LovOverholdelse om regulering

Grunde aktie. Hvordan kan jeg disponere over det?

Grunde aktie - en parcel af landbrugsjord, der udskilles af borgeren i den samlede masse af jorden. Ifølge til dekret af formanden for sådanne parceller blev tildelt i 1991. Målet var at øge andelen af private jordejere. Fordi først og fremmest retten til at eje jord modtaget landarbejdere Rusland. Grunde aktie, hvilket resulterer i ejendommen, derefter hjalp folk organiserer sig i nye former for landbrugs-virksomheder.

Desuden blev udstedelse af certifikater for ejerskab af aktierne foretaget massivt i årene 1996-1997. Nu 95% af ejerne har certifikatet for ejendomsretten til jorden.

Den 1. januar blev 2000 hovedparten af aktierne lejet af deres ejere (over 5,4 mio). De modtager for jorden leje i fysisk måling. Masser leaset gennem en særlig aftale (kan være mundtlig og skriftlig).

Men ikke alle var i stand til effektivt at bruge den modtagne jorden. Problemet med koncentration af aktier i hænderne på dem, der ønsker at bruge det effektivt, har vi indtil videre.

Land andel at være landbrugsjord. For at gøre dette, du ønsker at begrænse de beføjelser, dens ejere. Nu folk er helt legalt læse og skrive, men spørgsmål vedrørende aktierne stadig.

Grunde aktie udstedt gratis, men fik sin borger skal betale for matrikulære arbejder og grundskyld. For at disponere over en andel i fremtiden, må man privatisere denne jord, ellers er det ikke inkluderer antallet af aktionærer. Han vil miste sin andel og ikke være i stand til at disponere over det i fremtiden.

Før 1. januar 2010 kunne nogle ejere fri privatiseret jord, der er udstedt som aktier, men nu er denne procedure udføres kun på et generelt grundlag.

Er det muligt at bygge videre på denne jord? Det er umuligt, fordi sådanne arealer er udnævnelsen af en rent landbruget. For at oversætte den til den kategori af lande, bosættelser, kræver betydelig begrundelse.

Markedsværdien af den andel erhvervelse er forskellig fra værdien af jord i staten 3-4. Hvis du ønsker at købe en aktie, er handlen gjort, bekræftet af den relevante aftale.

Hvordan man laver et land aktie? Den tekst, der er udarbejdet af købekontrakten bør klart udtrykke sin essens, at der ikke var nogen uklarheder. Det skal indeholde oplysninger om parterne, det præcise sted navn, nummer og dato for udstedelse af aktiebreve, fast størrelse værdi, foreskriver ingen parternes påstande. Fra sælgeren at få tilladelse (notarized) om salg af sin kone, samt fuldmagt, som gør det muligt at fungere som en sælger til de dokumenter, der er vedtaget på Companies House.

Så for at udstede et land aktie, leverede et pas, en kontrakt, en kopi af meddelelsen til aktionærerne, hustru til den resolution fuldmagt fra sælger til transaktionen, at bevis for ejerskab. I sparekassen betalt gebyret for registrering. Turnaround tidsenhed - om måneden. Du vil herefter modtage et certifikat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.