LovOverholdelse om regulering

Crossroads - hvad er det? SDA: Journey of korsvej

Os fra skole og børnehave gange skræmmende korsvej. Efter alt, de er farlige. I virkeligheden, hvis ordentligt navigere disse områder, er de ikke værre end nogen anden måde. Men det skal være særligt forsigtige. Men som andre steder i kørebanen. Men hvad er en skillevej? Hvad er de? Da behovet for at flytte, for at sådan en dårlig ting som en ulykke i et kryds?

Hvad er det?

Skæringspunktet - skæringspunktet mellem flere veje, der strækker sig i det væsentlige vinkelret på hinanden. Dette afsnit findes på steder, hvor flere gader skærer hinanden. Det er simpelt nok uddannelse, der virkelig indebærer en højere risiko.

Derfor er det meget vigtigt at overholde kravene i skæringspunktet mellem disse områder. Dette gælder især for ikke-regulerede kryds. Men vi vil tale om dem senere.

klassifikation

Vejkryds har visse typer. Det er vigtigt ikke at forveksle dem med det tilstødende område. Dette er et helt andet koncept, og de er tildelt deres egne sektioner i SDA. I alt er der fire hovedtyper af vejkryds:

 • Firsidede og X-formet. Dette er en ret almindelig form for kryds, som gør det muligt at kombinere to lange gader.
 • T-formet. Disse kryds vises, hvor en gade ender, og der er behov for at flytte til en anden. Meget ofte, T-krydset er den vigtigste og sekundær vej. Men der er undtagelser. En sådan variant er også muligt, når "ben" i bogstavet "T" bliver ikke er vinkelret på den anden vej, og i en vinkel.
 • Multilaterale. I sådanne kryds bliver nødvendigt, når store områder er forbundet med gader, hvor der er altid helt tung trafik.
 • Cirkulære. Den smukkeste, funktionel og sikker form for korsvej.

Vi anser kun de tre typer af dem. Generelt korsvej - er en del af vejen, som kan variere betydeligt i de forskellige lande. Derfor, vi i dag ser på de vigtigste former for vej-strukturer.

Den korsformede vejkryds

Den korsformede eller X-formet kryds - to varianter af de fire hjørner. De er karakteriseret ved sådanne funktioner:

 • To veje krydser hinanden, at en hel del i forhold til de vestlige lande. Men, og vi har en lang vej for uddannelse gennem der forbinder mange måder. Men når vi taler om de kryds, de mentalt repræsenterer præcis den type.
 • Potentielle trusler er som regel enten venstre eller bagud, når køretøjet er i bevægelse. Men dette punkt gælder også for følgende typer vejkryds. Men i en rundkørsel maskiner truer regel ret, da der er en afvigelse fra den sekundære vej i cirklen. Det er nødvendigt at tage hensyn til denne nuance.
 • Måske tilstedeværelsen af hovedvejen, som er prioriteret under kørslen. I princippet gælder det samme for T-kryds.

Erkend denne type er meget enkel. For at gøre dette, skal du blot se på antallet af krydsende veje.

T-formet kryds

Mindre fare bear T-formede kryds. Samtidig, de bevarer alle funktionerne i den foregående type. Når vi taler om den mindre fare er der en fodgænger i tankerne. Hvordan kan du genkende denne form for kryds?

 • De to veje er forbundet, men en af dem ikke fortsætter.
 • Bevægelse på krydset lige til højre, mens der i de tidligere sager, kan chaufføren gå fremad eller drej til venstre.
 • Fra en plantegning af en sådan vej element virkelig ligner bogstavet "T".

rundkørsel

Relativt sjældne, men de er ikke mindre interessant er den rundkørsel. Dette er det sikreste sted i sammenligning med andre dele af vejen. Dette skyldes den særlige type af cirkulær bevægelse. Chaufføren sinker før drevet for denne type vejforbindelser, så det ser mere tilbøjelige til at holde kontrollen over sin bil i et vanskeligt tidspunkt.

Denne type har en lang række fordele:

 • Kørselsvejledning kryds giver dig mulighed for at nyde den smukke små arkitektoniske former eller forskellige senge. Dette gælder især om sommeren. Selvfølgelig er det en bagatel, men du vil være enig, behagelig. Skønhed sidst er ikke blevet mindre værdsat, så det er ærlig plus af denne type.
 • Ingen grund til at regulere disse skæringer på grund af det faktum, at for at afslutte til hovedvejen er der en separat del af sporet. Det er meget praktisk, og vigtigst af alt - næsten sikker.
 • Tjek bilen til en gade lavet så behageligt som muligt. Ingen grund til at vente, indtil bilen vil passere. Bevægelsen kan startes når som helst, takket være et særligt system af vejafmærkning. Faktisk kan dette objekt kombineres med den foregående.

Generelt rundkørslen er en af de bedste måder at vejforbindelsen. I dette tilfælde har de den ulempe, at et stort område. Ovennævnte typer signifikant mindre end de cirkulære kryds. Men samtidig meget cirkel, der danner grundlag for den sidstnævnte, for at skabe en god indretning omkringliggende område. Derfor er denne type rejser sporkrydsninger så behagelig.

typer af vejkryds

I denne klassifikation slutter ikke der. Viden om, hvad de vigtigste former for trafik datastrukturer eksisterer for at give en mere detaljeret undersøgelse af transport kryds i alle mulige variationer. Alle kryds, uanset type, er opdelt i reguleret og ureguleret.

signalregulerede vejkryds

Denne type er mere sikker og normalt tæt fyldt med maskiner. Dvs. vejtrafik er meget bedre til udtryk i de signalregulerede vejkryds. Som regel er trafikkontrol udføres på to måder:

 • Trafik lys - den bedste løsning. Men da det er elektronik, der til tider mennesker kan opleve afbrydelser i hans arbejde.
 • Den trafik controller. Den styrer krydset i det tilfælde, hvor lyskrydset ikke virker. Her er det nødvendigt at forstå dens bevægelser. Det tager en særstilling, som angiver, hvem der skal være, og hvem der har lov til at gå.

Mekanismen af disse kryds er meget enkel. Mens den ene gade går, maskinen på den anden side. Således, hvilket reducerer risikoen for uheld under transporten passage kryds.

uregulerede vejkryds

Uregulerede kryds er ikke altid placeret i skæringspunktet mellem to gader med lidt trafik. Hvis et stort antal køretøjer bevæger sig på vejene, så ideelt set skal naturligvis være enten et lyskryds eller flyveleder. Men i praksis, ofte hjørner med aktiv bevægelse er ureguleret. Derfor er antallet af trafikulykker på dem er betydeligt mere, og de er ganske farlig.

Ureguleret kryds er kun tilladt i tilfælde, hvor den passerer et lille antal køretøjer.

I modsætning til krydset tilstødende område

Det er vigtigt at skelne mellem en skillevej af det tilstødende område. Road kryds har sine forskelle, ikke kun i udseende eller andre overflade funktioner, men også med hensyn til reglerne for opførsel af bilister. Har deres egne regler for en bestemt type af veje. SDA betragter skæringspunktet som en separat enhed, som ikke er på linje med enhver gade objekt. Til gengæld tilstødende område hører til huset. Deri ligger forskellen.

Til tider er der situationer, hvor vanskeligt at afgøre, hvilken type er den ene eller den anden af vejen element. I dette tilfælde skal vi ikke glemme, at vi stadig har at gøre med korsvej og har brug for at opføre sig på en måde, der ikke fremprovokere en ulykke. Streng overholdelse af reglerne er nødvendig på grund af sådanne årsager:

 • Politifolk gerne behandle funktionsfejl i SDA (krydset, skal det erindres, i henhold til reglerne i vejen er en høj-risiko område fra resten af vejen) er tydeligvis ikke i din favør. Derfor, i alle vanskelige situationer, de vil antage, at du ikke er ordentligt flyttet til en korsvej. Vær sikker på at tage hensyn til denne funktion.
 • Hvis det virkelig er en korsvej, du perestrahuetes Desuden, hvis du opfører sig som om det er bare tilstødende områder.

For det første er det umuligt at tvivlsomme websteder omfatter omvendt. Hvem ved, hvad der kunne afslutte denne psevdomanevr.

Trafik på korsvej

Nu, lad os diskutere nærmere på, hvad de vigtigste punkter at overveje, når man kører i rundkørslen. Generelt er dette punkt er meget kompleks. Kontoen taget alt:

 • Dækker vejen. Det viser sig, at det kan berøre varens synligheden af biler væk på hjørnet, samt når køretøjet går lige.
 • Graden af rotation af horisonten. Nogle indirekte vej i krydset, og efterfølgende roteres. Det svækker betydeligt synligheden af køretøjer.
 • køretøjets hastighed. Klart, at denne parameter er meget vigtig. Det skal erindres, at i nogle tilfælde, ved en skillevej af bilens hastighed kan blive væsentligt forvrænget vores opfattelse. Det øger risikoen for ulykker.
 • Slår i kryds, der pludselig beslutter at gøre maskinen. Nogle gange sker det, at bilen var på vej hen, og det er umuligt at forstå, det vil kollapse eller ej. En af grundene til dette er ikke i orden blinklys. Du er nødt til omhyggeligt otlezhivat måde for tilstedeværelsen af sådanne maskiner, som for nylig det sker ret ofte.

Som du kan se, er der virkelig mange komplicerende faktorer. Men det er okay. Hvad er de vigtigste regler, der skal følges, når du beslutter dig for at gøre bevægelsen af krydset?

 • Nøje overvåge bevægelse af andre.
 • Bremsning at bremse, når de nærmer skæringspunktet af veje.
 • korsvej er et sted, hvor du vil især nøje overvåge adfærd af maskinen.
 • Flyt det i den rigtige vognbane. Hvis du ønsker at dreje til venstre, er det nødvendigt for lidt tid til at bevæge sig på sin vej, langsomt vender i den rigtige retning til at ende med at blive i den rigtige vognbane vinkelret på vejen. Men vær forsigtig: Denne manøvre kan være farligt for dit liv. Det er meget lettere og sikrere at finde en enkelt vej, som du vil være i stand til at nå.
 • Hvis du ser en landbrugsmaskine, være forberedt på det faktum, at det ikke kan manøvrere så hurtigt som personbiler. Det synes at være en simpel rådgivning, men mange bilister eller anden grund glemme alt om det.

Sådanne nuancer kan tælle en enorm mængde.

fund

Det er vigtigt at forstå, at færdselsreglerne at undervise stadig står. Men aldrig glemmer at medtage hovedet. Husk, at de regler, der er udarbejdet af logikkens love. Men fordi folk gjort dem, de har en masse af unøjagtigheder. Og når du kører gennem korsvej, vakler i en vanskelig situation, bedre tænke over, hvordan man undgår potentiel problemer. Enhver forkert beslutning taget på kørebanen, kan koste dig sundhed og endda liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.