HjemlighedVærktøj og udstyr

Teknik "Karcher": damprenser "SC 2 Premium". anmeldelser

Husholdningernes rengøringsudstyr i dag producerer næsten alle kendte producenter af husholdningsapparater. Nogle af dem følger en konservativ linje og udvikler en støvsuger med den traditionelle princip om arbejde, andre er med held indføre ny teknologi i modellen. Men der er også firmaer, som tilbyder næsten unikke produkter. Ved denne teknik omfatter damprenser "Karcher SC 2 EU», som gennemgår notere høj effektivitet og brugervenlighed. Vi kan ikke sige, at familien af tyske dampgeneratorer absolut revolutionerende, men en så høj grad af kvalitetsindikatorer i stand til at spørge netop i dette segment.

Generel information om modellen

Modifikation ikke repræsenterer den indledende klasse i rækken af dampgeneratorer "Karcher", kan dens kapacitet tilskrives et grundlæggende niveau. Det vil sige, at selskabet tilbyder også en model med større valgfri og ydeevne. Alligevel de brede masser "Karcher SC 2" Consumer interesse er mere præcist en damprenser som et eksempel på en afbalanceret tilgang til fremstilling af rengøringsudstyr. Model også tilgængelig til en pris, men at det ikke forstyrrer med at give en temmelig høj klasse rengøring. Således, i modsætning til almindelig støvsuger, denne enhed er ikke beregnet til aktivering af høj kapacitet. Der lægges vægt mere på rengøring fleksibilitet i arbejdsprocessen, uden problemer evne til at tjene svært tilgængelige områder og dermed eliminere skadelige mikroorganismer. Selve princippet om drift skaber en masse forskelle fra konventionelle damp renere støvopsamlere.

karakteristika af dampgeneratoren

Rengøring effektivitet opnås ved udsættelse for damp principper. Aktiviteten enhed er en elektromotor 1500 watt. Til sammenligning - selv "junior" version af en konventionel støvsuger har en effekt potentiale på omkring 1800-2000 watt. Den mest produktive arbejde er 2400 watt. Men den damprenser "Karcher SC 2" med succes klarer med sine opgaver og minimalt energiforbrug. Og hvis overfladen kvaliteten er ikke ringere end mere kraftfulde modparter, er el-omkostninger reduceres meget betydeligt.

Endvidere er det værd at bemærke, at tryk på ca. 3,2 bar. Hvis vi sammenligner med de andre medlemmer af klassen af dampgeneratorer, vil satsen være gennemsnittet, men det er ikke en afgørende faktor med hensyn til effektiviteten af rengøringsudstyr "Karcher". Damprenser SC 2 takket være optimeret "fyld" var temmelig beskedne størrelse. Således er dimensionerne af modellen er 380 mm lang, 254 mm bred og 260 mm høj.

teknologiske funktioner

Vi kan skelne mellem to kørselsretninger, hvor funktionerne i modellen er vist. Denne sikkerhed og udstyr. Med hensyn til det første punkt, er håndtaget er udstyret med en særlig lås, som ikke tillader børn at omfatte udstyr uden opsyn af forældrene. Meget bredere usædvanlige løsninger præsenteret i ekstraudstyr og dyser. Designet giver mulighed for nem opbevaring elementer, og boliger udviklere har skabt en særlig parkeringsplads position. Det giver dig mulighed for at stoppe driften af en sådan generator, hvis det er nødvendigt, med korte intervaller, som en "Kärcher". Damprenser SC 2 er også tilvejebragt bekvemt regulator damp. Styremekanismen af optionen er placeret direkte på pistolen, hvilket eliminerer frue af behandlingen til hovedenheden. Nu kan du gå til at stifte bekendtskab med udtalelser fra ejerne af denne model.

Anmeldelser af Design

I skabelsen af mange moderne husholdningsapparater fabrikanter forbundet med ergonomi designkoncepter. Dette kan ses i eksemplet med dampgeneratoren af det tyske selskab. Medlemmer af Forsamlingen bemærkede den vellykkede kombination af komfort og tiltalende udseende. Designet er ikke noget overflødigt, og kroppen er lavet i en temmelig lakoniske stil. Du kan vælge mellem to versioner af modellen - i gul og hvid. Med hensyn til det udstyr, hver dyse indbefatter en damprenser økologisk "Karcher SC 2 Premium". Anmeldelser understrege, at udformningen af dampgeneratoren ikke er forbundet med den voluminøse og uformelig rengøringsudstyr, som bruges af eksperter. Selv på baggrund af moderne støvsugere model ser elegant og æstetisk tiltalende. Lille størrelse har længe blevet en forudsætning for denne teknologi, og virksomheden "Karcher" ikke afviger fra denne regel, tilføjer appel af deres produkter.

Anmeldelser om ergonomi

Beskedne størrelse har en indvirkning ikke kun på den æstetiske opfattelse af kunst. Ifølge ejerne, damprenser, denne model har en høj manøvredygtighed, hvilket gør det muligt nemt at rydde op i de fjerntliggende og urolige områder af huset. Det er dog fremmes ikke så meget mådehold i dimensionerne af kroppen, som effektiviteten af lokkemad for teknikken "Karcher". Damprenser SC 2 er forsynet med et omfattende sæt værktøjer til rengøring. Som bemærket af brugere, kan maskinen nemt betjenes og på glatte overflader, og ved behandling af en fiber coating. Separat, ejerne af ros teknik tip "Comfort", som er designet specielt til sex. Generelt kan modellen bruges til stort set alle rum, der går fra en beskidt gulv til de sarte rengøring køkken overflader.

Anmeldelser af bundling

Arsenal af værktøjer og hjælpematerialer tilbehør, der giver producenten, bør betragtes hver for sig. Foruden en række gulvrengøring husmødre peger at drage fordel af børsterne. Blandt tilbehøret, gruppen observerede tre runde børster - to lille og en stor. Også inkluderet leveres på basis af vævet microfiber, der effektivt vise sig allerede i færd med manuel omarbejde siden opfyldt sin opgave damprenser "Karcher SC 2". Anmeldelser af udstyr er generelt positive, men mange ejere stadig ikke har nok specialiserede værktøjer til målrettet behandling af bestemte materialer. Alligevel alsidighed konstrueret til rengøring operationer i et hjem, er det vanskeligt tilskrives plusser.

Udtalelser om kvaliteten af rengøring

Selvfølgelig er den vigtigste indikator for effektiviteten af enhver teknologi er dens evne til at udføre grundlæggende opgaver. Især boliger, yderligere muligheder og udstyr - kun midlerne til at nå dette mål, som er, rengøring i dette tilfælde. De fleste brugere sætter pris på resultatet af rengøring og desinfektion, som giver en model af "Kärcher". Damprenser SC 2 klarer rengøring hårde gulve, fjernelse vandopløselige pletter, rengøring kalkaflejringer og så videre. D.

Mange understrege evne enheden til fjernelse af problemområder i køkkenet, som rutinemæssigt skal håndtere kemikalier. Desuden dampen ikke kun eliminerer genstridige og hærdede razziaer, men efterlader også ingen striber på overfladen efter rensning. Denne kvalitet er især mærkbar, når man tager sig af sanitetsudstyr i badeværelset.

kritik af eksperter

Stort set alle moderne støvsugere, er dampgeneratorer udstyret med auto-bygge netværkskablet. Eksperter siger, at manglen på denne funktion som en af de mest væsentlige mangler i modellen i form af ergonomi. Også peger på problemerne i færd med at genstarte maskinen. Det forhold, at damp renere "Karcher SC Premium 2" efter vandstrømmen oversvømmet i et stykke blokerer ventil til tanken. Derfor behøver brugeren ikke har mulighed for at udføre rengøring i kontinuerlig tilstand uden forsinkelse.

konklusion

For alle manglerne i tysk dampgenerator er et godt valg, hvis du ønsker en effektiv og alsidig teknik til rengøring i private hjem. Model sin gode ergonomi, lille størrelse, evne til at klare forskellige opgaver rengøring og selvfølgelig, desinfektion effekt. Mange ansøgning og betager producenten om, hvad damprenser "Karcher SC 2 Premium» kan undvære brugen af rengøringsmidler. Som praksis viser anvendelse af maskinen, for at fjerne fedtpletter på kogezonen stadig kræver anvendelse af specielle kemikalier. Men der er en hage. Teoretisk fjernelsen af sådan kontaminering er mulig, og dampgeneratoren - en anden ting er, at det vil tage længere tid, men med tilsætning af renseopløsningen plak vil blive elimineret i sekunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.