HjemlighedHavearbejde

Have blomst helenium - plantning og pleje

Der er mange smukke blomster, der pryder kolonihaver, men der er én, der er anerkendt som en have favorit i Europa. Dette svarer til solen, lyse og smukke helenium. Blomsten er velkendt for gartnere. Han er uhøjtidelig og let at avle på deres sommerhus. Motherland er en flerårig Nord-og Mellemamerika. Stængler hans hårde og holdbare. Farverne er meget lyse farver: gul, rød, farverige. Med en bred vifte af kvaliteter, det er egnet til at skabe smukke blomsterarrangementer på senge eller som en bændelorm (dvs. den kan dyrkes uden blanding med andre arter). Helenium vil se meget imponerende ved begge lejligheder. Dens blomstringstid er August.

At avle i din have helenium, blomst plantning og pleje kræves følgende. En af de vigtigste forudsætninger for en vellykket udvikling af anlægget - er en regelmæssig vanding, som bør være rigelig. Hvis der er en varm og tør sommer, især, ikke forsømme de hyppige vanding blomster. Flere gange i løbet af sæsonen planterne nødt til at fodre gødning.

Helenium har brug for en transplantation. Når buskene vokser kraftigt, bør de blive overført til den nye placering. Dette er nødvendigt, fordi der hvert år er der ved at dø stængler af planter med rødder. Men genoptagelsen af nyrerne er, at der findes i den underjordiske del. Af disse, udvikle nye unge rosetter. Det er ikke hensigtsmæssigt at gennemføre en transplantation i efteråret. Hvis du stadig planlagt efteråret helenium omplantning, plantning og pleje diktere, at følgende regler. Stængler af planter skal skæres. Deres højde skal være ti centimeter. Når grave op buske bør beskyttes mod skader planternes rødder.

Helenium kan formeres ved frø. Da han ikke er kræsen, dens sået i kasser på de planter, og i det åbne land. Frøene spirer inden for to til tre uger. Forvent når helenium blomstre, plantning og pleje, som udfører den ovenfor beskrevne metode, skal du have for den næste sæson. Sorter planter formeres ved deling anbefales. Det mest passende tidspunkt er foråret. Du kan også dele buskene Når omplantning, under blomstring. For at gøre dette, skæres stilkene at fremskynde udviklingen af genoptagelsen af nyrerne. Til plantning blomst er bedre at vælge et godt oplyst af solen af haven områder, og selv om han vil være fint i skyggen til at vokse. Jorden skal være fugtig og frugtbar neutral.

Hvis din have vokser helenium, omsorg for næsten påkrævet. Anlægget er ikke modtagelige for sygdomme - svampe og bakterier, og han var ikke bange for skadedyr.

Før starten af koldt vejr helenium forberede vinteren. Bøsninger cut - kort nok. Dette er nødvendigt for at læ planterne ikke forstyrrer dens stængler. Dernæst bør en blomst være zamulchirovat mos eller savsmuld og dæksel lutrasilom.

Forgæves glemte gartnere smukke helenium, plantning og pleje, som ikke udgør nogen problemer. Flower vid udstrækning anvendes til have og landskab designere, da det har en bred vifte af kvaliteter og frodige blomstring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.