Hjem og familieTilbehør

Hvad sker der, hvis du tænde stjernekastere i 1000 på samme tid?

Fans af ekstrem handling og eksperimentatorer sandsynligvis mindst én gang i dit liv er interesseret i spørgsmålet om, hvad der sker, hvis du tænde stjernekastere i 1000 på samme tid. Faktisk showet er en smuk og spændende hver celle i den menneskelige krop. Inden vi går videre til toppen af aktioner, der tager sigte på at gennemføre de ideer, skal du omhyggeligt forberede.

De regler, der skal holde sig til

For at se processen med hvordan du brænder 1000 stjernekastere, skete ikke noget forkert, skal du overholde følgende regler:

 • Hold dig væk fra placeringen af konstruktionen af Bengal lys.
 • I hvert fald ikke til at udføre forsøget i væggene i en lejlighed eller hus. Det er bedst at vælge et større område uden bygninger på det. For eksempel, en mark eller have.
 • Det bør også sættes på det tøj, du ikke har noget imod beskidt. På trods af den store afstand, kan groft blanding hans sod eller gnister at beskadige garderobe elementer.
 • Til test for at vælge det skib, som vil blive placeret Bengal lys til at gøre det ikke en skam, fordi denne kapacitet til at lide præcis i den fabelagtige eksperiment.
 • Hvis du har besluttet at gøre et eksperiment, præcis, for at finde ud af, hvad der ville ske, hvis lyset de stjernekastere 1000 synkront, så forberede udformningen af lys i hjemmet. For eksempel kan alle produkter rulles op med tape eller tråd sammen for at færdiggøre design, let kan indsættes i beholderen til eksperimentet.

De, der ikke overholder de regler, kan komme til skade, og meget alvorlige konsekvenser, så sørg for at observere dem.

Hvad sker der, hvis lyset de stjernekastere i 1000? denne fyrværkeri

Da de nåede det sted, hvor kommende begivenheder bør gå frem skridt for skridt. Efter alt, du ønsker at se en lys og charmerende med sin glans fyrværkeri 1000 stjernekastere? Derefter begynde:

 1. Vælg den mest sikkert sted, væk fra mulige antændelseskilder.
 2. Hold i tilfælde ved hånden tank til brandbekæmpelse eller en anden kilde, der kan ødelægge lommer af ild.
 3. Den valgte by, placere en spand, en kasse Murværkskonstruktioner. Generelt er det valgt til databasen under Bengal lys.
 4. Så en tidligere fremstillet design fra 1000 forsamlede Bengal lys.
 5. Inde i strukturen, så kiggede ud, indsætte fem til ti lys, hvorfra hele samlingen vil blive tændt;
 6. Efterfulgt af singe handler fem lys, og straks kørt tilbage til en sikker afstand.

Effekten vil glæde alle

Hvad sker der, hvis lyset de stjernekastere i 1000? Når ilden når hovedstrømforsyningen beholderen, vil enhver kamp glæde. Hele strukturen vil begynde at gnistre og røg, lysende på himlen. Denne hilsen, blot uden køb af en særlig fyrværkeri.

Advarsler og Tips

Efter alle lysene blev brændt, vil de være i lang tid til henfald, så det er vigtigt nøje at slukke hele strukturen. Korruption længe forbundet med stærk varme, der vises som et resultat af fyrværkeri fra Bengal lys.

En sådan forestilling værd at se. Hvem nogensinde ser det, vil det altid ændre den udtalelse Bengal lys. Det vigtigste - at gøre alt bevidst og omhyggeligt at eksperimentet var en succes, og der var ingen dårlige konsekvenser.

Sådanne fyrværkeri endnu lysere og varmere end dem, vi er vant til at overveje fra vinduet i sin lejlighed eller en høj bro på en helligdag. Gode følelser helt sikkert brug for at fange på kameraet for at vise alle, at du har gennemført en sådan en kraftfuld og vanskelig eksperiment. Nyd livet og give dig selv levende erindringer, der fylder sjælen med varme, lyse og sind erfaringer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.