Nyheder og SamfundPolitik

Parlamentet i USA som et lovgivende organ. Kongressen

USA er et præsidentielt republik. Det vigtigste element i det politiske system er magtens tredeling i tre kategorier: udøvende, lovgivende og dømmende. Denne struktur gør det muligt at opretholde en balance i landet.

Historien om forekomst

I første omgang al magt var i landet i hænderne på den amerikanske forfatningsdomstol Congress (1774). Individuelle ledere i landet på det tidspunkt ikke eksisterede, og USA-Parlamentet (Kongressen) valgt blandt sine medlemmer præsidenten, hvis rolle var imidlertid ikke stor - det bare var formand under afstemningen. Kun i 1787 erhvervede USA status et præsidentielt republik, og den vigtigste leder af landet blev præsident. Lederen af USA repræsenteret af den føderale udøvende myndighed i landet. Effekten af lederen af landets støtte og styrke de vedtagne to år senere ved forfatningen.

Til afbalancering af elsystemet i USA der er dens opdeling i tre grene: udøvende, lovgivende og dømmende. Hver struktur har evnen til at påvirke aktiviteterne i en anden magt, som gør det muligt at opnå den maksimale balance. Den første amerikanske kongres i sin nuværende form blev indkaldt i 1789. Et år senere flyttede han til Washington State Capitol bygning.

Amerikanske kongres (Parlamentet)

Den amerikanske kongres, eller parlamentet, er den lovgivende magt i landet. Dens struktur omfatter to links:

  1. Repræsentanternes Hus.
  2. Senatet.

Valg i begge strukturer er holdt i hemmelighed. Medlemmer af strukturer kan ikke opløses før udløbet af deres embedsperiode.

Repræsentanternes Hus

Det vælges for to år, og antallet af dens medlemmer er 435 mennesker. Antallet af medlemmer afhænger af antallet af distrikter i Amerika, og fordeles pladserne i forhold til befolkningen. Ændring af antallet af repræsentanter fra staten finder sted hvert tiende år, og kun i henhold til resultaterne af folketællingen. Til medlemmer af Huset skal opfylde visse krav: Det skal være mindst 25 år har amerikansk statsborgerskab i mindst syv år og bor i staten, som ønsker at blive en repræsentant.

Senatet

Senatet er dannet for en periode på seks år, men hvert andet år, opdateres en del af sin sammensætning. Repræsentanter vælges for to personer fra staten, og antallet af dets befolkning ikke spiller en rolle. strengere end i Repræsentanternes Hus senatorer krav. Senatorer skal være en amerikansk statsborger (som er statsborger i mindst ni år), har nået tredive år og bosat i det land, de interesser, som han kommer til at repræsentere.

Parlamentsmedlemmer

Nationalkongres i USA giver sine medlemmer særlige status og rettigheder. De er immune, som opererer kun under møderne, på vej til dem, og omvendt. Fra dette privilegium, der er undtagelser: forræderi, felony og brud på den offentlige orden. Medlemmer af den amerikanske Kongres er heller ikke ansvarlig for de erklæringer og stemmer. Men der er undtagelser, de kan blive udsat for disciplinære foranstaltninger, såsom en påtale, irettesættelse, tab af anciennitet status, med undtagelse af sammensætningen.

Parlamentet giver sine medlemmer i USA mandat, de kom til intet forpligter vælgerne, fordi de repræsenterer interesser nationen. Men i virkeligheden, genvalg af medlemmer, som afstemningen af almindelige borgere, så deres mening, man kan regne med.

Lovgivende giver sine medlemmer og andre privilegier. Alle parlamentsmedlemmer er betalt, gratis brug af et stort antal af sundhedspersonale, samt flere andre tjenester. De er forsynet med kontorlokaler, samt indholdet af pensionen er udpeget. MP pension beregnes på grundlag af længden af hans arbejde.

Strukturen af kamrene. Senatet og den amerikanske Kongres

Hvert kammer of Congress har sin egen interne struktur. Repræsentanternes Hus ledes af formanden, hvis valg finder sted på det første møde. US-Parlamentet giver sine brede mandat. Speaker er den tredje person i hele staten (1. - præsidenten, den 2. - formanden for højesteret). Således udpeger disciplinære foranstaltninger, bestemmer de vigtigste spørgsmål fra mødet, giver ret til at stemme parlamentsmedlemmer. Stemmen af højttaleren er afgørende stemmelighed.

Det vigtigste ansigt af Senatet er næstformanden. Under hans fravær, er hans midlertidig erstatning valgt (i virkeligheden, den stedfortrædende er hovedpersonen). Han er bindeleddet mellem den udøvende og den lovgivende magt. Næstformand fået nogle møder, dirigerer regningerne i visse udvalg, skilte og godkender regningerne. Han har også en afgørende stemme i tilfælde af en tvist, ellers næstformanden deltager ikke i afstemningen.

Årligt møde, som begynder i starten af året og varer mere end seks måneder, med pauser. Typisk mødet i kamrene sker hver for sig, men der er undtagelser. Disse møder afholdes normalt i offentligheden, betyder det ikke, at afholdelsen af en hvilken som helst af det hemmelige møde. Mødet anses gyldig, når flertallet af stemmerne.

Yderligere kamre fungerer strukturen i deres udvalg. Der er to typer af dem:

  • Permanent.
  • Midlertidig.

Stående udvalg, der er 22 i Repræsentanternes Hus og 17 i Senatet. Antallet af udvalg defineret af den øverste lov i landet (forfatningen). Hvert af udvalgene beskæftiger sig med et separat spørgsmål (medicin, økonomi, det nationale forsvar, økonomi, etc.). Formændene for stående udvalg er repræsentanter for det største parti med den største anciennitet og erfaring i Kongressen.

Særlige Udvalg, der nedsættes kun når det er nødvendigt. Det kan være sager om undersøgelse af visse spørgsmål blandt offentlige institutioner eller løse problemer. De sidder på ethvert tidspunkt og på ethvert sted. På mødet kan indkalde vidner og til at anmode de nødvendige dokumenter. Efter afgørelsen fra det særlige udvalg skal opløse.

party fraktioner

Amerikanske kongres omfatter to store partier:

  • Demokratisk.
  • Den republikanske parti.

Begge disse parter danne deres egen fraktion, ledet af valgte ledere. På en brøkdel af udvalg har været etableret i forskellige områder, og der er festarrangører. De repræsenterer interesserne for medlemmerne af den fraktion, og at overvåge overholdelsen af reglerne i hus. Det republikanske parti og Den Demokratiske bidrage udnævnelsen til udvalg, gennemføre valgkampagner og støtte initiativet fra medlemmer af Parlamentet.

Beføjelser af Kongressen

USA lovgivende organ har en bred vifte af beføjelser. De kan opdeles i to grupper:

  • Generelt.
  • Special.

Generelle beføjelser udøves af begge kamre i parlamentet. De omfatter: finance (skatter, afgifter, lån, gæld, valutakurser, etc.), økonomien (handel, patent og lov om ophavsret, konkurs, videnskab og håndværk, etc.), forsvar og udenrigspolitik (krig, hær, etc.) , opretholdelse af den offentlige orden (politi, oprør og opstande, og andre). Der er også en generel beføjelser omfatter vedtagelsen af spørgsmål af statsborgerskab, de føderale domstole og nogle andre.

Særlige beføjelser af Kongressen gennemføres hver af sine kamre separat. Afdeling har deres funktioner, som hver især løser problemet (f.eks Repræsentanternes Hus er undertiden ret til at vælge præsidenten og senatet sommetider beslutter på skyld og uskyld en borger).

lovgivningsprocessen

Lovgivningsprocessen begynder med introduktionen af regningen til kongressen. For at fremskynde kan foretages behandlingen af lovforslaget til samtidig behandling af begge kamre. I hvert af kamrene i Parlamentet går et lovforslag igennem tre vigtigste faser i betragtning. Og der er en ekstra skridt - overvejelse af udvalget.

Under førstebehandlingen af lovforslaget netop indsendt til behandling, så er det forelægges for ad hoc-udvalg, der har ansvaret for dette område, eller endda flere udvalg samtidig. Her dokumentet er dybt studeret, ændre den og add-ons. Hvis et flertal af medlemmerne af udvalget godkender regningen, det går på yderligere overvejelser.

Den anden læsning er at læse teksten i lovforslaget, muligheden og nødvendigheden af ændring og tilføjelser.

Den tredje læsning oplyses en forbedret endelige version af regningen, og derefter erklære afstemningen. Hvis den første Lovforslaget blev vedtaget af salen, kan det gå til den næste forekomst. I den næste afdeling passerer den samme procedure for revision. Hvis mellem kamrene er ikke enighed, så et forligsudvalg, som hjælper med at finde en løsning, der tilfredsstiller begge parter. Selv hvis dette ikke virker, og konsensus er endnu ikke dannet, skal regningen afvises. Med godkendelsen af regningen ved begge kamre, det går til den afsluttende fase - undertegnelsen af præsidenten. Efter denne procedure, skal regningen være vedtaget og skal offentliggøres.

opløsning

USA parlament har en bred vifte af beføjelser. Dets aktivitet er ikke begrænset til oprettelse og godkendelse af loven, han er engageret og vedtagelse af beslutninger. Det kan være en simpel løsning, fælles og overlappende. Simpelthen identificerer aktiviteterne i salen og dens medlemmer er kun accepteret, hvorefter de skal godkendes af den amerikanske præsident. Fælles beslutning og afstemningen skal betragtes begge kamre. Matching er accepteret af to kamre i Kongressen om deres forhold.

Kongressen og status for dens mangler

Den rolle, som Kongressen i USA er enorm. Han er ikke bare et lovgivende organ. Parlamentet påvirke forsvaret af landet. Hans status langt overstiger rolle Pentagon, som skal tages i betragtning, ikke blot fra parlamentarikerne mening, men i dem alle adlyde. Dette reducerer den militære styrke i Amerika. For eksempel, for en beslutning om etablering af nye våben eller militær transport militær skulle vise sig at medlemmer af Kongressen dette behov og alle fordelene ved en sådan beslutning. I dette tilfælde parlamentsmedlemmer har ingen idé om snørklede af militær politik, detaljerne i våben og forsvarsmateriel organisation som helhed. Hovedparten af medlemmerne af Kongressen har en juridisk embedseksamen. Militæret har at gøre masse reklame og arrangere hele præsentationen med det formål at vinde over flere stemmer. Denne procedure har sine ulemper. Den første er indførelsen af hemmelig beslutningstagning under retsmødet af sådan en stor gruppe af mennesker. Dette gør det umuligt at holde hemmeligt fremkomsten af nye produkter. For det andet, parlamentsmedlemmer, der ikke har nogen særlig uddannelse, ikke se på det reelle behov, og mere levende præsentation af en repræsentant. For det tredje, den samme situation er med spørgsmålene om at løse militære konflikter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.