HjemlighedVærktøj og udstyr

Gaskedel "Naven": anmeldelser. Gaskedel Navien: Pris og specifikationer

For en række ejere af landejendomme er stadig relevant spørgsmål om at vælge en gaskedel udstyr. Det er vigtigt først og fremmest at være opmærksom på producenten.

Kriterierne for udvælgelse

Leverandør selskab skal bevise deres produkter på det relevante marked. Hvis du beslutter at vælge en gaskedel "Naven" som gennemgår vil blive præsenteret nedenfor, skal du være opmærksom på en række parametre, nemlig kapaciteten af udstyr, omkostninger og ydeevne, hvilket er meget vigtigt, når man overvejer sådant udstyr.

Den effekt af mærket "Naven" kedler

"Naven" - gas vægmonterede kedel, anmeldelser om hvilke du bør vide, har en vis magt, som er et sæt af relevante parametre iboende varmeforbrugere. Disse omfatter radiatorer og varmt vandforbrug, hvilket er sandt, hvis kedlen har to kredsløb. I betragtning af gaskedel "Naven 'anmeldelser om hvilke du vil være nyttigt at læse, før du besøger butikken, bør du overveje at dual-kredsløbsmodeller jo mere end andre krævede organiseringen af varmesystemet i et hus på landet. Ofte nok for disse anordninger er knyttet yderligere grene leverer varme nytte udvidelser. Disse omfatter garager, bade, saunaer eller puljer. I dette tilfælde er det nødvendigt at vælge en enhed, der er i stand til at modstå høje belastninger og har en formidabel effekt. Kun på denne måde kan gøre det muligt for samtidig tilslutning af alle varmeforbrugerne. Hvis i et land hus blot to varmeforbrugere, nemlig varmt vand og varme, er det muligt at beregne den relative varmesystem.

Funktioner af beregning

Beregningen er enkel nok, men det bliver nødt til at tage hensyn til dimensionerne af rummet, antallet af vinduer og isolering af bygninger. Eksperter siger, at 10 kvadratmeter byggeri område med en standard loftshøjde, som er lig med tre meter eller mindre, 1 kW er tilstrækkelig. Hvis varmeforbrugerne er mere end to, er du nødt til at foretage en mere grundig overvejelse.

Karakteristik af komfort og effektivitet af kedelproducenten "Naven"

Gaskedel "Naven 'anmeldelser om som du kan læse i denne artikel kan henvise til en af tre klassifikationer, så modellen kan være væg, gulv eller kompensation. Gulv- og væghængte kedler er standardudstyr, som er kendetegnet ved installationsstedet. Med hensyn til kompenserende udstyr, kan det være gulv eller væg. Som det vigtigste aspekt af datamodellen udfører høj effektivitet, som kan nå 100%. Er varmeenergien i sådanne modeller er ikke kun på grund af forbrænding brændstof, men også af den energi, der frigives under kondensering. Sidst ud fra kedlen sammen med forbrændingsprodukterne. Hvis du har brug for en gaskedel "Naven", der vurderinger, vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, bør du være opmærksom på de driftsbetingelser. Moderne produkt beskrevet af brandet kan passe under alle forhold. Du skal tage hensyn til, at hver enkelt kategori har sin egen styrke, der bestemmer effektiviteten af driften.

Anmeldelser af monterede kedler virksomheder Naven

Forbrugerne vælger monteret gasfyr med den begrundelse, at de har en lav pris og er kendetegnet ved nem installation. Hvis varmeanlægget ikke opfylder visse krav i den alvorlige, vil den hængslede enhed være den mest hensigtsmæssige løsning. Købere påpege, at sådanne modeller tjene som en mini-kedel, hvor fabrikanten har lagt automatisering, ekspansionsbeholder, cirkulationspumpe, og specielle sensorer, der er designet til at sikre sikkerheden af udstyr drift. Dette indikerer, at for lave omkostninger tilbyder fremragende varmelegeme.

Gas kedler "Naven", der gennemgår oftest ganske positivt, vil det være muligt at installere selv uden at bruge hjælp fra fagfolk. Du bør dog huske på, at enheden har en imponerende vægt, så at installere en sådan anordning får brug for hjælp fra en anden person. Ovnen skal tilsluttes til røret gas, der skal forbindes, og efter det kolde vand take rør på varmtvandsforsyningen og tilsluttes på opvarmning. Avancerede brugere opmærksom på, at dette udstyr har en anden klar fordel, som udtrykkes på en lille skala. Hvis du hænger på væggen i kedlen, kan pladsen nedenunder bruges til deres egne behov.

Funktioner gulv kedler fra producent Navien

Gas kedler "Naven", som anmeldelser er vist i artiklen, kan være gulv. Som en del af et sådant stærkt instrument i maksimal fordel pålidelighed. Moderne støbejern kedler har indvendige sikkerhed midler og styre forløbet af forbrænding. Hvis vi foretage en sammenligning med kondens og væg modstykker, de kræver vedligeholdelse og inspektion gange i løbet af året. Hvis det kommer til udendørs udstyr, en sådan enhed er ikke behov for en sådan behandling. Det vil være nok en gang at åbne i tre år, for at rense brændkammeret, som vil fortsætte med at fungere.

Anmeldelser af kondenserende gaskedler

Hvis du beslutter dig for at købe en kondenserende gaskedel "Naven-24", som gennemgår vil være forpligtet til at læse, før de køber provision, så skal du vide om sine styrker. Ejerne af landsteder hævder, at de opererer på maksimal effektivitet. Effektiviteten af op til 100%, kan du spare brændstof, reducerer forbruget. Men som fremhævet af købere af alle former for udstyr, denne form for kedlen det er den dyreste. Blandt andet sin installation omkostningerne er også dyrt. Hvis korrekt installation sådant udstyr, og derefter følge producentens anbefalinger til brug, er enheden klar til at tjene i 15 år.

Oplysninger om udgifterne til

Gulv stående gaskedler "Naven", som gennemgår vil være nyttig information, har en pris på 67 000 rubler. Hvis vi taler om vægmonteret udstyr, så selvfølgelig, det vil være billigere. En sådan model af disse produkter koster 45 000 rubler.

Efter installation af enheden, kan du stole på producentens garanti. Men vi skal ikke haste med håndskrevne redigering. Nogle gange vil gøre garantien ugyldig. Ganske ofte, de professionelle i de selskaber levere tjenester til installation og tilslutning udstyr. Du vil herefter modtage et dokument, der bekræfter, at arbejdet blev udført i overensstemmelse med reglerne. Hvis du ønsker at omgå gaskedel "Naven", anmeldelser, hvoraf det mest positive, tjente i lang tid, er det bedst at overlade det til at tilslutte fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.