregående uddannelser;
 • træk: hvordan balanceret hvis tilbøjelige til konflikter, både anvendes til at løse vanskelige situationer;
 • hvad enten det er set i den ulovlige aktivitet.

Denne egenskab er velegnet i tilfælde af en anmodning fra de øvrige institutioner, såsom politiet.

Karakteristika fra skolen. for elev Sample

skole studerendes svar kan fremstilles i oversættelsen, ved frigivelsen, passagen i den militære kommission på anmodning fra andre myndigheder (politi, sociale ydelser), etc. I dette tilfælde, de særlige kendetegn ved prøven fra skolen kan se sådan ud ..:

funktion

per elev (skolens navn), 11-B (et andet navn) af klassen

studerendes navn

... (elevens navn) under træning viste sig som en ansvarlig elev. Han var en aktiv deltager i den kollektive liv, at ordrer fra klasselæreren var respektfuld.

Fravær af ... (navnet på den studerende) er blevet noteret. Den studerende var aktiv i klasseværelset, hjemmearbejde flittigt. Den gennemsnitlige score på emnerne social og humanitær cyklus - ... (vurdering), Matematik - ... (vurdering). Student - en aktiv deltager i skole og regionale olympiader i fysik.

... (navn studerende) under træning deltog i sådanne fritidsaktiviteter: udstilling af teknisk kreativitet i byen (navn), KVN blandt gymnasieelever ... (navn) område, de begivenheder dedikeret til Den Store Fædrelandskrig, City Day og den nye år.

... (navn studerende) omgængelig, venlig, i stand til at etablere kontakt med mennesker, blandt jævnaldrende har mange venner. På tegn - sympatisk, ærlig, afbalanceret, optimistisk. Temperament - sangvinsk.

Han nyder fodbold, engageret i boksning, skak, interesseret i kreativitet (at lære at spille guitar). Han deltog i den rene konstant.

Med hensyn til den ældre altid høflig og høflig, lytter til de synspunkter, som mere erfarne folk.

Forældre er aktivt interesseret i skolens liv Sønnens deltog i alle møderne. Mor ... (elevens navn) - et medlem af Udvalget for den forælder klassen.

dato

signaturer

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.