Hjem og familieTilbehør

Tekande med stempel: hvordan man bruger det ordentligt

For at få en lækker og velduftende te, skal du have ikke kun en god bryg, men også i hvilken egenskab denne vidunderlige drik er forberedt. Mange producenter tilbyder deres kunder en ny type emballage - glas tekande med et stempel. Typisk et sådant produkt er en cylinder af varmebestandigt glas med krom eller plastramme. Det metalliske glas legeme er indsat et stempel (eller alternativt et stempel), der sænkes ved svejsning mættede farver og smag.

Hvad er en fransk-presse

Nævnte tepotte med et stempel kaldes også "French-press" ( "fransk presse"). Stemplet, som er placeret inde i det, tjener til at spinde svejsning eller kaffegrums, ikke tillader kofeinkam og forudsat teblade i din kop.

Typisk er mængden af gryden er fra 0,35 til 1 liter væske. Men dens kapacitet ændres kun af højden på pæren, og ikke på grund af dens diameter - det er i denne type fartøj er altid den samme.

Hvis du skal vælge mellem plast eller rustfrit grundlag i det franske-presse, sidstnævnte er bedre. Det er langt mere slidstærke og pålidelige. Det samme kan siges af stemplet materiale. Rustfrit stål er mindre end plastik, absorbere lugte, og vil vare meget længere.

Hvorfor bruge en fransk presse

I de europæiske lande, tepotten med et stempel blev taget i brug i det 19. århundrede. Og der det bruges mere som en beholder til kaffe drikkevarer. Og vi har en fransk-presse blev kendt og populær som en tepotte.

Kendere især elsker at brygge i det blomst te, fordi der i klart glas ser store dråbe knopper og jasmin kronblade. Denne vidunderlige tekande opnået og vinter drikkevarer, såsom te med kanelstænger, kardemomme, nelliker og anis.

Hvad gode tepotter med et stempel

For at forstå, hvor god tekande med et stempel, vil liste sine fordele:

 • moderne design og lav pris;
 • denne kedel let at rengøre og vask;
 • under brug, ser det ikke ud bismag og lugt;
 • Fransk-presse kan ikke være dannelsen af skalaen på væggene;
 • det er behageligt og stabilt metalstativ kan du beskytte enhver bordplade fra den varme bunden af gryden;
 • Det har en høj modstandsdygtighed over for temperatur,
 • en anden fordel ved glas tekande med et stempel er, at det kan vaskes i opvaskemaskinen (men skal fjernes umiddelbart efter vask til glasset og metaldelene ikke har støvpletter fra kondensering).

Som du kan se, indkøb nyhed beskrevet, du får kapacitet, har en masse af fremragende kvalitet, som vil hjælpe dig med at overraske husstanden og gæster en magisk tonic drink.

Tekande med stempel: Brugsanvisninger

Tepotter - fransk-presse - er et glimrende valg til praktisk og moderne menneske. De passer ind i det indre af enhver, selv meget moderne køkken og egnet til brygning te både midterste og lille størrelse med et ark eller kornet drik. Disse beholdere er også bruges til at lave kaffe fra korn grove.

Af samme, til din daglige te var især velsmagende, anbefaler følge nogle få regler i sit brygning.

 1. Før processen er nødvendig for at skylle kolben med varmt vand til at blive ensartet varm.
 2. Sætte det i kaffe- eller teblade med vand og hæld den ønskede temperatur.
 3. Af den måde, samtidig forlade stemplet i hævet position. Og senere, efter 3-5 minutter, når drikken vil være stærk nok, og teblade stige op, det kan udelades.
 4. Giv drikken stå i et par minutter til at erhverve de meget rige smag.
 5. Og nu gøre et par bevæger stemplet op og ned - det gør te er især stærk.
 6. Alt! Din aromatiseret drik er klar til at hælde i kopper.

Tekande med stempel: tips om omsorg

Medens beholderen legeme er fremstillet af varmebestandigt glas, er det stadig et skrøbeligt materiale derfor at forlænge dets levetid, altid i tide at vaske det, omhyggeligt tørret og ikke er underlagt store temperaturændringer. Fransk-presse er ikke designet til brug i mikrobølgeovn.

Der lægges særlig vægt på de vigtigste dele af kedel - stemplet. For detaljerede instruktioner om, hvordan man kan indsamle tepotte med et stempel, og hvordan man tager det fra hinanden, behøver du ikke, da dette er gjort nemt. Elementet bør fjernes fra kolben og godt skyllet i rindende vand. Den vigtigste ting, at det ikke forbliver svejsning, især om natten - fordi hun navngivet element kan oxideres, og det vil være svært at vaske.

For at fjerne den hvide belægning, som fremgår af de mineraler, der er til stede i vand, aftørres med en svamp zavarnik med citronsaft eller eddike opløsning. Hvorefter den blev skyllet grundigt og tørret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.