Publikationer og skrive artiklerBoganmeldelser

Vitaly Lozovsky. "Hvordan til at overleve og tilbringe tid med fordele i fængsel"

Artwork Vitaliya Lozovskogo "Hvordan skal overleve og tilbringe tid med fordele i fængsel" er blevet en reel vejledning for fanger. Indholdet kan du finde svaret på alle spørgsmål, der bekymrer både fanger afsoner en lang straf, samt nytilkomne.

Uforklarlige kreativ forfatter

Writer Vitaly Lozovsky blev født i 1966. På trods af den medicinske uddannelse, rive med historier om mennesker, der har gennemgået alvorlige prøvelser i livet - fængsel. For det første har forfatteren længe førte et forum, hvor besvare spørgsmål, støttet og let at kommunikere med folk, der er i en så vanskelig situation. Hans forum var meget populær blandt dem, der var i fængsel i lang tid, og dem, der bare har indtastet området denne forfærdelige atmosfære.

I 1998 Vitaly Lozovsky sendt til "rejse" - han beslutter sig for at besøge flere fængsler. I midten af 2001, besøgte han mere end 12 russiske og ukrainske fængsler og kolonier. Disse besøg gjorde et stærkt indtryk på ham, og i 2004, forfatteren udgiver sit værk "Hvordan skal overleve og tilbringe tid med fordele i fængsel." For mange mennesker, der nogensinde har stået over for med det arbejde af forfatteren, er det fortsat et mysterium: Hvad forårsagede sådan en usund interesse i verden bag en betonmur?

Vitaly Lozovsky - alt om livet i fængslet

Writer Lozovskiy lang og flittigt arbejdede på hans skabelse. Allerede i 2010, bogen "Hvordan skal overleve og tilbringe tid med fordele i fængsel" udkom. Det var den første del af arbejdet Lozovsky i serien, kaldet "Instinct".

Book Vitaliya Lozovskogo hovedparten af dens indhold: den består af artikler, som forfatteren først offentliggjort på sin hjemmeside. Produktet genren er en samling af referencematerialer for overlevelsen af dem, der skal bære så tung af vital udholdenhed.

Register som et resultat af landets studier

Dette er enestående i sin genre, bogen er et resultat af studiet af livet for mennesker frihedsberøvede, og de foranstaltninger, som myndighederne har truffet for at bevare den offentlige orden. Arbejdet levende beskriver de følelser og følelser af de mennesker, der engang snublede og gjort en fejl, der kostede ham frihed.

Lozovsky fortæller historien om fængsler, maling fortolkning af alle fængsel "striber", giver råd om, hvordan man opfører sig i forskellige situationer, såsom at slå, tortere og alle lignende, forklarer netop alle indenlandske regler i fængsel verden, forklarer de vigtige dele af livet bag tremmer.

Vitaly Lozovsky. Bøger, som er en fortsættelse

Da bogen "Hvordan skal overleve og tilbringe tid med fordele i fængsel" er den første udgave af en komponent, som har haft en popularitet Lozovskiy fortsatte sit arbejde. Den anden del af denne håndbog var "Intensiv træning for frihed" for dem, der havde meget lidt tid før befrielsen. Dette kursus indeholder adfærdsregler for dem, der for nylig har "siddet" med bandet. Writer Vitaly Lozovsky beskrevet i detaljer alle de finesser af omverdenen, har gjort klare sociale normer og uskrevne love for moral.

Det næste skridt af forfatteren Vitaliya Lozovskogo hjælpe fanger var at skabe uddannelse "Fight Club", som sigter mod at vinde over frygten for omverdenen ved hjælp af et specielt udvalgt program for fysisk træning og psykologisk effekt på personen. Passage af kun et års uddannelse forudsætter, at en person kan fortsætte med at leve det gamle liv, på trods af at de sidste par år ikke kan slettes fra hukommelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.