Nyheder og SamfundPolitik

USAs præsident Aircraft: oversigt, beskrivelse, egenskaber og interessante fakta

USA præsidentens fly er et levende symbol på USA i almindelighed og kontoret for den første person i særdeleshed. Når et statsoverhoved rejser i udlandet eller i det land, får han en højteknologisk og luksuriøse Airbus. Den mindeværdig dag den 11. september fly af George W. Bush har vist, at det er meget mere end et jetfly - "747" blev en mobil bunker, når alle jordpositioner syntes at være sårbare over for angreb.

Så hvad er forskellen, "Air Force One" på andre fly, og det kræver, at lederen af staten kunne flyve rundt i verden? Hvis vi overveje, hvor meget flyet bærer den amerikanske præsident, er det ikke overraskende, at medierne kalder det "flyvende Hvide Hus".

Hvad er "Air Force One"?

De fleste mennesker har en generel idé om planet for amerikanske præsident - flyvende kontor med alle former for high-tech udstyr. Men der er to vigtige fakta om hvor offentligheden kender lidt.

Teknisk set "Air Force One" fly er ikke. Denne radiokaldesignal på fly af US Air Force, transporterer præsidenten for De Forenede Stater. Så snart statsoverhoved er en flyvende bil, det er nævnt besætningen og alle de controllere som "Air Force bord №1» (Air Force One) for at undgå forveksling med andre luftfartøjer i området. Hvis formanden bevæger sig på flyet af hæren, kaldes det "Army bord №1», og hver gang han får på sin specialiserede helikopter, bliver han en "board flåde №1». Men civile så kaldte sig "747".

Præsident for United States Air: Funktioner

Til dato er der to passagerfly, der flyver regelmæssigt under denne betegnelse - næsten identisk "Boeing 747-200B". Egne fly har betegnelsen VC-25A med hale numre 28000 og 29000.

Disse to fly har samme generelle struktur af en konventionel "Boeing 747-200B" og lignende egenskaber. De har næsten samme højde på en seks-etagers bygning (19,8 m) og længden af en by blok (70,66 m). Hver af dem har fire jetmotor General Electric CF6-80C2B1, som giver trækkraft 252 kN hver. Den maksimale hastighed ligger i intervallet fra 1014 til 1127 km / t, og den maksimale loft er 13747 m. Hver plan bærer 203129 liter brændstof. Flyet vejer 377,842 kg i en helt bremse for flyvninger til lange distancer tilstand. Med en fuld tank fly kan flyve omkring halvdelen af verden (12553 km).

Som med den normale "747", disse tre niveauer af fly. Men inden for "bord №1» er helt forskellig fra kommercielle passagerfly.

Inde Air Force One

USA præsidentens fly, lounge, som har en nyttig areal på 371 kvadratmeter. m., meget mere som et hotel eller et kontor end et passagerfly, med undtagelse af sikkerhedsseler på alle pladser. Det laveste niveau anvendes primært til at transportere varer. De fleste af passageren område er på den midterste niveau, og den øverste er primært taget af kommunikationsudstyr.

Præsidenten er om bord på opholdsrum, som omfatter hans soveværelse, badeværelse, motionsrum og kontorer. De fleste af møblerne på flyet lavet i hånden af mester møbelsnedkere.

Personale indsamlet i et stort mødelokale, der også fungerer som en spisestue. De højere rækker har deres egne kontorer, mens de resterende medarbejdere i præsidentens administration, også have et sted til arbejde og fritid. Der er et separat område for de ledsagende journalister, samt plads til pligt personale. Generelt kan den amerikanske præsident flyet komfortabelt bære 70 passagerer og 26 besætningsmedlemmer.

Hollywood-version

"Air Force One" blev vist indefra i den eponyme Hollywood-film fra 1997 med Harrison Ford i rollen som den amerikanske præsident. Selv om nogle dele af natur vagt ligne den oprindelige instruktør af filmen fik afløb for kunstnerisk kreativitet. Der er ingen reel fly redning kapsel, som vist i filmen, og selv faldskærme. Selvfølgelig undsætning kapsel - er ikke noget, som vi kan tale.

layout

USA præsidentens fly er indhyllet i nogle mytiske, mystiske halo, hovedsagelig fordi adgangen til den er begrænset for de fleste mennesker. Selv de inviterede politikere og journalister er ikke tilladt i nogle dele, og flyvevåbnet forsigtig nok til at skjule de specifikke detaljer i flyets layout. Hvilke hemmeligheder holder planet for den amerikanske præsident? En række officielle og uofficielle kilder offentliggjorde en generel beskrivelse af, hvad der er inde i "board №1», men ingen, så vidt vi ved, ikke ligefrem sige, hvordan delene relaterer til hinanden. Og selv hvis nogen gjorde, han sandsynligvis ville have modtaget en høflig råd til at skjule disse oplysninger af hensyn til den nationale sikkerhed.

Her er hvad vi ved: som sædvanlig "747", der er den amerikanske præsident i flyet opdelt i tre dæk. Og som du kan gøre på tv-udsendelser, passagererne komme i gennem tre døre. Normalt statsoverhoved, indbydende atmosfære, nyder døren på den midterste dæk, som driver en selvkørende passager trapper. Journalister ind gennem bagdøren, hvor de straks klatre op ad stigen til den midterste dæk. Det meste af området for pressen ligner en førsteklasses afsnit af en konventionel jet liner, med en komfortabel og rummelig opholdsstue.

Logisk set bør også være:

  • område for personale;
  • kabys;
  • et konferencerum og en spisestue;
  • præsidenten og hans kontor nummer,
  • et sted for arbejde og resten af besætningen.

Og, selvfølgelig, skal være et kommunikations-hub rum, salon og cockpit, som på den sædvanlige kommercielle passagerfly.

Sammen med ikke-traditionelle brug af passager plads, "board №1» er fyldt med en bred vifte af teknologier, der gør det anderledes end konventionelle jetfly.

Egenskaber

Da den "board №1» transporterer præsidenten, kan nogle ture være ganske lang, og flyet har en række særlige funktioner, hvoraf mange er fraværende på civile fly.

Besætningen er ved at forberede mad i to fuldt udstyrede køkkener. En stor mængde fødevarer opbevares i fryseren på bunddækket. Besætningen kan fodre op til 100 personer ad gangen og gør det muligt for opbevaring for at have et lager på 2.000 stykker.

Mange teknologier, der er involveret i den medicinske bugten. Der er en omfattende apotek, en masse udstyr til akut behandling, og selv en fold-ud operationsbord. Besætningen omfattede også en læge, der rejser med præsidenten, hvor han går. Takeoff, fly maksimalt forberedt på alle mulige uforudsete udgifter.

I modsætning til den sædvanlige "747", "board №1" er udstyret med sin egen optrækkelige stiger foran og bagved til ind- og udstigning. Trapper åbne på det nederste dæk, og besætningsmedlemmer og personale klatre den interne trappe for at nå det øverste dæk. Flyet har også sin egen bagage loader. Med disse tilføjelser, "board №1» er uafhængig af de tjenester i lufthavnen, som kan udgøre en sikkerhedstrussel.

E-fyldning

Det mest bemærkelsesværdige træk ved flyet er dens elektronik. Det omfatter 85 telefoner om bord, samling af radioer, faxmaskiner og edb-forbindelser. Der er også 19 tv og en bred vifte af kontorudstyr. Telefonen er tilsluttet til en konventionel jordledninger og offentlige kommunikation. Præsidenten og hans personale kan tale med enhver person i verden, der bevæger sig med marchhastighed på et par kilometer over jorden.

Arbejdet ombord elektronik givet nogle 380 km ledninger (to gange mere end den sædvanlige "747"). Afskærmning tilstrækkeligt til at beskytte udstyr mod elektromagnetiske impulser frembragt af en nuklear eksplosion.

En anden funktion er muligheden for at tanke op under flyvningen. Samt B-2 eller andre kampfly, det tillader beholderen at blive i luften på ubestemt tid, hvilket kan være afgørende i en nødsituation.

Nogle af de mest interessante elementer i "board №1» - avancerede flyelektronik og beskyttelse - er klassificeret. Men flyvevåbnet hævdede, at flyet er afgjort militært, og designet til at modstå angrebene luft. Desuden er det udstyret med jamming udstyr, som er i stand til at jamming fjende radar. Flyet er også i stand til at skyde infrarød fælde at aflede varmesøgende missiler.

forberedelse Flight

Hver flyvning "board №1» er klassificeret som en militær operation og produceret i overensstemmelse hermed. Soldater på Andrews Air Force Base i Maryland før afgang omhyggeligt inspicere fly og landingsbanen.

Når det kommer til take-off tid, præsidentens helikopter giver statsoverhoved fra Det Hvide Hus til Andrews Air Force Base. base-personale overvåger uautoriseret fly i nærheden og har ret til at skyde dem ned uden advarsel.

Før hver flyvning, "board №1» Air Force sender til destinationen fragtfly C141 Starlifter, bærer præsidentens kortege. Det omfatter en samling af skudsikre limousiner og varevogne, lastet med våben for sikkerheden af staten hovedet på jorden.

Præsident ankommer altid i bunden med "fodbold" - en kuffert til at gemme koder for nuklear implementering. Air Force officer vogter ham under flyvningen, inden du afleverer hæren officer på jorden.

Privilegium at arbejde med præsidenten

Ligesom en almindelig passagerfly, den første person i landet betjenes af flyvningen flybesætninger og stewarder forberede og servere mad, og rengør flyet. De er nøje udvalgt fra militæret med en uberygtet. Besætningsmedlemmer, der udarbejder mad skal være i overensstemmelse med den høje grad af sikkerhed. For eksempel at købe mad, de arbejder under dække, og vælg supermarkeder chance for at forhindre forgiftning forsøg. Betjenes af fly af amerikanske præsident stejlere fem-stjernet hotel.

Besætningsmedlemmer er meget sjældne privilegium - de arbejder med præsidenten, når han er i den mest sårbare tilstand. Hver præsident siden Harry Truman, opretholdt tætte bånd med hans flybesætninger og den sidste flyvning har altid været følelsesmæssigt.

Præsident Plane: Historien om den amerikanske "board №1»

Indtil Anden Verdenskrig, USA hoved rejste sjældent langt fra hjemmet. Besøger andre lande tog for meget tid og huggede hovedet af landet fra store institutioner.

Udviklingen af luftfarten har tilladt præsidenten til at bevæge sig rundt på kloden og for at vende tilbage til USA på kort sigt. I 1943, Franklin Ruzvelt blev den første statsoverhoved, der er steget i luften ved at gå på en flyvende skib "Boeing-314" på en konference i Casablanca.

Roosevelt besluttede at tage dette skridt, fordi de tyske ubåde gjorde Havet for farligt. Men succesen med den mission at gøre flyvningen en standard måde at bevægelse af præsidenten. Snart har regeringen besluttet at afsætte en særlig militær fly præsident. Air Force oprindeligt valgte C-87A Liberator Express, et bombefly B-24 er konfigureret til civilt brug, som er døbt "Gæt hvor."

Efter endnu C-87A styrtede under mystiske omstændigheder, sikkerhedstjenesten besluttet, at flyet ikke er pålidelig nok til præsidenten. Snart for Roosevelt blev fremstillet ved C-54 Skymaster, som havde et soveværelse, en radiotelefon og trækkes tilbage lift til en kørestol. Flyet, med tilnavnet "den hellige ko", bærer statsoverhoved på en række vigtige missioner, herunder den historiske Jalta-konferencen.

Præsident Truman "hellige køer" havde arvet, men det blev derefter erstattet af en modificeret DC-6, med titlen "Uafhængighed". I modsætning til den tidligere fly, den nye "bestyrelse №1» fornem patriotisk farvelægning med en ørn hoved på stævnen. Eisenhower to identiske propelfly blev forsynet med opgraderet udstyr, herunder telefon og fjernskriver.

Fra Eisenhower til Obama

I 1958 Flyvevåbnet forudsat to "Boeing 707". Det var et stort skridt fremad i forhold til den tidligere fly. Det begyndte derefter at bruge tegnet call "bord №1», og offentligheden tog dette navn efter Kennedy indtastet kontor.

I begyndelsen af sin embedsperiode tilføjet Kennedy mere avanceret, langtrækkende "Boeing-707", samt overvåget ændringen af æstetiske design - blå og hvide indretning, der bruges til denne dag.

Dette fly og dens tvilling, bestået i luften flåde i 1972, spillet en rolle i en række større historiske begivenheder i de sidste 50 år. "Boeing-707" bærer Kennedy i Dallas november 22, 1963 og på samme dag, rive hans krop tilbage. I flugt, blev Lindon Dzhonson taget i ed som den næste amerikanske præsident. Den samme plan var lastet Nixon fra DC til Californien efter sin pensionering. Halvvejs besætning fået bekræftet, at Gerald Ford blev taget i ed som den næste præsident, og kaldesignal af flyet er blevet ændret på SAM (Special Air Mission) 27000.

"Boeing-707" Reagan serveret i to perioder, og George HW Bush i løbet af sin første periode. I 1990 har 707 ud af dato blevet ændret til "747" - planet for den amerikanske præsident Barack Obama bruges i dag.

En anden ændring af statsoverhoved af flyflåden blev planlagt tilbage i 2010 efter 20 års drift. Hvis du sammenligner fly formændene for de forskellige lande, er USA særlige nyhed af luftfartøjer ikke allokeret. For eksempel, mere moderne "Boeing-747-400" er til rådighed for premierminister Japan, kongen af Bahrain, Sultanen af Brunei, Kongen af Oman, konge af Saudi-Arabien og andre. 28 januar 2015 Air Force meddelte, at næste præsidentvalg fly vil være " Boeing 747-8".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.