Hjem og familieTilbehør

Pumpe til madrassen: arter, fordele og ulemper

Mange mennesker bruger oppustelige madrasser, de er meget komfortabel og opbevaring ikke optager meget plads. Typisk, komplet med madras og pumpe sælges, men hvis du skal købe det separat, skal der tages nogle punkter i betragtning ved udvælgelsen, herunder - hvor og hvor ofte du agter at bruge. Pumper er forskellige, det vigtigste - at vælge den bedst egnede.

Virkemåde, er de inddelt i følgende typer:

  1. Mekaniske - en pumpe til madrassen, der arbejder ved hjælp af mekanisk kraft. Brugte muskelstyrke af hænder eller fødder (der er mund og hånd-model). Fordelen ved disse pumper er, at de kan bruges overalt, de ikke er afhængige af fødekilder. Ulempen er den lave opladning og zatrachivaniya fysisk styrke. På den anden side - der er ikke noget galt i mere fysisk aktivitet.
  2. Elektrisk - er en, der har en elektrisk drevet. Pumpen til madrassen er meget populært, fordi det hurtigt kan fylde luftmadras. Desuden er disse pumper er i stand til at udføre den inverse funktion: hurtig at pumpe luften ud af madrassen. Fordelene ved sådanne pumper er også sandt, at de er tilpasset til bilens cigarettænder. Det er meget bekvemt for friluftsliv. Ulempen - den manglende evne til at arbejde uden en strømkilde.
  3. Batteri pumpe til madrassen er en variation af den elektriske pumpe enhed med et yderligere element til opladning -akkumulyatorom, hvilket er nok til en lang tid. En sådan anordning er meget bekvemt at bruge, hvis der ikke er nogen bil, og en elektrisk energikilde. Eneste ulempe er, at der er en begrænsning af den energi reserve, og det er nødvendigt at genoplade batteriet med jævne mellemrum.

En bred vifte af modeller gør det muligt at vælge den bedst egnede. Hvis luftmadras meste bruges derhjemme, så spare penge til at købe det bedste mekaniske eller arbejder fra et hjem stikkontakt på 220 V. Hvis du stadig ønsker at hvile på naturen med en oppustelig madras, anbefales det at købe en pumpe, der kan fungere som en fra nettet og fra bilens cigarettænder. I dette tilfælde vil man være fremragende elektrisk pumpe til madrassen eller Intex Bestway. Produkter af disse mærker er i stor efterspørgsel på grund af deres fejlfri kvalitet. Der er også en universel pumpe til en oppustelig madras til gennemførelse af en arbejdsproces, som kan passe til alle former for strømkilder: stikkontakt, bilens cigarettænder, og endda batteri. Sammen med en kraftenhed fastgjort dertil og forskelligt tilbehør for tilslutning. Disse pumpeaggregater, selvfølgelig, vil koste mere, men er perfekte til oppumpning madrasser fra forskellige producenter. I det øjeblik, de er meget store forbrugernes efterspørgsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.