Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Strizhenova Ekaterina: Options tal, biografi, personlige liv

Over skuldrene af skuespillerinden i mere end 40 roller i film og utallige roller i teatret. For første gang på tv, kom hun til en alder af 5 år og da denne sti ikke efterlader. Strizhenova Catherine, tal som parametre konstant skiftende, altid yderst feminin. Denne brændende brunette vundet hjerter af mange fans af russisk biograf og teater.

Den første kunstneriske oplevelse

Født i familien af moderen og faderen til filologen forfatter og journalist, Kate snart begyndte at vise sit ønske om kreativitet. Knap nåede en alder af fem, begyndte hun at blive vist på tv som medlem af børneprogrammer. Så for første gang hun mødtes med en ledende rolle - endnu praktiseres på børns shows og koncerter.

I en alder af 6 år, blev hun medlem af dansegruppe "Kalinka", som stadig husker kærligt. "Kalinka" har turneret over hele landet, der udfører på dens faser og deltager i et tv-apparat.

skuespiller film karriere

For første gang vises Strizhenova Ekaterina Vladimirovna i melodrama "Leader", der udkom i 1984. Så den håbefulde skuespillerinde var kun 16 år gammel. Efter at hun medvirkede i filmene "Angels of Death", "Et andet liv", "The Insider", "Cool spil", "Echoes of the Past", "Sons hans kæreste", "twist af skæbne", "Love og lidt peber "" Bedstefar af mine drømme "og mange biroller.

Hverken mere eller mindre, end 40 filmroller at spille for sin skuespillerkarriere Ekaterina Strizhenova. Film med deltagelse af skuespillerinden virkelig ikke kunne lide hinanden. Specielt påvirket sin popularitet i omdannelsen af billedet af Zhanny De Brissac i filmen "The Grevinde de Monsoreau." Strizhenova Catherine parametre former, der gør det muligt at spille en noget anden rolle, deltog i opførelser af statens teater og film skuespiller Anton Chekhov Teater.

Deltagelse i TV-projekter

Ud over film, Strizhenova Ekaterina Vladimirovna forsøger sig i rollen som studievært. Så siden 1997, hun og hendes mand begyndte at sende "Godmorgen." Strizhenova minder om, at de frygteligt bekymret på nedskydningen af det første program, og derefter "tre minutter føltes som en evighed." Men med tiden, parret gik perfekt i rollen og så på skærmen helt økologiske og naturlige.

2006 var Strizhenovoj særlig tak til sin deltagelse i showet "To stjerner". Hendes ledsager derefter var Alexander Malinin. Deres duet kiggede og lød ganske godt, selvom det ikke var særlig markant af dommerne. To år senere, Catherine blev medlem af en anden tv-show "Ice Age", som blev hendes partner Aleksey Tihonov.

Det er forbløffende, hvordan én person kan klare at holde op så meget som Strizhenova Catherine. Personlige liv på sådan en travl job, hun ikke går til den sidste plan. Hun kan afsætte tid til familie og til at handle i film, spiller i teatret, og til at deltage i forskellige tv-projekter. For eksempel i 2003, to ud af filmen med sin deltagelse i et af hvor hun spiller rollen som hovedperson. Og i det samme år, er Catherine involveret i to projekter Aleksandra Gordona: først, bliver det en medvært af programmet "Fordele og ulemper", og derefter fortsætte programmet vært "dem og os", helliget relationer kønnene. I 2014 blev hun medvært Petra Tolstogo i programmet "Tiden vil vise."

formation

Umiddelbart efter skole Ekaterina Strizhenova indskrevet at studere på Moscow State Institut for Kultur som en "direktør". I 2007, skuespiller og tv-vært tog det uventede beslutning - at få en anden grad.

På dette tidspunkt, den specialitet "Psykologi". Catherine skubbet til denne beslutning truende TV-projekt med hendes deltagelse, som ikke er blevet lanceret. Men det ikke, at tid brugt på psykologi læring, tabt forgæves. Hun mener, i arbejdet i en sådan viden er meget nyttig.

eksemplarisk familie

På optagelserne af "Leader" er ikke kun den erhvervserfaring Strizhenova unge Catherine. Parametre figur af en ung pige og hendes gode udseende tiltrukket sig opmærksomhed fra mange mænd. Skønhed og en dyb indre verden af den unge skuespillerinde roste derefter Aleksandr Strizhenov, der spillede i den samme film. For at opnå Catherine (dengang stadig Tokman) af alder, Alexander venligt gav hende sit navn, med alle kit.

Bryllup af en ung lykkelige par i oktober 1987. I øvrigt, på det tidspunkt, de er klar til at blive forældre. Deres første datter Anastasia blev født i april 1988 at. Hun er nu gift og bor i New York. Efter 12 år i familien Strizhenov har en anden elskede datter Sasha, blev opkaldt til ære for sin far.

Hverken den første eller den anden datter Catherine Strizhenovoj fulgte ikke i hendes fodspor. Anastasia dimitterede fra kunstskole og blev indlagt på Institut for reklame, og Alexander befandt sig i sport. Alexander og Ekaterina omkring hans små døtre og støtte hinanden, deres familie - et eksempel til efterfølgelse.

Det unikke ved ægteskab Strizhenov at de deler ikke kun personlige, men også forretningsforbindelser. De medvirkede sammen i filmen, tv-show førte til en kreativ åbning. Når manden af skuespillerinden blev sine egne film, hvoraf flere inviterede han sin kone. Både Strizhenova Ekaterina noter personlige liv under indspilningen af sin mands film ikke forbliver uden for skydning området - Alexander mener, at hustruen han har ret til at kræve mere end de andre.

Udøvelse af den perfekte figur

Mange bemærket, hvor ofte ændrer udseende Strizhenova Catherine. Kvindefigur parametre er ofte undergå dramatiske ændringer. Som anerkendt af Catherine selv, hele årsagen til hendes kærlighed til alle mulige lækkerier, hvorfra, ak, vokser op med stormskridt. Efter overtagelsen af et par ekstra kilo er normalt en periode på en lang og smertefuld kost.

Med væksten i 168 cm skuespillerinde mener, at for hendes idealvægt - 57 kg. For ham hele tiden, og søger at hjælpe alle former for kost og daglig motion under vejledning af en personlig træner. Catherine har en meget feminin proportioner: når mængden af hendes bryster er lig med 98 cm, hofte omkreds bliver 99 cm, talje - 70 cm Det vil sige, hvis det er nulstillet til 10 cm i hver zone, vil du komme til de ideelle parametre for kvindefigurer .. Desværre, for at opnå adskillelse fra hvert kilo, hun har ved ekstraordinær indsats.

Catherine Strizhenova - en af de mest feminine og mest mindeværdige skuespillerinder russisk biograf. Det klarer også med rollen som studievært, en hustru og mor til to dejlige døtre. Utroligt hvor meget styrke og inspiration bor i denne mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.