Publikationer og skrive artiklerPublikation

Det, der interesserer den moderne læser?

Dagens Internet er hurtigt degenererer og bliver tv 2.0, hvor de, der har penge og magt pålægge, ofte ganske absurd synspunkt, det store flertal af læsere. De få, der forstår, hvad der sker i virkeligheden, dømt til en trist stilhed, som længe har været udviklet og anvendt med succes forskellige straffende mekanismer til at ryste båd elskere.

I denne situation nogensinde bliver relevant spørgsmålet om at forebygge spredning af perler. Svaret på dette spørgsmål, eller rettere et af svarene, som det ofte sker, bare liggende på overfladen og venter, når nogen vil lægge vægt på det.

Vi gør nogle sammenlignende analyse til at etablere måder at præsentere information på en traditionelt russiske og iboende vest manerer. Mange mennesker, der kan lide at læse mere end en million eksemplarer offentliggjorte tyggegummi vil bemærke, at nogle gange, for at forstå betydningen af skriftlige, skal være i stand til at læse mellem linjerne. Vestlig litteratur lærer læseren til det fra barndom.

I Japan er der en genre af poesi, når udelukket fra quatrains sidste linje, og læseren opfordres til at afslutte den tanke alene. Og selv om betydningen af denne art er noget anderledes end den opgave, der ligger foran os, kan være værd, og vi forsøger at bruge lignende mekanismer til at opnå resultatet.

På nogle måder er det ligner processen med at løse matematiske problemer, når du reducere løsningen af problemet præcis så fange din tanke stand eneste, der forstår. Resterende det samme, ude af stand til at forstå sammenhængen mellem de markerede punkter i bane tanke, at se kun et fragmenteret sæt af sætninger som ikke er forbundet med hinanden.

Historien kender mange eksempler, når inde et sprog opstod en dialekt, forstår, at ikke alle kan. Men hvad der skete de sidste tyve år med det russiske sprog, har skabt et gunstigt miljø for dette.

Dermed vil vi hurtigt opnå resultater som læst meningsløs sæt af ord er yderst vanskeligt, selv om du har betalt for det. Dem, der forstår, håber jeg, vil ikke tage op dette arbejde.

Moderne værker skal være som en flod: betydningen er skjult på den anden side, og for at nå det, vi skal være i stand til at svømme. Fordi dem der ikke ved, hvordan man tænker, og behøver ikke en bog. For deres skæbne - at trykke på knapperne gadgets, uanset omverdenen opfattelse, blottet for forståelse.

Men den væsentligste spørgsmål er stadig åbent. I et land, hvor planlagt for de kommende år, videnskab finansiering i mængden af 0,3% af BNP, hvilket igen svarer til 0,02% af de samlede udgifter til videnskaben i verden. I et land, hvor i hans senior år i high school i hovedstaden, som regel ikke finde endnu et par af menneskets evne til at formere sig i sindet af to to-cifrede tal. I dette land, er det generelt nogen læse? Svaret er ganske ligetil.

Konklusionen er enkel: hvis du ønsker at skrive en populær historie - glem alt om læseren, gøre alt. Rodet med links til de rigtige mennesker, ofte Train erstatning og slikke. På det rigtige tidspunkt, så glem ikke at fortælle den eftertragtede "Læs ikke i sin fritid mit arbejde?" og, selvfølgelig, omfatter konvolutten, hvor undvære det. Som nogen rammende sagt: "Glamour er en repræsentation af skønheden i kvæg." Analogt, bare tigger udsagn om ideen om kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.