Hjem og familieTilbehør

I hvilken højde til at hænge fjernsynet - er der en forskel?

Når du køber et tv for de fleste mennesker er der en masse spørgsmål, især - på, hvad højde at hænge fjernsynet? At nyde at se film og foretrukne tv-shows, uden at forårsage skade på dit helbred, skal du ordentligt placere den.

For at gøre dette, skal du bestemme på forhånd: på, hvad højde at hænge fjernsynet, hvor sted han vil hænge til kilden af lys og solens stråler fra vinduet ikke forstyrrer visning på en væg, vil den hænge til at vælge den rigtige mount. Før du placerer fjernsynet, er det ønskeligt, at værelset var klar med det indre. Så vil det være lettere at træffe beslutning om dets placering.

Til dato, valg af værdien af den diagonale tv-skærmen forskellige som producenter. Derfor kende størrelsen af rummet (hvad enten det er et lille soveværelse, en stor stue eller køkken), er det vigtigt at bestemme skærmstørrelse TV, du er ved at købe. Og efter størrelsen, bestemme, hvor højt at hænge tv'et.

1 er en konventionel måler højden fra gulvet og væk fra fjernsynet til beskueren er lig med ikke mindre end 3,4 diagonal skærm. Dette er den mest korrekte afstand for komfort og sikkerhed for dit helbred. Men det er vigtigt, at du føler dig tryg (siddende eller liggende) se TV og din hals og hoved var i en afslappet tilstand. Derfor kan vi bede assistenten til at tage, for eksempel et ark papir eller pap (en slags mock-up), til at fastgøre til væggen, og at bo i et sted med visning og kontrollere, om du er komfortabel. Investering lidt tid, vil du forstå og bestemme, hvor, hvordan og til hvilken højde til at hænge tv'et.

Hvis du ikke kan installere eller hænge tv'et selv, skal du kontakte en specialist, der kan hjælpe dig med at løse dette problem og vil gøre alt for, at vælge den rigtige mount (herunder det materiale, væggen er lavet), holde kablet og tage hensyn til alle dine ønsker med henblik på funktioner dit værelse. Det vil bestemme og fortælle dig hvor højt at hænge tv'et.
Når fjernsynet er nødvendigt at overveje alle anbefalingerne fra producenten. Og at der ikke er nogen lukket rum mellem ham og væggen, og gøre det muligt for god luftcirkulation for at undgå overdreven opvarmning.

Hvis tv'et er stor, er det vigtigt at afgøre, om væggen vil stå som det skal sidde. Da de tynde vægge af gipsplader ikke kan trække sin vægt. For at bestemme hvor højt at hænge tv'et på et sted, som du har valgt, skal du sidde foran væggen, lukkede øjnene, og efter en tid til at åbne og se på væggen. Det punkt, hvor du stopper dit sind, og vil være den øverste tredjedel af skærmen.

Ved montering af TV på væggen sparer plads i rummet, samt en fantastisk måde at dekorere det. Du kan bruge en række teknikker i udformningen af muren: nicher, rammer, sten finish og en kombination af forskellige farver tapet.

LCD-TV på væggen, vil være bekvemt og optimale variant af dets registrering, det er tyndt og ikke optager meget plads. Det vil være en gunstig faktor i udformningen af små rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.